2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Deniz Ervayı ben kızıma düşünüyorum. Arkadas ona yorum yapmış. Sonrasında kendisi de oğluma Deniz Uras düşündüğünü yazmış canım ☺️
Kızınız erva sakin biri mi? İsim kişiliği etkiliyor derler ya çok merak ediyorum 🥰
Cnm açıkçası doğrusunu söylemek gerekirse kızımın maşallahı var çok fazla hareketli bebekligi de çok zor geçti hala herkes der bebekliginde biri geldiğinde ya da bir yere gttgimzdw ağlayıp dururdu eve biri geldiğinde biz başka odada otururdu kızımla sonra 2 3 yaşında sonrada tam tersi çok aşırı sosyal oldu bu sefer her gören maşallah çok hareketli durduğu yerde durmuyor diyor 🤣🤣

Selam kızlar ateş ölçer olarak be almıştınız bebişler için bende normal klasik modelden var ama bebeklere kulaktan ölçenler daha iyi oluyor dediler .

Cnm açıkçası doğrusunu söylemek gerekirse kızımın maşallahı var çok fazla hareketli bebekligi de çok zor geçti hala herkes der bebekliginde biri geldiğinde ya da bir yere gttgimzdw ağlayıp dururdu eve biri geldiğinde biz başka odada otururdu kızımla sonra 2 3 yaşında sonrada tam tersi çok aşırı sosyal oldu bu sefer her gören maşallah çok hareketli durduğu yerde durmuyor diyor 🤣🤣
Maşallah 😂 ben etrafımdaki ervalara bakıyorum hepsi cok uysal hanım hanımcık 😂 bi de çok güzeller 🤩 neyse annesinin karnında da pek akıllı sayılmaz. Doğunca ne olcak merak ediyorum 🤣

Kızlar crvabı olan var mı 🙏🏻😢 Sütü bir göğüste 50 dakika boyunca içiyor. Böyle olunca ne yapmalıyım diğer memeyi diğer emzirmeye mi saklayım yoksa sağop mı bırakayım. Ağlamak istemiyorum ama hiçbir şey bilmediğim için de kendimi tutamıyorum.

Çok teşekkür ederim kızlar bilmiyordum ben böyle bir şey olduğunu ya ilkinde hiç yaşamamıştım suni sancı olduğu için miydi acaba.. bunda hala var da sorayım dedim sağolun ☺️
Rica ederim kuzum ❤️ evet bence kendi sancin olduğu için bunu vücut üretti ya o yüzden devam ediyor ötekini dışarıdan almıştın ☺️

• Beğen
Reactions: The
Bizdede vardı sarılık en iyi çözümü bolca beslenmesi endişe etme benimde çok sütüm az ama sarılık dönemi sıkça mama verdim şimdide veriyorum aama günde bir belki ikidoktoruna danışabilirsin mamayı
Canım kaç cc veriyorsun günde,

Kızlar kontrolden çıktım başka bir dr gördü bu sefer yine gerilik var:KK43: Kimi 35le uyumlu kimi 36 ile...diğer dr doğuma alırım demişti bu hiç sallamadı bekliycez dedi. Ordan cıkınca özele gittik özeldeki de 36.haftadan sonra böyle geriliklere normal bakıyoruz siz canınızı sıkmayjn, her bebek bir değil dedi....ama canım aşırı sıkkın. Bir daha doğum yaparsam devkete aslaa gitmem
Cnm devlete gtme zaten o ayrı bı mevzu da, gerılık olayına takılma, bebişi geri denilenler doğdu bısey olmadı, misal ben, karnı 3 hafta kafası 10 gun gerıdeydi. Bi ton şey dediler. İkili testimde yuksek risklıydı, Allhın iznınıle hiçbısey olmuyor bn sana diyim

