2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Sezeryan lı anneler sizde de ara da sırt agrısı oluyormu. Uyuşmasi için yapilan igneden galiba. Benim her gün oluyor. Yaklaşık 1 2 dakikalik. Sankı dogum sancisinda ki sırt agrisi gibi.

Erkekler doğunca anlıyorlar canım baba olduklarını bence o zamana kadar güncelleme gelmiyor onlara
Ben bu kadar sıkıntı çekerken görümcem arkamdan böyle yaparsa abim çok strese girecek falan diyormuş abisi beni nasıl strese sokuyo gören yok hayırlısıyla bir doğursaydim erken gelecek diye korktuk şimdi gelmiyo

Ay aman abisi stres olmasın kız burada 9 ay 9 doğurdu doğum sonrasını zaten bahsetmiyorum bile aman abisi stres olmasın o da bile alemmiş kız mart bitecek doğur artık kaç hafta oldu Aslı ile The bile doğurdu

Sezeryan lı anneler sizde de ara da sırt agrısı oluyormu. Uyuşmasi için yapilan igneden galiba. Benim her gün oluyor. Yaklaşık 1 2 dakikalik. Sankı dogum sancisinda ki sırt agrisi gibi.
Benim ağrı değilde eğildiğimde geri doğrulamıyorum eğildiğim yerde öyle iki büklüm kalıyorum uzun bi süre düzenlemiyorum

Kızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum

Anne yanı beşiğini reflü pozisyonunda kullanıyorum ilk günden beri (ayak kısmı aşağıya indirdim)
birde taşınabilir yatak almıştım çanta şeklinde, o kendinden reflü pozisyonlu, salonda vs onda yatırıyorum, çok memnunum

Kızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum
Bnde baby nest var cnm, bi odaya taşıyom, bi yatak odasına, o da iyiki almışım dediklerım arasında. İçine bıkaç parça bısey koydum, baş kısmını yükselttim reflü yatağı gbi yaptım.

1 hafta geçti kestim benim kv başladı tırnakla alakalı bir şeyler konuşmaya boş verdimsende durum farklı sana çok yardım ettiyi için sanıyorki her dediğini etmelisin malesef

Kızlar ben daha tırnak kesmedim, hiç uzun değil cunku zaten eldiveni var. Buarada kaç kilo verdınız, ben eve gelince tartılmıştım 5 kg vermişim sadece
Kuzum ben törpü almıştım onunla kisalttim harika bişey kesinlikle tavsiye ederim tırnak makası bana çok korkutucu geliyor oğlumun etini kesmiştim yanlışlıkla yenidoganken ondan beridir korkuyorum ben hiç tartilmadim dogumdan sonra ama karnım neredeyse tamamen gitti

Biz canım, ben o negatifim, eşim ab pozitif benmişim b pozitif ve sarılık başımıza bela oldu 15 ten aşağıya düşmüyor, ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden sütüm bile gittime
bugün yine gittik baktırdık, dün 13.82 olan sarılık bugün 15.20 olmuş. sütüm bol, dr ve hemşireler de baktı. anlamıyorum tükendim artık
Merhaba durumlar nasıl sizde bizimde değer 16 ya yükselmiş

Canım siz kaç değerle girdiniz ve kaç değerle çıktınız kaç gün kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…