- 7 Mayıs 2020
- 327
- 211
- 34
5 canım aminnn İnsAllah düşe r ısrarla doktora sordum verme mama dediRabbim acil şifalar versin kuzum kaç günlük bebiş mama veriyor musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 canım aminnn İnsAllah düşe r ısrarla doktora sordum verme mama dediRabbim acil şifalar versin kuzum kaç günlük bebiş mama veriyor musun?
Merhaba durumlar nasıl sizde bizimde değer 16 ya yükselmiş
Allah Allah neden böyle diyor bu doktorlar çocuk sarılık olsun daha mı iyi anlamıyorum ben ya sanırım bı tek benim doktorum mama ver dedi ben direk verdim kuzum o riski göze alamazdim doktor verme dese bile verirdim5 canım aminnn İnsAllah düşe r ısrarla doktora sordum verme mama dedi
Ben tatlı yiyemediğim için hep ayva yedim ama sürmedimmen gamze görmüyorum ama doktor geçen defa dedi gamzesi varseninki kime benziyor?benim oğluş ilk günler sanki azcık eşime benziyordu şimdi günü günden sanki bana benziyorKizlarr buarada hamileyken ayva muhabbeti dönmüştü ya grupta yanağımıza sürmüştük benim ki işe yaramış kızımın sürdüğüm yerde gamzesi var
Uykusunda gülünce çıkıyor kuzum o kadar tatlı ki eriyorum benim ki kocamm da kocammm resmen onu dogurdum çok mutluyum o yüzdenBen tatlı yiyemediğim için hep ayva yedim ama sürmedimmen gamze görmüyorum ama doktor geçen defa dedi gamzesi varseninki kime benziyor?benim oğluş ilk günler sanki azcık eşime benziyordu şimdi günü günden sanki bana benziyor
Ağıza gelen yollar kapalıAğzımıza gelen bir şey oluyor mu hazırlıklı olalım
Bence kocan daha mutluo zaman gülerken bir bakayım bendeaslında biz doktora giderken annem yanımdaydı doktor bir bana bir eşime baktı dedi aynı nenesine benziyor ayyy annem nasıl mutlu hala diyoraslında hiç anneme benzemiyor tabiUykusunda gülünce çıkıyor kuzum o kadar tatlı ki eriyorum benim ki kocamm da kocammm resmen onu dogurdum çok mutluyum o yüzden
38+5 bugün ay doğurabilsem gelmiyo sıpa çayı bile plates topunun üstünde içiyorum asla tık yok halbuki doktor 24 haftadan beri erken gelecek diyor 35 ye kafası kanala girmiş herhan gelecek gibi dedi yok gelmiyoAy aman abisi stres olmasın kız burada 9 ay 9 doğurdu doğum sonrasını zaten bahsetmiyorum bile aman abisi stres olmasın o da bile alemmiş kız mart bitecek doğur artık kaç hafta oldu Aslı ile The bile doğurdu
Bu videoya bakın mutlaka, C şeklinde tuttmak en önemlisi. Yanlnız doğru parmakları kullanın, işaret parmağı üstte olursa makaslamış oluyorsunuz ve süt akışı kesiliyor.
Ben bu videodan öğrendim emzirmeyi ve şükür hiç yara olmadı.
Kesinlikle göğüs kalkanı öneririm, krem dahi kullanmadım. Ki sağmaktan perişan ettim kendimi.
17.45le yattık 1 gece ve ertesi günü sabah tahlilde 8e düşmüştü. Ama bizi öğleden sonra taburcu etti o zamana kadar da tedavisi devam etti sonrasında test yapmaya gerek görmedi tekrardan ama beyazlamış olarak taburcu olduk. Hastaneye yattığımızda kilomuz 2910gr a düşmüştü taburcu olduğumuzda 3010 gr olmuştuCanım siz kaç değerle girdiniz ve kaç değerle çıktınız kaç gün kaldınız
Hangi reflü yatağını kullanıyorsunuz ben de aldım bugün bi tane HB'den ama iptal ettim. Yatağın içine koyarım sepet gibi diye düşünmüştüm ama oluyor mu öyleBende eve geldiklerinden beri reflğde yatıyorlar hatta ilk doğduklarında küvezde bile reflü pozisyonunda yattılar
Hangisi çanta olan :)Anne yanı beşiğini reflü pozisyonunda kullanıyorum ilk günden beri (ayak kısmı aşağıya indirdim)
birde taşınabilir yatak almıştım çanta şeklinde, o kendinden reflü pozisyonlu, salonda vs onda yatırıyorum, çok memnunum
Bizimki de 10 doktor çok yüksek dedi ama başka doktora sordum çok değil dediMerhaba durumlar nasıl sizde bizimde değer 16 ya yükselmiş
Benim kızımda öyle korkma canım benim fototerapi de mavi ışık da bekletiyolar korkacak birşey değil bizimde değer 10 mama başlayalım dedi baska doktorda sütun var sık sık emzir dedi geçer dediCanım inşallah geçer inşallah tabiki sağ Salim kucağıma aldım şükürler olsun ama, şu sarılık geçse öyle gözlerinin için sarı görünce çok üzülüyorum. Sanki daha mı sarardı bana mı öyle geliyor bilmiyorum şu pazartesi bi olsa Allah’ın izni ile. Bakalım diyorum çözüm fototerapi ise olsun da kurtulalım. Çünkü çok üzülüyorum. Kuzum fototerapi öyle korkulacak birsey değil dimi
Cnm bnımde karnım gitti sayılır ama ben ilk zamanlar doğru dürüst korse takmadım, evdeki korseler bacagımdan girmedi, 1 hafta sonra annem pazara çıktı, k orse almış ama buyuk geldi, bı işe yaramadı, öbür p. Tesi gitti değiştrdi, küçüğünü aldıbnım korse işi yalan oldu anlayacagın, şu saatten sonra taksam bı faydası olurmu acep recepKuzum ben törpü almıştım onunla kisalttim harika bişey kesinlikle tavsiye ederim tırnak makası bana çok korkutucu geliyor oğlumun etini kesmiştim yanlışlıkla yenidoganken ondan beridir korkuyorum ben hiç tartilmadim dogumdan sonra ama karnım neredeyse tamamen gitti
Canım bol bol emzirdim sürekli ağzına tıktım. Doktor dört saatte 1 30 cc mama dedi mama verdim. Değeri altıya düştü daha sonra 6 saatte 1 mama ver dedi öyle devam ettim sonra zaten üç küsüre düştü istersen 1-2 ver mama dedi ama sütüm fazlasıyla geldiği için mama vermedim ben de o şekilde atlattık. Mamadan korkmayın bence verin zaten sarılı atamamın sebebi aç olması oluyor sütümüz doyuracak kadar gelmemiş olabiliyor hipp mama kullandım ben yeni emdi mama saati ama vermiyim deme valla çünkü tok olunca almıyorlar zaten benimki her seferinde mamayı da bitirdi ve fazlasını çıkarma yapmadıCanım nasıl yaptın anlatır mısınız biraz bize
Başka doktora gitsen oda ver diyecek kimi de mamaya karşı anlamıyorum sarılık olup ışık altına mı girsin mama mı alsın yani. Ver mama korkma sütü gelmeyip sadece mamayla büyüyen bebekler var ve turp gibiler maşallah5 canım aminnn İnsAllah düşe r ısrarla doktora sordum verme mama dedi