2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
womi Canım nasılsınız
Bebiş iyi canım ben de iyi olmaya çalışıyorum daha yeni yeni bebeğimle vakit geçiriyorum tüm vücudum hala uyuşuk his kaybı var. Alerji dediler iğne vuruldum geçmedi kötüleşti. Günlerdir hastanelerde sabahlıyorum nedeni bulunsun diye. Dün nöroloji temiz dedi Mr ve EMG çekildi. Hematoloji doktoru da pıhtılaşma tespit etti kan sulandırıcı başlatıldı. Geçmesini bekliyorum. Psikolojik olarak da çok iyi değilim bebeğim etkilenmesin diye içeri gidip gidip ağlıyorum çok fazla sorumluluk hissediyorum hayatım eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum mutlu olmam gerek çünkü ben çok çabaladım bebeğim olsun diye. Dile getirmek istemiyorum ama mutsuzum. Bebeğimi çok seviyorum baktıkça üzülüyorum nasıl anneyim bunu nasıl hissederim diye ama karnımdaki hallerini çok özlüyorum karnıma bakıp bakıp ağlıyorum. Çok iyi değilim anlayacağın ama alışmaya çalışıyorum

bizde 38+2 hiç alttan muayene etmediler daha. Bebeklerin en sık geldiği haftaya girdik, sen bu hafta doğurursun da benim 40ı bulue gibi geliyor

bizde 38+2 hiç alttan muayene etmediler daha. Bebeklerin en sık geldiği haftaya girdik, sen bu hafta doğurursun da benim 40ı bulue gibi geliyor
Aynıymışiz genelde 37 haftada açıklığa bakmaya başlıyorlar sana niye bıkmadılar . İnşallah doğururm artık çok zorlanıyorum valla bütün kemiklerim morarmış gibi ağrıyor fenayim

Benimki de aynıydı canım hala aynı eve geldiğimiz günün gecesi başladı

Canım e bebekten kiraz çekirdekli patikle kemer aldık daha kemeri kullanamadık karnındaki kanama tam bitmedi ısıtıp konuyor o yüzden kullanmadım ama patikler rahatlatıyo baya
Allah Allah bebek gaz sancıları 10 günlükken falan başlıyor diye biliyordum ben. Doğar doğmaz ne gazı yahu

Bundan önce hiç kaşınman oldumu yoksa bu ilk?eğer ilkse ola bilir pedden..mesela bende o zaman ilkti ve bu arada fiyatı hiç ucuz olmayan günlük pedlerden alıyordum ondan en son o aklıma geldi
Evet canım ilk defa başıma geliyor batikonla temizleme yaptım kaşınmadı henüz
Hepsi lohusalık psikolojisi canım kolay şeyler yaşamadın kendine zaman tanıman lazım travma olarak kaldı bişeyler sende doğumdan yana da başına gelmeyen kalmadı. Kendini iyice gözlemle gerekirse destek al yavrum bazen bişeyleri kendi başımıza atlatmak çok zor olabiliyor ve bu ayıp değil. Şunu unutma sen ne kadar iyi ve mutlu olursan bebeğinde bir o kadar olur mutlu anne mutlu bebek
Allah Allah bebek gaz sancıları 10 günlükken falan başlıyor diye biliyordum ben. Doğar doğmaz ne gazı yahu
Yeni nesil çok fena diye boşuna demedim ben sana deveyi gütmek zorundayız

Kızlar süt sıtması oldum gögsümü emzirmeme rağmen kızardı ve titreme geldi ateşim çıktı.. halsizlikten bebeğimi zor tutuyorum dua edin bana çabuk geçsin
Kuzum beyaz lahana al yapraklarini kaynar suda biraz öldur sonra posete koy buzluga at o sirada sende banyoya gir sicak suda gogusunu 2 elinin arasina al masaj yap 5 dk ciktiktan sonra da ya emzir ya sag sonra buzluktaki lahanayi koy gogusune ben 1 gunde boyle hafiflettim 2 gunde kizariklik falan gecmisti cok sukur ama lahanayi saat basi degistir cok kotu kokuyo ama cok rahatlatiyo

Canım benim senin doğum hikayenin yanindan gecemeyiz ama hissettiklerinin aynısini hissettim bizde 4 yıl sonra kavustuk oglumuza ama bende eski hayatimi bidaha yasayamayacagim uykularimi uyuyamayacagim diye agladim bakamiyorum diye agladim emmiyo diye yetersiz hissettim canımı verebilirdim oglum icin ama annem kucagimdan alsin diye gozune bakiyodum bazen dedim Allah 4 sene nasip etmemis varmis bir bildigi ama butun bu hislerden de o kadar pisman oluyodum ki merak etme aynilarini yasiyoruz 2 haftadan sonra azalarak geciyo suan hiic oyle hisler yok bende sadece oglumu opuyorum bol bol kokluyorum vee havalarin isinmasini 4 gozle bekliyorim gezelim guneslenelim diye hayal kur sende bol bol guzel gunlerin

Gozunaydin canımm , çok şükür kavusmussun aynı gün trransfer olmuştuk hatırlarsan, çok sevindim sağlıcakla ne guzel, Çarşamba. Da inşallah ben kavuşurum

Cansu ya ben anlamadım sağım yapacak mıyım kendi mi emecek, bazen 1 saat memede kalıyor, o zaman diğer meme mi sağayım, sonuçta o taş gibi kalıyor.

Amin canım bana hiç bant yapıştırmadilar ki gerek yok dedi yolladılar herkese yapıştırıldi mi
Doktor mama falan demedi sütün olduğu halde veriyorsun demi mama
Özel hastanedemi doğum yaptın Allah Allah nasıl bant olmaz yaa ilk kez duyuyorum evet herkesin su geçirmez bandı oluyor. Sen doktora sordunmu, sarılığı varmı dıye, sütümüz oldugu halde mama takvıyesi verıyoruz evet, hem bol emzirip hemde gunde 2-3 kez takvıyeli gidiyor çoğu arkadaş, bn zaten en başından söylemiştim burda, ilk başlarda mama takviyesi şart oluyor sarılık olmaması için

Biz de 39+1 bugün ve hala isme tam karar veremedik Bu yüzden ne kapı süsü yaptırabildim, ne isimli hediyelik çikolata ne de zıbın takımı hepsini istiyordum halbuki
Deniz Erva kulağa daha hoş geliyor, söylemesi kolay arada ulama olduğu için. Bizim erkek, son birkaç gündür Deniz Uras ismini düşünüyoruz ama kararsısız hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…