Teşekkür ederimBiz de 39+1 bugün ve hala isme tam karar veremedikBu yüzden ne kapı süsü yaptırabildim, ne isimli hediyelik çikolata ne de zıbın takımı hepsini istiyordum halbuki
Deniz Erva kulağa daha hoş geliyor, söylemesi kolay arada ulama olduğu için. Bizim erkek, son birkaç gündür Deniz Uras ismini düşünüyoruz ama kararsısız hala
Deniz Ervayı ben kızıma düşünüyorum. Arkadas ona yorum yapmış. Sonrasında kendisi de oğluma Deniz Uras düşündüğünü yazmış canımCnm Deniz hem erkeğe hem kıza konuyor biliyorsun ve Erva da hep çevremde kıza konulmuş isim bence Deniz Uras daha iyi ilk kızımın adı Erva ama etrafımda da hep kıza konulmuş yine en iyi kararı verecek olan sizsiniz
Sakin ol, senle o da stres oluyor. Doktor bazen şans işi. Bu bebiş öyle ya da böyle doğacak. Kilosuna takılma yanlış ölçüm olabilir, hadi diyelim doğru sen emzirerek mama ile zaten kilo aldırırsın. İnsan üzülüyor ama kontrol etmen lazım kendini bebiş için ve kendin içinAy bide ntsde aşırı canım sıkkındı birden cihaz ötmeye başladı, bebeğimin kalp atışı hızlandı. Galiba her hissettiğimizi hissediyolar...of
Ben 1 hafta ara ara oldu bilgim olduğu için doktora sormamıştımKızlar doğum kasılmalarınız doğum sonrasında da bir müddet devam etti mi?akgnss A Asliyokfotokopisivar biryenianneadayi ebe normal olduğunu söyledi ama ilk doğumumda hiç hatırlamıyorum. Şu an hala devam ediyor çok sık değil ama mesela saatte iki kez falan, adet ağrısı şiddetinde.
Etti kuzum ara ara kasılmam oldu iki gün sonra geçtiKızlar doğum kasılmalarınız doğum sonrasında da bir müddet devam etti mi?akgnss A Asliyokfotokopisivar biryenianneadayi ebe normal olduğunu söyledi ama ilk doğumumda hiç hatırlamıyorum. Şu an hala devam ediyor çok sık değil ama mesela saatte iki kez falan, adet ağrısı şiddetinde.
Ay iyi rahatladım. Mutsuz sandım üzüldümBenimki sürekli somurtuyorkız yenidoğan zaten istemli bir gülümseme yapmaz ki reflex ancak. İstemli gulmeler sonra başlıyor
Olabilir valla siz madem isim seçemediniz ben de gelmiyorum diyor olabilirlerTeşekkür ederimDeniz uras da çok uyumlu . Beğendim uyumunu. Acaba isme karar vermedik diye mi doğmuyor bu bebek ben kızıma kızııııım diyorum sadece
Ay böyle olunca ben de çok üzülüyorum ama o kadar öyle düşünme canım. Sen onu mutlu edeceksin. Bakma doktorların her dediğine. Biraz da korkutma sanatı doktorluk.Ay bide ntsde aşırı canım sıkkındı birden cihaz ötmeye başladı, bebeğimin kalp atışı hızlandı. Galiba her hissettiğimizi hissediyolar...of
Biz 1 haftalıkken küvezden çıktıktan sonda Devit 3, Myflor probiyotik ve Ferrum kan ilacı kullanmaya başladık canımKızlar bebeklere vitamin ne zaman başladınız? Sağlık ocağına gidince mi basliyoruz d vitami? Bide acdk vitamin varmis o ne oluyor onu mu alsam acaba
Yanimda uyuyor ıh diyince ben uyaniyorum hemen uykum hafifPeki o ilk hareketi nasıl görüyorsun uyanık mi oluyorsunzaten 2 saatte uyanıyorsan ha bebek uyandırmış ha alarm, yanlış mı düşünüyorum
Kız sen ne ara doğurdun yaaaa .ay bi 2-3 gün giremiyorum neler oluyor. Hayırlı olsun bebişinin yaşı uzun olsun canımKızlar doğum kasılmalarınız doğum sonrasında da bir müddet devam etti mi?akgnss A Asliyokfotokopisivar biryenianneadayi ebe normal olduğunu söyledi ama ilk doğumumda hiç hatırlamıyorum. Şu an hala devam ediyor çok sık değil ama mesela saatte iki kez falan, adet ağrısı şiddetinde.
Ya bunu bende mi alsam ki. 1 haftadır gaz sancısı ile uğraşıyoruzCanım e bebekten kiraz çekirdekli patikle kemer aldık daha kemeri kullanamadık karnındaki kanama tam bitmedi ısıtıp konuyor o yüzden kullanmadım ama patikler rahatlatıyo baya
Ben 1 hafta ara ara oldu bilgim olduğu için doktora sormamıştım
Çok teşekkür ederim kızlar bilmiyordum ben böyle bir şey olduğunu ya ilkinde hiç yaşamamıştım suni sancı olduğu için miydi acaba.. bunda hala var da sorayım dedim sağolunEtti kuzum ara ara kasılmam oldu iki gün sonra geçti
Çarşamba doğurdum kızKız sen ne ara doğurdun yaaaa .ay bi 2-3 gün giremiyorum neler oluyor. Hayırlı olsun bebişinin yaşı uzun olsun canımbenim o şekilde bi kasılmam olmamıştı . Olduysa da çok sarhoştum hatırlamıyorum
Hadi senin bir hafta en azından sakın durmuş benimki doğduğundan beri gazlıYa bunu bende mi alsam ki. 1 haftadır gaz sancısı ile uğraşıyoruz
Kuzum hiç sıkma canını inan hicbiri net değil, bak ben de söyledim sana. Söyledikleri kilo ile doğumu arasında 700 gram oldu resmen. Hem özelde hem devlette, düşün yaniKızlar bide özeldeki kilosuna 2100 drdi sok oldum...devlette 2700 demislerdi ve gittiğim devlet hastanesindeki ultrason cihazı daha iyiydi. Hangsine inansam bilemedim