- 30 Eylül 2022
- 2.411
- 3.284
İyiki benim gibi değilsin cansu kırılmasınlar deyip alttan alsan üstüne çıkacakmış senin kv bide öğretmen emeklisi nasıl tuzla ovarak yıkayacak küçücük bebekleri dalga geçer gibi yapıyor resmen tavrı çok sinir bozucu 40ı çıkınca sabahtan yıkayın kocanla delirtmesin seni iyiceAy Kv ler geldi gitmek bilmiyorlar uyku eğitimi veriyoruz akşam 8 de yatacaklar dedik 20:30 oldu hala kucaktan bırakmıyorlar zorla aldım artık uyku vakti diyip odaya geçtim. 1.30 saattir salonda bekliyorlar gitmediler uyutayım danyanlarına gideyim diye beklemeyin beni dedim eğitim bu ağladıkça ee ee diyorum nasıl ayrılayım kucağa almıyorum ağlıyorlar doğal olarak böyle eğitim mi olur falan delritti beni odayı kilitledim girmesin diye. Takmış 40 lerı çıkınca tuzla ovarak yıkayacakmış eşime söylüyor duydum mutfaktan bağırdım asla asla asla kabul etmiyorum hayır aslaaaa diye bağırdım eşimde anne öyle saçma şeymi okur dedi güldü eşime gizlice dedim sakın aptal geleneklerle gelme bana sakın konuştuk bunları dedim. Lanet ya bir daha bok çapırrırım delirmiş kadın.. çocuğu uyutuyorlar kucakta dedim yapmayın uyku saatini bekliyorum uyanık kaldın gece sonra uyumuyor beni demuyutmuyor biri uyuyor biri ayakta olmuyor öyle bana yazık diyorum gülüyor eeemikiz zordur diyor ya salak bıraksan kolay daa düzenimi bozma işte git evine yallah 40