Canım ben her yemeğe sabah yumurtaya bile kimyon atıyorum salataya bile atıyorum önüme porsiyon alıp kimyonluyorm tabakta ne varsaKızlar siz ne yiyorsunuz? Bugün 4. gününde Sude Nil, yanlış besleniyorum sanırım. Gaz yapıyorum bebeğe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben her yemeğe sabah yumurtaya bile kimyon atıyorum salataya bile atıyorum önüme porsiyon alıp kimyonluyorm tabakta ne varsaKızlar siz ne yiyorsunuz? Bugün 4. gününde Sude Nil, yanlış besleniyorum sanırım. Gaz yapıyorum bebeğe
Canım bende serumdan sonra aspiratörle çekiyorum çok iyi çıkıyor rahatlıyorlar demek ki dr luk bir şey değil bildiğimiz sümük bu sabah akşam yapıyorum artık uyumadan önce çok rahat ediyorlarEvin temizliği hiç bitmez canım onu bunu yaparken bir bakıyorum uyanmış 2 saat tamam olmadan ağlıyor acım diye bazen diyorum acaba 90 CC yetmiyormubu arada dün burnunu şiringayla yaptım sonra bununla çektim baya pislik çıktı ve bu sabah daha iyiydi şükür böyle devam etse burun boğaz doktoruna göstermem hiç bazen diyorum belkide biz grip olduk diye bebişte grip olmuştu
Güzel fikir tşklerCanım ben her yemeğe sabah yumurtaya bile kimyon atıyorum salataya bile atıyorum önüme porsiyon alıp kimyonluyorm tabakta ne varsa
Aynen öyle canım ben günde 2 defa yapıyorum şimdilik iyi gidiyoruz çok şükürCanım bende serumdan sonra aspiratörle çekiyorum çok iyi çıkıyor rahatlıyorlar demek ki dr luk bir şey değil bildiğimiz sümük bu sabah akşam yapıyorum artık uyumadan önce çok rahat ediyorlar
Canım benimde sadece kilosu düşük olsa inan hiç takmam bile kafama, cıkınca büyütürüm diye. Gelişiö geriliği 3 hafta olunca kafama takıldı. Hala 35le uyumlu, büyümüyor hiç. Boyu, kafa çevresi, karın çevresi hepsi 3 hafta geride.Canım bence bebeğinde hiç birşey yok sadece benimki gibi biraz düşük kilosu olabilir, 36+5 te 2610 gr olarak dünyaya geldi miniğim, küvöze, yoğun bakıma girmedi şükürler olsun, sadece kilosu düşük, yeter ki sağlıklı olsun kilo yine alınır, biliyorum şimdi senin endişen başka bir sorunu var mı diye, bende öyle endişeli bekliyordum, şükürler olsun sağlığı iyi, hatta bana doktor çok güçlü dedi kordonunu elleriyle tutarak gel dünyaya senş yavrrunda çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah canım, dua et bol bol, bizde edelim
İşte canım benim 35te kaldı, çok kafama takıyorum Allaha dua ediyorum sürekli inşallah bir şey yoktur diye. Ama inan olmıyor yani plasenta iyi durumda, kan akımı falan her şey normal neden gelişmiyor bilmiyorum, dr da başından savdı zaten doğum zamanın gelmis diye. Özele gittik özeldeki olabilir böyle gerilikler kafanıza takmayın diyor ama takılmıycak gibi değil ki. Çocuğumda bi şey mi var diye içten içe yiyorum kendimiKuzum benim bildiğim 3 haftaya kadar gerilik kabul ediliyor eğer sıkıntılı bir durum olursada direk doğum başlatılıyor banada öyle dedi demekki bir sıkıntı görmüyor yani şöyle diyelim 2 hafta önce haftası 35 di 2 hafta sonra tekrar 35se hiç gelişmemişse alıyorlar örnek veriyorum bunu ama iki hafta sonra gittiğinde 37 olmuştur sen 39sundur o hafta bu normal kabul ediliyormus olabılırmıs yani hiç gelişmemesi lazım o haftalar içinde