Evt cnm kullanıyorum, kakası aynı sarı ve pıtırcıklı, kakası değişmedı yani
Bende 2 gün oldu onların verdiği vitamini kullanıyorum ve 2 gündür çok yağlı kaka yapıyor düşün ben yıkıyorum su yetmiyor ve çok zor çıkıyor acaba diyorum ondanmı oldu

Kızlar kontrolden çıktım başka bir dr gördü bu sefer yine gerilik var:KK43: Kimi 35le uyumlu kimi 36 ile...diğer dr doğuma alırım demişti bu hiç sallamadı bekliycez dedi. Ordan cıkınca özele gittik özeldeki de 36.haftadan sonra böyle geriliklere normal bakıyoruz siz canınızı sıkmayjn, her bebek bir değil dedi....ama canım aşırı sıkkın. Bir daha doğum yaparsam devkete aslaa gitmem
Yaveum bazen ultrasonda yanlış gösteriyor ve bazen bazı bebekler daha minyon oluyor bızımkide öyle aşırı korkmustum ilk dedıgınde kafada 2 hafta geriydi sonra genetik de oluyor dedi eşime baktı eşinin kafası küçük demekki ona benzicek dedi hatta bazı şeyler gendende geliyor bu kadar sıkma canını hayırlısıyla inşallah bi kucağına al sağlıkladq bitsin valla şu sıkıntın ben üzülüyorum senin yerıne artık

Mercan halaa uyuyor ayy bugce uyurmu acaba? Bugun saatlerı kaydırdım ben 😏nieboyle olduki🙄 gce 2 kez kakalı bez temızlıyorum, kaka yapmasa alt almam gce.
Bende bu gece alt almadım çok rahatladım ya bir tek gece 12 de Lina kaka ysptı onu aldım sonra mama verdim de uyudu şükür 🙏🏻 ay kız dediğin gibi yaptım sabah 8 de beslenmeyle uyandırıyordum besledim eşime dedim sen uyan ben geri yatıcam sana hayırlı işler 🤣 8 de altlarını değiştirdim bez çok ağırlaşmıştı çişten gözleri açtılar tabi 30 dk uğraştım uyutmak için sonra yataklarından aldım bizim yatağa koydum yanıma etraflarına yastık koydum bi uyumuşuz üçümüz saat 11 de kalktık ay ne iyi geldi o sabah uykusu gece de hep şükür 3 saat uyudum 8 saat uyudum yeter de artar akşam kv gidiyoruz evde işim de yok yemek derdi de yok bütün enerjımı Kv harcayacağım 🤣🤣

Yok canım ben araştırdım yeni doğan bebeğe ayakta yapılmıyormuş yan yatırıyorum ben
Ben bu sabah yaptım ayakta hiç işe yaramadı sıktığım gibi geri aşağı aktı ya da ben sıkmayı ayakta beceremedim canım ya sonra sümük çıkmayınca yan yatırıp tekrarnyaptım ama benim aşağı sümğkler öyle video daki gibi akmıyor eşim o videodakiler büyük bebek bizimkiler küçük ondandır diyor aspiratörle çekiyorum o zaman aspiratöre geliyor hepsi

Dr Browns aldım 10 gündür falan onu kullanıyorum canım çok memnunum yani bir biberon ne kadar övülebilirse o kadarr övebilirim bizim haz sorunumuz meğer biberon seçimindenmiş hayat kalitem benim bile arttı saatlerce gaz çıkarmakla uğraşmıyorum çok şükür maşallah 🧿
lütfen fotoğraf atar mıısn hemen alacağım eklemişssin alacağım çoook teşekkür ederim 🙏
Rica ederim canım inşallah senin bebito da sever ben dün probiyotik damla kullanmadım mesela unutmuşum oda da kalmış 🤣 düşün damla yapmadığım halde kaka da yaptı gaz da kendileri çıkardılar çok şükür 🙏🏻 yani biberon bizim çoğu gaz problemimizi aldı baya saman tasarrufu oldu bana da onlar da daha huzurlu kızarmıyorlar artık okunmaktan çok şükür maşallah

X