2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Merhaba durumlar nasıl sizde bizimde değer 16 ya yükselmiş

ben dün gece itibarıyla mama takviyesine başladım. 1 kere gece, 1 kere gündüz uyku arası vereceğim. Mama içince bir sonraki öğünde daha uyanık oluyor ben de rahat besleyebiliyorum onu farkettim (mama şekerli olduğu için düşen kan şekerini daha hızlı toparlıyor).

renkte bir değişim yok ama sık beslemeye çalışıyorum.
birde doktorun tavsiyesini önce 2 memeyi 10ar dk sağmak, sonra 15er dk bebeği beslemek oldu. Sağdığım sütü de arkasından verecekmişim. Böylece bebiş daha doyurucu/besleyici olan son sütü de içmiş olacakmış. ben de durumlar şuan böyle

Kizlarr buarada hamileyken ayva muhabbeti dönmüştü ya grupta yanağımıza sürmüştük benim ki işe yaramış kızımın sürdüğüm yerde gamzesi var
Ben tatlı yiyemediğim için hep ayva yedim ama sürmedimmen gamze görmüyorum ama doktor geçen defa dedi gamzesi varseninki kime benziyor?benim oğluş ilk günler sanki azcık eşime benziyordu şimdi günü günden sanki bana benziyor

Uykusunda gülünce çıkıyor kuzum o kadar tatlı ki eriyorum benim ki kocamm da kocammm resmen onu dogurdum çok mutluyum o yüzden

Uykusunda gülünce çıkıyor kuzum o kadar tatlı ki eriyorum benim ki kocamm da kocammm resmen onu dogurdum çok mutluyum o yüzden
Bence kocan daha mutluo zaman gülerken bir bakayım bendeaslında biz doktora giderken annem yanımdaydı doktor bir bana bir eşime baktı dedi aynı nenesine benziyor ayyy annem nasıl mutlu hala diyoraslında hiç anneme benzemiyor tabi

Kızlar iyi akşamlar benim bebiste iki gündür kaka yapamıyor kabız oldu sanırım gaz sancısı çok ne yapabilirim

38+5 bugün ay doğurabilsem gelmiyo sıpa çayı bile plates topunun üstünde içiyorum asla tık yok halbuki doktor 24 haftadan beri erken gelecek diyor 35 ye kafası kanala girmiş herhan gelecek gibi dedi yok gelmiyo

Yan tutamıyorum bi türkü sadece ayakta yürürken aldı yan tutuşu ama deniycem teşekkürler video için benimkinde düzeltilmesi gerekenler var gerçekten de videoya göre

Canım siz kaç değerle girdiniz ve kaç değerle çıktınız kaç gün kaldınız
17.45le yattık 1 gece ve ertesi günü sabah tahlilde 8e düşmüştü. Ama bizi öğleden sonra taburcu etti o zamana kadar da tedavisi devam etti sonrasında test yapmaya gerek görmedi tekrardan ama beyazlamış olarak taburcu olduk. Hastaneye yattığımızda kilomuz 2910gr a düşmüştü taburcu olduğumuzda 3010 gr olmuştu

Bende eve geldiklerinden beri reflğde yatıyorlar hatta ilk doğduklarında küvezde bile reflü pozisyonunda yattılar
Hangi reflü yatağını kullanıyorsunuz ben de aldım bugün bi tane HB'den ama iptal ettim. Yatağın içine koyarım sepet gibi diye düşünmüştüm ama oluyor mu öyle

Hangisi çanta olan :)

Benim kızımda öyle korkma canım benim fototerapi de mavi ışık da bekletiyolar korkacak birşey değil bizimde değer 10 mama başlayalım dedi baska doktorda sütun var sık sık emzir dedi geçer dedi

Cnm bnımde karnım gitti sayılır ama ben ilk zamanlar doğru dürüst korse takmadım, evdeki korseler bacagımdan girmedi, 1 hafta sonra annem pazara çıktı, k orse almış ama buyuk geldi, bı işe yaramadı, öbür p. Tesi gitti değiştrdi, küçüğünü aldıbnım korse işi yalan oldu anlayacagın, şu saatten sonra taksam bı faydası olurmu acep recep

Canım nasıl yaptın anlatır mısınız biraz bize
Canım bol bol emzirdim sürekli ağzına tıktım. Doktor dört saatte 1 30 cc mama dedi mama verdim. Değeri altıya düştü daha sonra 6 saatte 1 mama ver dedi öyle devam ettim sonra zaten üç küsüre düştü istersen 1-2 ver mama dedi ama sütüm fazlasıyla geldiği için mama vermedim ben de o şekilde atlattık. Mamadan korkmayın bence verin zaten sarılı atamamın sebebi aç olması oluyor sütümüz doyuracak kadar gelmemiş olabiliyor hipp mama kullandım ben yeni emdi mama saati ama vermiyim deme valla çünkü tok olunca almıyorlar zaten benimki her seferinde mamayı da bitirdi ve fazlasını çıkarma yapmadı

5 canım aminnn İnsAllah düşe r ısrarla doktora sordum verme mama dedi
Başka doktora gitsen oda ver diyecek kimi de mamaya karşı anlamıyorum sarılık olup ışık altına mı girsin mama mı alsın yani. Ver mama korkma sütü gelmeyip sadece mamayla büyüyen bebekler var ve turp gibiler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…