2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bende 38 im hiç sancı çıkmıyor nst de valla hiç yürüyecek squat yapacak halim yok çok ağır geciyo benimki napsam bilemedim
Ben 34 haftaya kadar tekstilde çalıştım o bana çok avantaj sağladı ağırlaşmadim 5. Kat asansörsüz evdeyim bide her gün dışarı çıkmaya çalıştım dışarı çıkınca insan daha kolay hareket ediyor 36 haftada doktor biraz dinlen bebek çok aşağıda dedi 10 gün daha gelmesin dedi diye çok inmedim 4 kilo almışım dün 3 kere indim mesela yürüdükçe ağrılarada iyi geliyor artık sabirsizlanmaya başladım kavuşmak istiyorum onu düşünerek akşamları doğum başlatacak hareketler yapıyorum inşallah gelir biran önce sağlıkla
Sende ufak ufak dışarı çıkmaya başla yürü yürüdükçe açılırsın inşallah

Valla bide idrar tahlili için yapışkanlı poşet verdiler onu da beceremedim
Bu çok lanet ya bende becermedim hastanede beceremedi ya kaka kaçtı içine ya da yapışmadı idrar beze kaçtı 1 hafta uğraştık hastanede biz de en sonunda sondayla alalım mı dedi dr alın dedim ya çocuk hastanede süründü yeter. Geçmiş olsun canım

bize hastaneden hemsire geldi yıkamayı gösterdi orası duru suyla yıkanacak diye biliyorum canım aman köpürdetmeyin ya da dra sorun pişiğe yatkınlaşabilir cildini kurutursun
Hiç şampuan kullanılmayacak mı hep duru sumu olacakmış canım ne dediler banyo ile ilgili tam

Poşeti koyduktan sonra bebenin göbek deligiyle oynamak ayaklarını soğuk suya tutmak çişini getiriyor bide öyle dene bı dahaki sefere yenidoğanda işe yarar mı bilmiyorum ama az daha büyük bir bebekte öyle yapmıştık

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah sana da şifa versin

Yani koskoca hastanede bunu becerebilen olmadı poşetleri verip evde yapın dediler erkek bebek kolay kız zor dediler biz de beceremedik doğal olarak ya beze aktı ya da çiş deliğini kapatmışız poşeti çıkardığımız gibi üstümüze işedş yani o bir hafta hastaneye git gel perişsn olduk madem sondayla oluyor niye söylemediniz dedim dr en sonunda ya da keşke senin gibi bi akıl verselerdi canım daha kolay olurdu

bize hastaneden hemsire geldi yıkamayı gösterdi orası duru suyla yıkanacak diye biliyorum canım aman köpürdetmeyin ya da dra sorun pişiğe yatkınlaşabilir cildini kurutursun
Ben genştal bölgeyi duru suyla yıkıyorum kız bebek florası bozulmasın dedi dr

Açıklığın varmi canım bende 38im

Hergun markete iniyorum yürüyüş olsun diye 15 20 dkkada olsa benimde ev 3 kat merdiven çıkıyorm o kadar canım başka hareket yok ama artık squat yapmaya çalışıyım 5 10 tanede olsa

Benim oğlum da doğduğunda saçları kahverengi gibiydi ama kaşları falan sapsariydi. 1 hafta 10 gün sonra saçları da sararmaya başladı. Sonra da sarı kaldı
Yaa benim oğluşumda sararabilir o zaman doğduğunda açık kahveydi sacları ama kestik 7. Günü kaşlar ve yüzünün tüyleri sapsarı görünmüyor

Siz bebenizi besliyorsunuz bu saatte, ben de koca dana kocama sahur hazırladım onun besliyorum hayırlı sahurlar kızlar

ah bizdr de durum aynı
Kızlar sizin de az kaldı Allahın izniyle, sağlıkla hayırla gelsinler
Tam şuan emiyo sahur yapıyo zaar
Bizde mutlaka sahura kalkıyoruz
Yaa benim oğluşumda sararabilir o zaman doğduğunda açık kahveydi sacları ama kestik 7. Günü kaşlar ve yüzünün tüyleri sapsarı görünmüyor
Canım nasılsınız, bebişin emmeye alıştı mı, durumlar nedir

Sağol kuzum bizimde içine kaka kaçtı çok zormuş gerçekten sonda da acıtır ama bakalım hastanede takmalarını isteyeceğim son elimde kalanla da beceremezsem

Canım nasılsınız, bebişin emmeye alıştı mı, durumlar nedir
Yok kuzum alışmadı malesef silikon ucla alıyor o da bazen canı isteyince alıyor genelde onuda almıyor alsa bile 5dk gecmeden uyuyo essek sağıp vermeye devam ediyorum bir öğün mama bir öğün süt olarak devam ediyoruz bakalım gittigi yere kadar

Kuzum gözün aydın çok şükür rabbim analı babali büyütsün ömrü uzun olsun

Sağol kuzum bizimde içine kaka kaçtı çok zormuş gerçekten sonda da acıtır ama bakalım hastanede takmalarını isteyeceğim son elimde kalanla da beceremezsem
Hastane inşallah sizin becerir kuzum ya. Sonda zaten küçük bebiş anlamıyor bile diğer türlü işkence oldu bize poşet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…