Ben tekrar yazayım o zaman küçük hanımın doktorunaEczacı bize günde 3damla yazmış canım aynı damlayı verdi hastane
Maalesef daha tık yok akşam 3 4 kere sancı girdi nefesim kesildi ağrıdan doğuruyorm sandım sonra kesildi keşke biran önce dogursam ama bu seferde doğumdan korkuyorumkız sen daha doğurmadın mı
senin bde haftalardır açıklık var dimi yanlış bilmiyorumMaalesef daha tık yok akşam 3 4 kere sancı girdi nefesim kesildi ağrıdan doğuruyorm sandım sonra kesildi keşke biran önce dogursam ama bu seferde doğumdan korkuyorum
Bebiş iyi canım ben de iyi olmaya çalışıyorum daha yeni yeni bebeğimle vakit geçiriyorum tüm vücudum hala uyuşuk his kaybı var. Alerji dediler iğne vuruldum geçmedi kötüleşti. Günlerdir hastanelerde sabahlıyorum nedeni bulunsun diye. Dün nöroloji temiz dedi Mr ve EMG çekildi. Hematoloji doktoru da pıhtılaşma tespit etti kan sulandırıcı başlatıldı. Geçmesini bekliyorum. Psikolojik olarak da çok iyi değilim bebeğim etkilenmesin diye içeri gidip gidip ağlıyorum çok fazla sorumluluk hissediyorum hayatım eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum mutlu olmam gerek çünkü ben çok çabaladım bebeğim olsun diye. Dile getirmek istemiyorum ama mutsuzum. Bebeğimi çok seviyorum baktıkça üzülüyorum nasıl anneyim bunu nasıl hissederim diye ama karnımdaki hallerini çok özlüyorum karnıma bakıp bakıp ağlıyorum. Çok iyi değilim anlayacağın ama alışmaya çalışıyorumwomi Canım nasılsınız
Benimde 1 haftadır aşırı var anlamadımKızlar doğuma yakın akıntılarınızda artış oldumu çok fazla akıntım var yumurta akı gibi değişik sümükümsü tuhafama baya çok çok geliyor bu akıntı
Aynen ilk 33 haftada bakıldığında 1 2 cmdi şuan 38+3 açıklığım 3 4 cm olmuş birde bebek baskısından acayip ağrılarım var bacak kemiklerinde zor hareket ediyorum . Sende var mı açıklık kaçıncı haftadasnsenin bde haftalardır açıklık var dimi yanlış bilmiyorum
bizde 38+2 hiç alttan muayene etmediler daha. Bebeklerin en sık geldiği haftaya girdik, sen bu hafta doğurursun da benim 40ı bulue gibi geliyorAynen ilk 33 haftada bakıldığında 1 2 cmdi şuan 38+3 açıklığım 3 4 cm olmuş birde bebek baskısından acayip ağrılarım var bacak kemiklerinde zor hareket ediyorum . Sende var mı açıklık kaçıncı haftadasn
Aynıymışiz genelde 37 haftada açıklığa bakmaya başlıyorlar sana niye bıkmadılar . İnşallah doğururm artık çok zorlanıyorum valla bütün kemiklerim morarmış gibi ağrıyor fenayimbizde 38+2 hiç alttan muayene etmediler daha. Bebeklerin en sık geldiği haftaya girdik, sen bu hafta doğurursun da benim 40ı bulue gibi geliyor
ay bilmiyorum ki bide 3 haftadır riskli gebelik bölümü bakıyor bende anlamadımAynıymışiz genelde 37 haftada açıklığa bakmaya başlıyorlar sana niye bıkmadılar . İnşallah doğururm artık çok zorlanıyorum valla bütün kemiklerim morarmış gibi ağrıyor fenayim
Benimki de aynıydı canım hala aynı eve geldiğimiz günün gecesi başladı
Allah Allah bebek gaz sancıları 10 günlükken falan başlıyor diye biliyordum ben. Doğar doğmaz ne gazı yahuCanım e bebekten kiraz çekirdekli patikle kemer aldık daha kemeri kullanamadık karnındaki kanama tam bitmedi ısıtıp konuyor o yüzden kullanmadım ama patikler rahatlatıyo baya
Evet canım ilk defa başıma geliyor batikonla temizleme yaptım kaşınmadı henüzBundan önce hiç kaşınman oldumu yoksa bu ilk?eğer ilkse ola bilir pedden..mesela bende o zaman ilkti ve bu arada fiyatı hiç ucuz olmayan günlük pedlerden alıyordum ondan en son o aklıma geldi
Hepsi lohusalık psikolojisi canım kolay şeyler yaşamadın kendine zaman tanıman lazım travma olarak kaldı bişeyler sende doğumdan yana da başına gelmeyen kalmadı. Kendini iyice gözlemle gerekirse destek al yavrum bazen bişeyleri kendi başımıza atlatmak çok zor olabiliyor ve bu ayıp değil. Şunu unutma sen ne kadar iyi ve mutlu olursan bebeğinde bir o kadar olur mutlu anne mutlu bebekBebiş iyi canım ben de iyi olmaya çalışıyorum daha yeni yeni bebeğimle vakit geçiriyorum tüm vücudum hala uyuşuk his kaybı var. Alerji dediler iğne vuruldum geçmedi kötüleşti. Günlerdir hastanelerde sabahlıyorum nedeni bulunsun diye. Dün nöroloji temiz dedi Mr ve EMG çekildi. Hematoloji doktoru da pıhtılaşma tespit etti kan sulandırıcı başlatıldı. Geçmesini bekliyorum. Psikolojik olarak da çok iyi değilim bebeğim etkilenmesin diye içeri gidip gidip ağlıyorum çok fazla sorumluluk hissediyorum hayatım eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum mutlu olmam gerek çünkü ben çok çabaladım bebeğim olsun diye. Dile getirmek istemiyorum ama mutsuzum. Bebeğimi çok seviyorum baktıkça üzülüyorum nasıl anneyim bunu nasıl hissederim diye ama karnımdaki hallerini çok özlüyorum karnıma bakıp bakıp ağlıyorum. Çok iyi değilim anlayacağın ama alışmaya çalışıyorum
