• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ay merhaba kızlarrr, ne çok zaman oldu buraya bakmayalı. Şimdi sizlerin mesajlarını okuyunca az da olsa teselli oldum, çünkü benim kızım da çok ama çok iştahsız hiçbirşey yediremiyorum yese de 2 3 kaşık yer yada yemez, ne versem ağzından atıyor. Bu durum beni o kadar yordu o kadar bunalttı ki, yemek saatleri işkenceye döndü benim için. Onun dışında son 1 aydır uykularımız da darma duman, bütün uykulara direniyor asla uyumak istemiyor. 1-2 saat boyunca uyutmak için uğraşıyorum. Gece uykularını çok geç saatlerde uyuyor, eskiden 8 oldu mu hiç uğraştırmadan uyuyan kızım şuan 8 buçukta uykusu mu geldi uyutmaya götürüyorum uyuması saat 10 buçuğu buluyor. Bazen gece 11 12 ye kadar bile uyanık kaldığı oluyor. O kadar yoruldum o kadar yıprandım ki 24 saat sadece yesin ve uyusun diye uğraşıyorum. Ve bu durum 1 aydır düzelmedi ne yapsam ne denesem şaştım artık ya😞
Bizim de aynı bu şekilde ya. Yemiyor doğru dürüst. Yemek zamanları çok geriliyorum .2-3 kaşık yeter diyorlar ama bazen o kadar bile yemiyor öğünde. . Uykuları biraz düzelir gibi olmuştu 3-4 gündür yine bozuldu. Gece uykudayken ağlayarak kalkıyor. Avazı çıktığı kadar bağırıyor. Bi yeri ağrıyor sanmıştım ilk yaptığında hatta . Ama sabah hiçbişeyi yokmuş gibi oynuyor gülüyor .

Amin Allah razı olsun canım babam yoğun bakıma girdi tekrardan çok fazla sıtres üzüntü yaşadım bir gün arayla önce babamı sonra bebeğimi kaybettim 😔 şimdiki gebeliğimde çok süpriz bir şekilde öğrendim hiç beklemiyordum adet olamadım diye kontrol amaçlı gittim bide baktım büyümüş bile şimdi işte iğne ilaçlarla devam ediyorum inşallah sağ salim kavuşurum 🤲
Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun . Bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah.

Amin Allah razı olsun canım babam yoğun bakıma girdi tekrardan çok fazla sıtres üzüntü yaşadım bir gün arayla önce babamı sonra bebeğimi kaybettim 😔 şimdiki gebeliğimde çok süpriz bir şekilde öğrendim hiç beklemiyordum adet olamadım diye kontrol amaçlı gittim bide baktım büyümüş bile şimdi işte iğne ilaçlarla devam ediyorum inşallah sağ salim kavuşurum 🤲
Ah canım Cook üzüldüm, babamın mekanı cennet olsun.
Bebeğinde cennette insallah seni bekleyecek canım.
Bak allahım sana yine nasip etmiş kuzum. Sağlıklı kucağına al insallah canım.

Kizlaar mesajlarınızı görünce çok duygulandım💐 hamileliklte gün gün takip ediyordum, keşke devam etsek böyle, Evva Evva başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah,
27mart doğumlu keremim 11aylik oldu, uyku konusunda ben de çok muzdaripim, geceleri dişten dolayı uyanıyor ya da bişekilde uyanıyor meme ile dönmek istiyor, mememi çok fena ısırıyor 8disi var isirinca ne yapıyorsunuz yara oldu benimki.gunduz uykuları iyi çok şükür 2 kere genellile aynı saatlerde ,ama gece çok zorlanıyorum,
Yemek konusunda ben çok sıkıntı yaşamıyorum bebekle ilgili bence o da

Ah canım Cook üzüldüm, babamın mekanı cennet olsun.
Bebeğinde cennette insallah seni bekleyecek canım.
Bak allahım sana yine nasip etmiş kuzum. Sağlıklı kucağına al insallah canım.
Allah razı olsun canım benim 🙏❤️ çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor.

Kizlaar mesajlarınızı görünce çok duygulandım💐 hamileliklte gün gün takip ediyordum, keşke devam etsek böyle, Evva Evva başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah,
27mart doğumlu keremim 11aylik oldu, uyku konusunda ben de çok muzdaripim, geceleri dişten dolayı uyanıyor ya da bişekilde uyanıyor meme ile dönmek istiyor, mememi çok fena ısırıyor 8disi var isirinca ne yapıyorsunuz yara oldu benimki.gunduz uykuları iyi çok şükür 2 kere genellile aynı saatlerde ,ama gece çok zorlanıyorum,
Yemek konusunda ben çok sıkıntı yaşamıyorum bebekle ilgili bence o da
Allah razı olsun canım 🙏 Bizim gexe uykuları hiç iyi değildi şimdi daha beter durumda bizimle yatıyor ama ne uyumak 🫤

Bizim uykular çok kötü ya öğlen hiç uyumuyor ama uykusuda var görüyorum esniyor hep yemek işi zaten çok kötü bizde ilk baştan beni nasıl korkuttuysa pütürlü yemiyor iştahı kavgayla yiyoruz

Allah razı olsun canım benim 🙏❤️ çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor.
Canım bende iyiyim, ile başladım haftada iki gün gidiyorum ama sor geliyor Atlastan ayrılmak zor alışacağım galiba…
Ek gıda savaşı ile devam ediyoruz,
İnsallah Allah nasip ederse bende bir tane daha düşünüyorum (halen düşünüyorum ama) daha ne zaman olmasını gerektiğine çok karar veremedim.

Canım bende iyiyim, ile başladım haftada iki gün gidiyorum ama sor geliyor Atlastan ayrılmak zor alışacağım galiba…
Ek gıda savaşı ile devam ediyoruz,
İnsallah Allah nasip ederse bende bir tane daha düşünüyorum (halen düşünüyorum ama) daha ne zaman olmasını gerektiğine çok karar veremedim.
Hayırlı olsun canım benim kılaylıklar diliyorum 🙏 İnşallah herşey gönlünce olsun çocuk yetiştirmek gerçekten zor ama işte varlıklarına bin şükür ben 2 taneye okeyim başka istemiyorum 😀

Hayırlı olsun canım benim kılaylıklar diliyorum 🙏 İnşallah herşey gönlünce olsun çocuk yetiştirmek gerçekten zor ama işte varlıklarına bin şükür ben 2 taneye okeyim başka istemiyorum 😀
Canım aslında bende beraber büyüsün çıksın aradan diyorum.
Bir yandan diyorum Atlas zor bir bebek az daha beklesem mi

Canım aslında bende beraber büyüsün çıksın aradan diyorum.
Bir yandan diyorum Atlas zor bir bebek az daha beklesem mi
Benimkide çok kolay sayılmaz bizi ne bekliyor bilmiyorum ama yaşta geçiyor dediğin gibi beraber büyüsünler istiyorum bende eşinle ortak karardaysanız istiyorsanız neden olmasın

Back