2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Teşekkür ederim Deniz uras da çok uyumlu . Beğendim uyumunu. Acaba isme karar vermedik diye mi doğmuyor bu bebek ben kızıma kızııııım diyorum sadece

Kızlar kontrolden çıktım başka bir dr gördü bu sefer yine gerilik var Kimi 35le uyumlu kimi 36 ile...diğer dr doğuma alırım demişti bu hiç sallamadı bekliycez dedi. Ordan cıkınca özele gittik özeldeki de 36.haftadan sonra böyle geriliklere normal bakıyoruz siz canınızı sıkmayjn, her bebek bir değil dedi....ama canım aşırı sıkkın. Bir daha doğum yaparsam devkete aslaa gitmem

Kızlar bide özeldeki kilosuna 2100 drdi sok oldum...devlette 2700 demislerdi ve gittiğim devlet hastanesindeki ultrason cihazı daha iyiydi. Hangsine inansam bilemedim

Reactions: The
Ay bide ntsde aşırı canım sıkkındı birden cihaz ötmeye başladı, bebeğimin kalp atışı hızlandı. Galiba her hissettiğimizi hissediyolar...of

Deniz Ervayı ben kızıma düşünüyorum. Arkadas ona yorum yapmış. Sonrasında kendisi de oğluma Deniz Uras düşündüğünü yazmış canım
Kızınız erva sakin biri mi? İsim kişiliği etkiliyor derler ya çok merak ediyorum

Ay bide ntsde aşırı canım sıkkındı birden cihaz ötmeye başladı, bebeğimin kalp atışı hızlandı. Galiba her hissettiğimizi hissediyolar...of
Sakin ol, senle o da stres oluyor. Doktor bazen şans işi. Bu bebiş öyle ya da böyle doğacak. Kilosuna takılma yanlış ölçüm olabilir, hadi diyelim doğru sen emzirerek mama ile zaten kilo aldırırsın. İnsan üzülüyor ama kontrol etmen lazım kendini bebiş için ve kendin için inşallah sağlıkla kavuşursunuz

Ben 1 hafta ara ara oldu bilgim olduğu için doktora sormamıştım

Ay böyle olunca ben de çok üzülüyorum ama o kadar öyle düşünme canım. Sen onu mutlu edeceksin. Bakma doktorların her dediğine. Biraz da korkutma sanatı doktorluk.

Peki o ilk hareketi nasıl görüyorsun uyanık mi oluyorsun zaten 2 saatte uyanıyorsan ha bebek uyandırmış ha alarm, yanlış mı düşünüyorum
Yanimda uyuyor ıh diyince ben uyaniyorum hemen uykum hafif yok benim oğlan uyanınca zor dalıyor bidaha 1 saati buluyor tekrar uyumasi ama uyanmadan verince 15 dakikada is bitiyo ben hemen geri uykuya

Kız sen ne ara doğurdun yaaaa .ay bi 2-3 gün giremiyorum neler oluyor. Hayırlı olsun bebişinin yaşı uzun olsun canım benim o şekilde bi kasılmam olmamıştı . Olduysa da çok sarhoştum hatırlamıyorum

Kızlar bide özeldeki kilosuna 2100 drdi sok oldum...devlette 2700 demislerdi ve gittiğim devlet hastanesindeki ultrason cihazı daha iyiydi. Hangsine inansam bilemedim
Kuzum hiç sıkma canını inan hicbiri net değil, bak ben de söyledim sana. Söyledikleri kilo ile doğumu arasında 700 gram oldu resmen. Hem özelde hem devlette, düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…