2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Biz de 39+1 bugün ve hala isme tam karar veremedik 😬 Bu yüzden ne kapı süsü yaptırabildim, ne isimli hediyelik çikolata ne de zıbın takımı hepsini istiyordum halbuki 😂
Deniz Erva kulağa daha hoş geliyor, söylemesi kolay arada ulama olduğu için. Bizim erkek, son birkaç gündür Deniz Uras ismini düşünüyoruz ama kararsısız hala 🫣
Cnm Deniz hem erkeğe hem kıza konuyor biliyorsun ve Erva da hep çevremde kıza konulmuş isim bence Deniz Uras daha iyi ilk kızımın adı Erva ama etrafımda da hep kıza konulmuş yine en iyi kararı verecek olan sizsiniz

Sütümde azalma var ilk günler gibi dolgun değil malum birde sarılık var bizde iyi beslenmesi lazım. Acaba doymuyor mu diyordum
Bizdede vardı sarılık en iyi çözümü bolca beslenmesi endişe etme benimde çok sütüm az ama sarılık dönemi sıkça mama verdim şimdide veriyorum aama günde bir belki ikidoktoruna danışabilirsin mamayı

Bizdede vardı sarılık en iyi çözümü bolca beslenmesi endişe etme benimde çok sütüm az ama sarılık dönemi sıkça mama verdim şimdide veriyorum aama günde bir belki ikidoktoruna danışabilirsin mamayı
Kaçtı canım sarılık doktorum anne sütü diyor başka birsey demiyor bende başladım dün vermeye, peki kaç cc veriyorsun mama

kızlar bugün 15. günümüz ilk defa uyandım uçlarından süt gelmiş kendi kendine 🧿🙏umudumuzu kaybetmeyelim gec gelebiyor ben sağma yapmıyorum bu arada :) mememi sıktığımda geliyordu zorla geliyordu ama bu sefer ciddi süt geliyor
Canım maşallah süt artırıcı birden falan yaptın mı

kızlar bugün 15. günümüz ilk defa uyandım uçlarından süt gelmiş kendi kendine 🧿🙏umudumuzu kaybetmeyelim gec gelebiyor ben sağma yapmıyorum bu arada :) mememi sıktığımda geliyordu zorla geliyordu ama bu sefer ciddi süt geliyor
Maşallah kuzum ya 🧿 neden sağmasın

Özel hastanedemi doğum yaptın Allah Allah nasıl bant olmaz yaa ilk kez duyuyorum🙄 evet herkesin su geçirmez bandı oluyor. Sen doktora sordunmu, sarılığı varmı dıye, sütümüz oldugu halde mama takvıyesi verıyoruz evet, hem bol emzirip hemde gunde 2-3 kez takvıyeli gidiyor çoğu arkadaş, bn zaten en başından söylemiştim burda, ilk başlarda mama takviyesi şart oluyor sarılık olmaması için
Evet canım özel hastane ama bant falan yapıştırmadilar.benim bebiş mamayı bı kere denedim almadı bı kere daaha deneyeyim o zman. Zaten bu gün 4. Gün yeni yeni sararmaya başladı canım

Özel hastanedemi doğum yaptın Allah Allah nasıl bant olmaz yaa ilk kez duyuyorum🙄 evet herkesin su geçirmez bandı oluyor. Sen doktora sordunmu, sarılığı varmı dıye, sütümüz oldugu halde mama takvıyesi verıyoruz evet, hem bol emzirip hemde gunde 2-3 kez takvıyeli gidiyor çoğu arkadaş, bn zaten en başından söylemiştim burda, ilk başlarda mama takviyesi şart oluyor sarılık olmaması için
Pansumana falan da gerek yok dedi kan sulandırıcı antibiyotik agri kesici verdi sizlere neler verilmişti

Kızlar doğum kasılmalarınız doğum sonrasında da bir müddet devam etti mi? akgnss akgnss A Asliyokfotokopisivar biryenianneadayi biryenianneadayi ebe normal olduğunu söyledi ama ilk doğumumda hiç hatırlamıyorum. Şu an hala devam ediyor çok sık değil ama mesela saatte iki kez falan, adet ağrısı şiddetinde.

Geceleri bebisleri uyanan kızçeler bir öneri ile geldim 🤩 benim oğluş çok dakik 2 saatte gozunu aciyo mama icin ben 3 gecedir uyanmasına fırsat vermiyorum zaten acıkmaya başlayınca hareketleniyor hafiften ilk hareketi görünce hemen mamasını veya sağdıgım sutu hazirlayıp veriyorum uyurken karni doyuyor 10 dakika falan dik tutuyorum sonra hafiftar pıtpıt yapıyorum gazı cıkarsa cikiyor cikmazsa zorlamiyorum yan yatiriyorum oyle 2 saat daha idare ediyor bizi 🤩 ve uyurken mama verince genzine kacar saniyodum ama uyurken cok daha rahat emiyor hic oksurmuyo sabahlari daha cok kaciriyo bogazina 😁

Geceleri bebisleri uyanan kızçeler bir öneri ile geldim 🤩 benim oğluş çok dakik 2 saatte gozunu aciyo mama icin ben 3 gecedir uyanmasına fırsat vermiyorum zaten acıkmaya başlayınca hareketleniyor hafiften ilk hareketi görünce hemen mamasını veya sağdıgım sutu hazirlayıp veriyorum uyurken karni doyuyor 10 dakika falan dik tutuyorum sonra hafiftar pıtpıt yapıyorum gazı cıkarsa cikiyor cikmazsa zorlamiyorum yan yatiriyorum oyle 2 saat daha idare ediyor bizi 🤩 ve uyurken mama verince genzine kacar saniyodum ama uyurken cok daha rahat emiyor hic oksurmuyo sabahlari daha cok kaciriyo bogazina 😁
Peki o ilk hareketi nasıl görüyorsun uyanık mi oluyorsun 😂 zaten 2 saatte uyanıyorsan ha bebek uyandırmış ha alarm, yanlış mı düşünüyorum 🥲

X