Canım kilosunu hiç takmıyorum ki, gerilik takılıyor kafama. Haftasına göre baya kücül en azınfan 2 hafta olsa o gerilik bu kadar kafama takmazdım.Kuzum Allah'ın izniyle bişey yoktur sen içini rahat tut haftanı doldurunca ortalama 2800-3000 doğar bence oda gayet normal bir doğum kilosu
Ayy geçecek ama dimi ya eşime sarılmak istiyorum ama utanıyorum koktugum icin oy kuzum o bel ağrısını bilirim oğlumda yaşadım spinalden sonra belim ortadan ikiye ayrılırdı rabbim yardımcımız olsun valla gerçekten annelik coooook zorOf evet o koku olayı 40 ım çıkınca geçti şükür o neydi öyle çürümüş gibi
Saçım hep toplu daha hiç salık görmedim
Kamburluk kalıcı oldu dik durmak neydi şimdiden unuttum geçmiş olsun bir de diz kapaklarım yere oturunca kalkamıyorum he bir de eğilince öyle kalıyorum belim hemen doğrulamıyor güldüğüme bakma belim çok kötü sezeysndan sanırım eğildiğim gibi kalıyorum biraz doğrulamıyorum eğilerek geziyorum açılıyor
Kuzum alyada doğmadan önce ultasonda kafa 3 hafta karın iki hafta geri çıktı ama gayet normal doğdu hiç öyle küçük değil sen panik yapmaCanım benimde sadece kilosu düşük olsa inan hiç takmam bile kafama, cıkınca büyütürüm diye. Gelişiö geriliği 3 hafta olunca kafama takıldı. Hala 35le uyumlu, büyümüyor hiç. Boyu, kafa çevresi, karın çevresi hepsi 3 hafta geride.
İşte canım benim 35te kaldı, çok kafama takıyorum Allaha dua ediyorum sürekli inşallah bir şey yoktur diye. Ama inan olmıyor yani plasenta iyi durumda, kan akımı falan her şey normal neden gelişmiyor bilmiyorum, dr da başından savdı zaten doğum zamanın gelmis diye. Özele gittik özeldeki olabilir böyle gerilikler kafanıza takmayın diyor ama takılmıycak gibi değil ki. Çocuğumda bi şey mi var diye içten içe yiyorum kendimi
Canım kilosunu hiç takmıyorum ki, gerilik takılıyor kafama. Haftasına göre baya kücül en azınfan 2 hafta olsa o gerilik bu kadar kafama takmazdım.
inşallah canım artık doğurmak saülıkla kucağıma almak istiyorum. Karnımızdayken her gün ayrı stres. İnşallah hiçbir sıkıntısı yokturKuzum alyada doğmadan önce ultasonda kafa 3 hafta karın iki hafta geri çıktı ama gayet normal doğdu hiç öyle küçük değil sen panik yapma
Bebek şekeri düştüğü için uyanmıyor sarılıktan diye biliyorum. O yüzden şekerli su verin diye duymuştum. Ben oğluma vermiştim. Korkulacak bişey yok. Bi kaç çay kaşığı sadece.
Pazartesi olacak canım inşallah, inşallah kilo almışdır iyi beslenmiştir de şu sarılık geçer ama gözleri falan halen sarıMamayı meme öğün aralarına ekle kuzum sarılık bitince bırakırsın istersen şuan beslenmesi ve o sarılığı atması gence daha önemli ben öyle yaptım önceliğim oydu yani.
