- 26 Ekim 2019
- 518
- 550
Benim de öyleydi canım baya kanama vardı benim yanımda ebe desteği vardı o söylemişti bana daHeh tamam canım içim rahatladı doktor da bişey demedi çünkü bebeğin durumu kalp atışı iyi dedi sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyleydi canım baya kanama vardı benim yanımda ebe desteği vardı o söylemişti bana daHeh tamam canım içim rahatladı doktor da bişey demedi çünkü bebeğin durumu kalp atışı iyi dedi sadece
Futbol topu dedikleri pozisyonda içiyor sağı. Solu almıyor aynı pozisyonda yatırıyorum yine almıyor.Diğer tutmadığı meme için sevdiği memeyi emer pozisyonda tutup emzirmeyi deneyebilirsin. Mesela sağı sevmiyorsa, sanki solu emermiş gibi pozisyon aldır işe yarayabilir
Hangi silikon uç kullandın? Ben acaba diyorum kaynar suda beklettim ucu da yumuşadı diye sevmiyor mu, çünkü ilk almıştı sonra onu da sevmedi. Yenisini mi alsam?Benim de aynıydı canım diğerini silikon uçla ver ve üzerine git keyfi yerinde olduğunda o almadığı memeyi ver ben öyle yapa yapa hem ucunu iyice çıkardım hemde huysuz zamanlarını artık çözdüğüm için ona göre meme ayarı yapıyorum. Muhtemelen diğerini az emdiği için tutamıyo uçla ver onu iyice ucu çıkınca ucu çıkart normal tep ağzına. Benim de ilk anneliğim deneye deneye sabırla çözdüm bırak ağlasın almak istemesin sen ısrar et kazanan sen olacaksın emin ol kendimden biliyorum
Şu grup olmasa ne yaparız acaba insanın içi öyle bi rahatlıyor ki her biriniz sağolun varolunBenim de öyleydi canım baya kanama vardı benim yanımda ebe desteği vardı o söylemişti bana da
Futbol topu dedikleri pozisyonda içiyor sağı. Solu almıyor aynı pozisyonda yatırıyorum yine almıyor.
Yatarak emzirmeyi denedin mi peki sarılarak daha sakin oluyorlar öyle belki işe yararFutbol topu dedikleri pozisyonda içiyor sağı. Solu almıyor aynı pozisyonda yatırıyorum yine almıyor.
Bende de oldu iki gün önce ama geçti malesef geliyor sanmıştım bende 38+4 oldum bugünKızlar sancım var yarım saattir. Başta afedersiniz tuvaletimi yaptım sancıyla. Ama geçmedi. Hala devam ediyor. Sancının kaç dakikada bir geldiğini ölçemiyorum. Çünkü 5-10 saniye gecer gibi oluyor tekrar başlıyor. Sizce doğum sancısı mı? 38+5 olduk. Bebek bugün aşağı cok baskı yaptı. Kafası sanki kanala girdi gibi. Vajinamın üstü ağrıyor. Belimde de ağrı var böbrek agrısı gibi.
Sancın sürekli miydiBende de oldu iki gün önce ama geçti malesef geliyor sanmıştım bende 38+4 oldum bugün
Bir anda tuvaletim gelmiş gibi girdi ve geçmedi şiddetli bir şekilde girdi 15 dkdan uzun sürdü sırtıma karnımın sol tarafına girdi baya sertleşti karnım sonra dağıldı kuyruk sokumu falan çok fenaydıSancın sürekli miydi
Benim de çok uzun sürdü yarım saati geçti. Şimdi dakika tutuyorum bakalım. Daha düzenli olmaya basladı sanki sancımBir anda tuvaletim gelmiş gibi girdi ve geçmedi şiddetli bir şekilde girdi 15 dkdan uzun sürdü sırtıma karnımın sol tarafına girdi baya sertleşti karnım sonra dağıldı kuyruk sokumu falan çok fenaydı
Çatı muayenesi nasıldı çok acılı bir işlem mi ?Kizlar bugün Dr gittim. 38+3 um. Çatı muayenesini yaptı. Üst kemik basık biraz dedi. Çok zor olur son çıkışı dedi. Hiç açılma yok dedi. Nst Sanci da çıkmadı. Bebeği de seni de tehlikeye atmayalım dedi. Tüp bebek hocam dedim birde bizim gözümüzün nuru Saatlerce sancı çekip sezeryana geçmeyelim dedi. Normal doğum yanlısı bı hoca oyuzden gidiyordum. 3500 Gr olmuş, bı hafta sonra carsamabaya 39+2ye tarih aldikgün belli olunca bı heyecan geliyormuş
Ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelir sıcak duş al bakalım rahatlayacak mısınBenim de çok uzun sürdü yarım saati geçti. Şimdi dakika tutuyorum bakalım. Daha düzenli olmaya basladı sanki sancım
Bende 38 de oldum hiç korkma iki parmağıyla bakıyor doktor çok kısa sürüyorÇatı muayenesi nasıldı çok acılı bir işlem mi ?
Bende çok korkmuştum kuzum ikinci gün 12 saati geçik çiş yapmamisti soluğu hastanede aldık o zaman doktor söyledi sanki ilk kez anne oldum öyle elim ayağıma dolaşıyorAa iyiymiş o zaman kuzum. Yetiyor yetmiyor mu derdi bende de başladı haliyle inşallah doktor yarın iyi der
Afakanlar basıyor sanki boğuluyorum tekken evet kuzum ya doğuma çok para gitti adakta kestik rabbim kabul etsin inşallah o yüzden müşterilerin işlerini vermesini gerekiyor ara veremediBnde tekim cnm bılıyosun, bnde yavaştan sıkılmaya başlarım heralde eşin geçmi geliyor hep cnm.
evet canım normal doğumdu, suni sancı alarak doğum yaptım. inşallah canım, dikişlerim açılana kadar bebeğimle çok güzel ilgilenebiliyordum mutluydum ve bebeğimde mutluydu ama dikişlerim açıldıktan sonra gün içinde defalarca ağlama krizine giriyorum, bebeğimle sanki eski iletişimi kuramıyorum ve bebeğimde çok huysuzlaştı bu durum beni çok yıpratıyor. Kısacası benim için çok travmatik bir doğum süreci oldu, duanızda unutmayınCnm Allah yardmdcn olsn inşallah bi an önce atlatrsn normal doğum muydu benim ilk dogumum öyle çok kötü geçmişti çok or toparlamstm inşallah bir an önce toparlayıp bebeğinle daha verimli zaman geçirirsin cnm sakin unutma bugünler geçici evet insan psikolojik olarak çok yıpraniyor ama geçecek hep öyle düşün
Allah kabul etsın cnm, bu ay evet, fitre, zekat, kurban bayramı, adak derken.. Rabbim kabul etsınmercanda 2 gündür mızmızlaştıAfakanlar basıyor sanki boğuluyorum tekken evet kuzum ya doğuma çok para gitti adakta kestik rabbim kabul etsin inşallah o yüzden müşterilerin işlerini vermesini gerekiyor ara veremedi