NolmusKız bu Nisan anneleri grubuna ne olmuş aşırı merak ettim ashelydd yok ortada afra da
ay bilmiyorum ki neredeler...Kız bu Nisan anneleri grubuna ne olmuş aşırı merak ettim ashelydd yok ortada afra da
Ben 34 haftaya kadar tekstilde çalıştım o bana çok avantaj sağladı ağırlaşmadim 5. Kat asansörsüz evdeyim bide her gün dışarı çıkmaya çalıştım dışarı çıkınca insan daha kolay hareket ediyor 36 haftada doktor biraz dinlen bebek çok aşağıda dedi 10 gün daha gelmesin dedi diye çok inmedim 4 kilo almışımBende 38 im hiç sancı çıkmıyor nst de valla hiç yürüyecek squat yapacak halim yok çok ağır geciyo benimki napsam bilemedim
Hepsi banlanmis onları soranlarda banlanmış degisik birşey olmuşKız bu Nisan anneleri grubuna ne olmuş aşırı merak ettim ashelydd yok ortada afra da
Bu çok lanet ya bende becermedim hastanede beceremedi ya kaka kaçtı içine ya da yapışmadı idrar beze kaçtı 1 hafta uğraştık hastanede biz de en sonunda sondayla alalım mı dedi dr alın dedim ya çocuk hastanede süründü yeter. Geçmiş olsun canımValla bide idrar tahlili için yapışkanlı poşet verdiler onu da beceremedim
Hiç şampuan kullanılmayacak mı hep duru sumu olacakmış canım ne dediler banyo ile ilgili tambize hastaneden hemsire geldi yıkamayı gösterdi orası duru suyla yıkanacak diye biliyorum canım aman köpürdetmeyin ya da dra sorun pişiğe yatkınlaşabilir cildini kurutursun
Poşeti koyduktan sonra bebenin göbek deligiyle oynamak ayaklarını soğuk suya tutmak çişini getiriyor bide öyle dene bı dahaki sefere yenidoğanda işe yarar mı bilmiyorum ama az daha büyük bir bebekte öyle yapmıştıkBu çok lanet ya bende becermedim hastanede beceremedi ya kaka kaçtı içine ya da yapışmadı idrar beze kaçtı 1 hafta uğraştık hastanede biz de en sonunda sondayla alalım mı dedi dr alın dedim ya çocuk hastanede süründü yeter. Geçmiş olsun canım
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah sana da şifa versinKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi
Yani koskoca hastanede bunu becerebilen olmadı poşetleri verip evde yapın dediler erkek bebek kolay kız zor dediler biz de beceremedik doğal olarak ya beze aktı ya da çiş deliğini kapatmışız poşeti çıkardığımız gibi üstümüze işedş yani o bir hafta hastaneye git gel perişsn olduk madem sondayla oluyor niye söylemediniz dedim dr en sonunda ya da keşke senin gibi bi akıl verselerdi canım daha kolay olurduPoşeti koyduktan sonra bebenin göbek deligiyle oynamak ayaklarını soğuk suya tutmak çişini getiriyor bide öyle dene bı dahaki sefere yenidoğanda işe yarar mı bilmiyorum ama az daha büyük bir bebekte öyle yapmıştık
Ben genştal bölgeyi duru suyla yıkıyorum kız bebek florası bozulmasın dedi drbize hastaneden hemsire geldi yıkamayı gösterdi orası duru suyla yıkanacak diye biliyorum canım aman köpürdetmeyin ya da dra sorun pişiğe yatkınlaşabilir cildini kurutursun
Açıklığın varmi canım bende 38imYa ben bu doğum korkusundan uyuyamıyorum resmen dokuz aydır ama senin doğumunu dinleyince nasıl bir rahatlık geldi anlatamam.Sağlıklı bir ömür diliyorum sizeUmarım ben de çok kolay doğururum Bu arada kaç kg doğdu 38.haftada?Biz de 38 olduk artık ama doktor çok yukarıda dedi dün çatı muayenesi yaptı ilk defa
Hergun markete iniyorum yürüyüş olsun diye 15 20 dkkada olsa benimde ev 3 kat merdiven çıkıyorm o kadar canım başka hareket yok ama artık squat yapmaya çalışıyım 5 10 tanede olsaBen 34 haftaya kadar tekstilde çalıştım o bana çok avantaj sağladı ağırlaşmadim 5. Kat asansörsüz evdeyim bide her gün dışarı çıkmaya çalıştım dışarı çıkınca insan daha kolay hareket ediyor 36 haftada doktor biraz dinlen bebek çok aşağıda dedi 10 gün daha gelmesin dedi diye çok inmedim 4 kilo almışımdün 3 kere indim mesela yürüdükçe ağrılarada iyi geliyor artık sabirsizlanmaya başladım kavuşmak istiyorum onu düşünerek akşamları doğum başlatacak hareketler yapıyorum inşallah gelir biran önce sağlıkla
Sende ufak ufak dışarı çıkmaya başla yürü yürüdükçe açılırsın inşallah
Yaa benim oğluşumda sararabilir o zamanBenim oğlum da doğduğunda saçları kahverengi gibiydi ama kaşları falan sapsariydi. 1 hafta 10 gün sonra saçları da sararmaya başladı. Sonra da sarı kaldı
Siz bebenizi besliyorsunuz bu saatte, ben de koca dana kocama sahur hazırladım onun besliyorumhayırlı sahurlar kızlar
Kızlar sizin de az kaldı Allahın izniyle, sağlıkla hayırla gelsinlerah bizdr de durum aynı
Bizde mutlaka sahura kalkıyoruzTam şuan emiyo sahur yapıyo zaar
Canım nasılsınız, bebişin emmeye alıştı mı, durumlar nedirYaa benim oğluşumda sararabilir o zamandoğduğunda açık kahveydi sacları ama kestik 7. Günü kaşlar ve yüzünün tüyleri sapsarı görünmüyor
Sağol kuzum bizimde içine kaka kaçtı çok zormuş gerçekten sonda da acıtır ama bakalım hastanede takmalarını isteyeceğim son elimde kalanla da beceremezsemBu çok lanet ya bende becermedim hastanede beceremedi ya kaka kaçtı içine ya da yapışmadı idrar beze kaçtı 1 hafta uğraştık hastanede biz de en sonunda sondayla alalım mı dedi dr alın dedim ya çocuk hastanede süründü yeter. Geçmiş olsun canım
Aaa bnde afrayı sordum orayaHepsi banlanmis onları soranlarda banlanmış degisik birşey olmuş
Aaa bnde afrayı sordum orayabenıdemi banlıcaklar.
Yok kuzum alışmadı malesefCanım nasılsınız, bebişin emmeye alıştı mı, durumlar nedir
Kuzum gözün aydın çok şükürKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi
Hastane inşallah sizin becerir kuzum ya. Sonda zaten küçük bebiş anlamıyor bile diğer türlü işkence oldu bize poşetSağol kuzum bizimde içine kaka kaçtı çok zormuş gerçekten sonda da acıtır ama bakalım hastanede takmalarını isteyeceğim son elimde kalanla da beceremezsem