Hatta önce meneni ver 5 dk emsin oyalansın sonra mama ver biberonla ben hala öyle yapıyorum red yaşamadık ikisinde de şifa olsun inşallah sarılık için bir sonraki ölçüm ne zaman olacak
Sizinde mi oğlunuz sarılık oldu acaba,Bebek şekeri düştüğü için uyanmıyor sarılıktan diye biliyorum. O yüzden şekerli su verin diye duymuştum. Ben oğluma vermiştim. Korkulacak bişey yok. Bi kaç çay kaşığı sadece.
Gaz yapacak hiçbir şey yemediğim halde benim de bebeğim gazlı canım kimyon at yediğin her şeye. Yiyecek bişey bulup yiyeniyorum gerçi yemek yapanım da yok 5.gunden beri yalnızım inşallah size bakan destek olanlarınız vardır ayak üstü dolapta ne bulursam atıyorum ağzıma ancaKızlar siz ne yiyorsunuz? Bugün 4. gününde Sude Nil, yanlış besleniyorum sanırım. Gaz yapıyorum bebeğe
Hatırlıyorum tabiki canım inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz. Sezaryen mi olacaktı sizindeGozunaydin canımm , çok şükür kavusmussun aynı gün trransfer olmuştuk hatırlarsan, çok sevindim sağlıcakla ne guzel, Çarşamba. Da inşallah ben kavuşurum
Çok teşekkür ederim canımcabın Allah bağışlasın analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
Afferin kız helal olsun görsünler böyle günlerini tavırları çok değişik yanlız sürekli bebek hasta mı demeleri falan bir de 40 ı yeni çıkmış iki bebeyle nasıl o kadar yol gitmeni isteyebiliyorlar akıl işi değil gerçekten bu ara salginda var mümkün oldukça bir yere gitmemek lazım bizde dün iftara davetliydik gittik ama bir kız baya hastaydı gripti o kadar uzak durmaya çalıştim gene geldi yanıma oturdu eşime de dedim bir daha bı yere gitmem ben doğurdum doğuracam insanlar mı tuhaf ben mi anormalim bu kadın hamile demiyorlar hasta hasta geliyorlarAy gittik gittik kv tutturmuş hala 40 ları çıktı yıkadın mı ben tuzlayacaktım diyor yav sus be kadın hala tuz diyorsun dedim içimden yıkadık biz çocukları yeter o sevmem ben öyle şeyleri dinimizde yok dedim kapattım konuyu deliyle deli olamam adam akıllı yıkadık oldu bitti işte eşimle
Basite kaçmış bi pide yaptırmış ben yapsam açım doymadım der bizdeyken eşime açım demişti dolap yemek kaynarken bende dedim doymadım çorba yok mu içimiz ısınsın dedim gülerek oruçlu değildin doyarsın sandım dedi bir dahaki hafta da gelcem kadınbudu köfte çorba püre yaparsın canım çekti anne dedim bulaşıkları kaldırmadım bile kaldırdı gibi yaptım eşim sen otur çocukların yanına dedi sağolsun ben dünden razı oturdum hemen çay bile yapmamış çocuk ağlıyor kucağına aldı masadan kalktı yemiyor çocuk susmadı tabi bunun kucağında diyorum ver susmaz o bensiz sen otur ye ben sustururum diyor sen bilirsin dedim ee bu susmuyor hasta mı çocuk diyor işine gelmedi ya yo turp gibi maşallah dedim aldım kucağına öyle yedim sustu tabi geni görünce. Diğer kızım da uyuyor bu niye gözlerini hiç açmıyor hep bizimleyken uyuyor hasta mı bu diyor yani sinirden güldüm yo oda iyi uyuyası gelmiş evde uyanıktı cin gibi maşallah dedim uyandır sevelim gözlerini görelim bi dediler. Uyansın istemezsiniz o öyle mırıldanarak ağlamıyor çığlık atıyor dedim ille de görelim dediler