2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
kızlar çook ama çok zor bir aksam geciriyoruz uyku yok çığlık çığlığayız sürekli bir ağlama ama avaz avaz gaz heralde( uyuyası da yok gözler cin gibi ( valla aksam için yardımcı abla tutucam sadece noluyor neden her gece bu imtihan ama bu böyle gidemezzz

ay aman hiç takma Erva ismi mana olarak da çok güzel bir isim. Benim görümce yüzüme söyledi ay ayza hiç güzel değil diye, biz beğendik diyorum direkt bitiyor
Aynen anlamlı olması için uğrastık. İyi yapmıssın. Bizimkiler eşime belli ediyor beğenmediklerini. Bana söyleyemezler sağol canım

valla biz ayza mihra koycaz ismini, etraftan duymadıgım laf kalmadı kimin umrunda, sonucta benim ve esimin icine sindi. Çoğunlukla da alıştılar 22.haftamızdan beri ismimiz belli laf edemiyolar artık
Aynı baskıyı hala eşimin babası tarafından görüyorum eliz mira diye karar verdik ilk günden beri buydu geçen hafta ani bir kararla eliz nur oldu hediyeliklerini bile yaptırdım ısrarla 2 isim olmasın yazması zor olur diye tutturdu bişey de diyemiyorum sürekli aynı muhabbet Allah aşkına eliz nurun nesi uzun kendisi koymak ıstıyordu ismi kimseye danışmadan biz koyunca taktı 2 isim çok uzun demeye doğuma bişey kalmadı surda hala aynı

Bilmiyorum sanırım gazı var akgnss 1 günlük bebeğin böyle gazı olur mu acaba ya resmen uyumuyor şaka gibi napacagimi bilemiyorum
Canım e bebekten kiraz çekirdekli patikle kemer aldık daha kemeri kullanamadık karnındaki kanama tam bitmedi ısıtıp konuyor o yüzden kullanmadım ama patikler rahatlatıyo baya

Reactions: The
K.baba doğurdu sanki bebeği. Tövbeee mira ismini ben de cok düşündüm arapçada tartişma demekmiş. Vazgeçmiştim. Eliz de güzel eliz nur da

Bu da anne sütü artırmak için tavsiye. Aslında bu sayfa muhteşem. Takip ederseniz pişman olmazsınız. Eski Gönderilerde özellikle ek gıda için çok fazla tavsiyeler var. Adı üstünde hastalık vs durumlarında da etkili çözümleri var

eşine söyle sustursun benimki her söyleyene bz kararımızı verdik dedi yorum bile yaptırtmadı

Kızlar benim suyum sızıyor olabilir mi...2 türlü akıntım var bri sarı sümüksü akıntı. Diğeri de bazen su gibi geliyor, yapışkan değil

Bak deyince aklıma geldi çok kanama idrar oluyor diye bimin ucuz pedlerini aldım ondan sonra başladı o zaman pedden olabilir dimi bir ihtimal
Bundan önce hiç kaşınman oldumu yoksa bu ilk?eğer ilkse ola bilir pedden..mesela bende o zaman ilkti ve bu arada fiyatı hiç ucuz olmayan günlük pedlerden alıyordum ondan en son o aklıma geldi

Dil bağı olanlar okuyabilir anneler. Meme reddi bundan da olurmuş
Meme reddi yok sanki bende ama mamada kesinlikle yok yoksa kilo alamazdık..3 derecesi varmış eğer emmede sorun yaşasaydım çoktan koşarak gitmiştim ama genetikmiş dün öğrendim eşimde bile çocukken varmış bizde sorun olmadan kurtulsak

Canım uyku eğitimi verirken ilk başlarda zor oldumu yani 8 de yatağa koyunca ağlama durumları olunca nasıl yaptın nasıl alıştılar? Bide o saatte uyuduktan sonra tekrar ne zaman beslemeye kaldiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…