• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Ablamın kiracısı var geçenler de ablamı ziyarete geldi beni görür görmez hamile misin dedi şok oldum nasıl anladın dedim, yüzünden anladım dedi. 1 saat falan sohbet ettik bir anda ablama dönüp bebeği erkek dedi, sonradan söyledi 3 harflileri varmış.

Ablamın kiracısı var geçenler de ablamı ziyarete geldi beni görür görmez hamile misin dedi şok oldum nasıl anladın dedim, yüzünden anladım dedi. 1 saat falan sohbet ettik bir anda ablama dönüp bebeği erkek dedi, sonradan söyledi 3 harflileri varmış.
Tövbe tövbe deme kiz öyle 🤣

Tövbeee de bacımm🙄 nerde varmıs o üç harfliler

Kizlar fetal dna icin arastrma yaptnz mi

Geceleri acayip şekilde ağzım kuruyor dudaklarım sokulacak kadar sizde de öyle oluyor mu, bugün 6+0 gündeyim önceden bir bulantı oluyordu iki gündür sabahları da midem bulanmıyor

Kızlar canım çok istedi birtane hurma yedim birşey olmaz inşallah ya

Back