uyandırdım çocuğu zaten uyanıktı da arabada sallanınca uyumuş napayım çocuk uyanınca kv kucağında çığlığı bi bastı susmuyor çekildim bende kenara biri kp kucağında diğeri Kv kucağında ağlıyor eşimde tatlı almış sütlü Nuriye çaysız tatlımı yerken tv karşısında bunların çırpınışlarını izledik eşimle siz istediniz dedim yani uyansın ne olsa çocuğa hasta mı bu diyorlar kafayı yemişler. Yarın şehir dışında 5 aile akraba toplanacaklarmış akrabada oraya gideceklermiş bizi de çağırmış akraba şehirdışına 3 saatlik yol kalmalı değil git gel 6 saat 2 bebek 5 akraba aile çoluk çocuk bi evin içinde okul çağına giden çocuklar ve prematüre küvezde çıkmış iki bebekle biz de gidecekmişiz yok biz asla gelemeyiz okula giden çocukslr var kesin hastadırlar o kadarmkalabalık sıkışık bir evin içinden kadar bir de yol yapıcaz adla yok biz gelemeyiz imkansız dedim size iyi yolculuklar ay herkes geliyor bir tek siz gelmiyorsunuz yapacak bir şey yok dedim kapattım konuyu. Bir de çocuk ağlıyor kucağında ne anlatıyorsun sen anneyi mi şikayet ediyorsun sen büyüdüğünde babaya anneyi mi şikayet edeceksin babaya anlatacak mısın her şeyi diyor ay içimden neler sayıp sövdüm be anlatmasını bekliyorsa salak mı ne ya ısrarla söylüyor dayanamadım dedim ki ne anlatacak anne ahhahaah güldüm annesinin onlar anne kadar güzel baktığını 7/24 başlarında her ihtiyacını canla başla tek başına karşıladıklarını anlatacak anne kuzusu onlar aşklarımmm dedim götingen kaldı öyle kapak sesi geldi kalkma vakti geldi ko ben aşağı kadar indireyim çocuğu diyor ya dedim otur Allah aşkına ayağı tutmuyor rahatsız ayağı boşa basıp kaç kez düştü su taşırken dedim baba düşersin çocuk elinde düşer 5 kat merdiven Allah korusun bırak sen dedim biz varken çocukları taşımak nedir Allah aşkına bırak biz getirdik biz tsşicaz düşersin hayır gerek yok dedim eşim zorla aldı puseti elinden bırakmıyor düşecek kaç kat merdiven var Allah korusun kaç kez düştü kafa üstü hala ısrar ediyor. Böyleydi yani canım klasik. Gidemem dedim haftaya da gelince gittiğin yerde hasta olma da bana kadınbudu köfte yapacaksın daha görüşürüzzzz haftaya annee dedim
Cnm söyledim sana neden bukdar stres yapıyosun halaa. Burda kaç kişiye gerilik var dediler bısey olmadı doğurduk. Al sana örnek benim bebiş. Hep gerıdeydi. Az az kılo alıyordu. 2800 dogdu. 2600a kdr indi 2.günün sonunda, karnı 3 hafta kafası 2 hafta gerıdeydi dıyorum. Bışy olmadı, küveze bıle gırmedık. Bebişmin hcbırseyi yok masallhsenınkınınde yok emin ol, üzme boşuna kndınıPeynirdomates canım nasılsın? Sana da hep gerilik var demişlerdi, bebeğin nasıl? Ben öok korkuyorum sürekli benekte bir şey varmış gibi geliyor.
Geçiyor kuzum bende eşime sarıldığımda kokmuyorsun ben koku almıyorum diyordu 1 aylıkken bu koku geçici demi geçecek ne zaman geçiyormuş diyordu hahahah bu erkeklere güvenilmezAyy geçecek ama dimi ya eşime sarılmak istiyorum ama utanıyorum koktugum icin oy kuzum o bel ağrısını bilirim oğlumda yaşadım spinalden sonra belim ortadan ikiye ayrılırdı rabbim yardımcımız olsun valla gerçekten annelik coooook zor