- 16 Mart 2022
- 2.924
- 3.141
- 63
- 33
Bizim de aynı bu şekilde ya. Yemiyor doğru dürüst. Yemek zamanları çok geriliyorum .2-3 kaşık yeter diyorlar ama bazen o kadar bile yemiyor öğünde. . Uykuları biraz düzelir gibi olmuştu 3-4 gündür yine bozuldu. Gece uykudayken ağlayarak kalkıyor. Avazı çıktığı kadar bağırıyor. Bi yeri ağrıyor sanmıştım ilk yaptığında hatta . Ama sabah hiçbişeyi yokmuş gibi oynuyor gülüyor .Ay merhaba kızlarrr, ne çok zaman oldu buraya bakmayalı. Şimdi sizlerin mesajlarını okuyunca az da olsa teselli oldum, çünkü benim kızım da çok ama çok iştahsız hiçbirşey yediremiyorum yese de 2 3 kaşık yer yada yemez, ne versem ağzından atıyor. Bu durum beni o kadar yordu o kadar bunalttı ki, yemek saatleri işkenceye döndü benim için. Onun dışında son 1 aydır uykularımız da darma duman, bütün uykulara direniyor asla uyumak istemiyor. 1-2 saat boyunca uyutmak için uğraşıyorum. Gece uykularını çok geç saatlerde uyuyor, eskiden 8 oldu mu hiç uğraştırmadan uyuyan kızım şuan 8 buçukta uykusu mu geldi uyutmaya götürüyorum uyuması saat 10 buçuğu buluyor. Bazen gece 11 12 ye kadar bile uyanık kaldığı oluyor. O kadar yoruldum o kadar yıprandım ki 24 saat sadece yesin ve uyusun diye uğraşıyorum. Ve bu durum 1 aydır düzelmedi ne yapsam ne denesem şaştım artık ya![]()