Yeni nesil çok fena diye boşuna demedim ben sanaAllah Allah bebek gaz sancıları 10 günlükken falan başlıyor diye biliyordum ben. Doğar doğmaz ne gazı yahu
Kuzum beyaz lahana al yapraklarini kaynar suda biraz öldur sonra posete koy buzluga at o sirada sende banyoya gir sicak suda gogusunu 2 elinin arasina al masaj yap 5 dk ciktiktan sonra da ya emzir ya sag sonra buzluktaki lahanayi koy gogusune ben 1 gunde boyle hafiflettim 2 gunde kizariklik falan gecmisti cok sukur ama lahanayi saat basi degistir cok kotu kokuyo ama cok rahatlatiyoKızlar süt sıtması oldum gögsümü emzirmeme rağmen kızardı ve titreme geldi ateşim çıktı.. halsizlikten bebeğimi zor tutuyorum dua edin bana çabuk geçsin
Canım benim senin doğum hikayenin yanindan gecemeyiz ama hissettiklerinin aynısini hissettimBebiş iyi canım ben de iyi olmaya çalışıyorum daha yeni yeni bebeğimle vakit geçiriyorum tüm vücudum hala uyuşuk his kaybı var. Alerji dediler iğne vuruldum geçmedi kötüleşti. Günlerdir hastanelerde sabahlıyorum nedeni bulunsun diye. Dün nöroloji temiz dedi Mr ve EMG çekildi. Hematoloji doktoru da pıhtılaşma tespit etti kan sulandırıcı başlatıldı. Geçmesini bekliyorum. Psikolojik olarak da çok iyi değilim bebeğim etkilenmesin diye içeri gidip gidip ağlıyorum çok fazla sorumluluk hissediyorum hayatım eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum mutlu olmam gerek çünkü ben çok çabaladım bebeğim olsun diye. Dile getirmek istemiyorum ama mutsuzum. Bebeğimi çok seviyorum baktıkça üzülüyorum nasıl anneyim bunu nasıl hissederim diye ama karnımdaki hallerini çok özlüyorum karnıma bakıp bakıp ağlıyorum. Çok iyi değilim anlayacağın ama alışmaya çalışıyorum
Gozunaydin canımm , çok şükür kavusmussun aynı gün trransfer olmuştuk hatırlarsan, çok sevindim sağlıcakla ne guzel, Çarşamba. Da inşallah ben kavuşurumKızlar benim bebişimde bugün aramıza katıldı. Plesanta previadan dolayı zorunlu sezaryen olduk. Bir hafta da gelisimi geri kalmıştı o yüzden minik ama çok şükür şuan kollarımda. En baştan beri birsuru şey paylaştık. Bu mutlu haberi de paylaşmak istedim. Darısı bekleyen herkesin başına kolaylikla.
hadi doğur da gel aramızaMaalesef daha tık yok akşam 3 4 kere sancı girdi nefesim kesildi ağrıdan doğuruyorm sandım sonra kesildi keşke biran önce dogursam ama bu seferde doğumdan korkuyorum
Cansu ya ben anlamadım sağım yapacak mıyım kendi mi emecek, bazen 1 saat memede kalıyor, o zaman diğer meme mi sağayım, sonuçta o taş gibi kalıyor.Canım benimde göğüslerim yumuşak kuzum ama süt geliyor memeler terbiyelenme olayı varmış artık uçlarından süt durup durup akmıyor. Bir şişiyor bir sönüyor ama emzirince süt geliyor sıkınca da geliyor sadece sağım yapmıyorum. Ama 40 ım çıkmadan önce taş gibiydi göğüslerim sanki sütyenliyim gibiydi ama şimdi yumuşak normal formunda
Özel hastanedemi doğum yaptın Allah Allah nasıl bant olmaz yaa ilk kez duyuyorumAmin canım bana hiç bant yapıştırmadilar ki gerek yok dedi yolladılar herkese yapıştırıldi mi
Doktor mama falan demedi sütün olduğu halde veriyorsun demi mama
Biz de 39+1 bugün ve hala isme tam karar veremedikKızlar 38+5 olduk hala isim konusunda pişman olur muyum diye kararsızım. Deniz Erva ismi sizce nasıl? Yüzde 99 bu isimde karar kıldık ama ben etrafımdakilere bi beğendiremedim. Herkes bişey diyor. Sizin kulağınıza nasıl geliyor?
Erva Deniz mi Deniz Erva mı olsun sıralaması ? (Erva güzel demek anlamı. O yüzden başa yazdırsam diyorum. Güzel Deniz gibi anlam çıkıyor ) ne dertler var dimi amabebek gelmediğine göre böyle boş işlerle uğrasıyor insan sıkıntıdan