Bebeklerle anneler ilk 3 ay duygu durumlari açısından aynı oluyorlarmis. Senin minyatürün gibi düşünebilirsinKızlar dün itibarı ile artık yanlızım kardeşim dün gitti piskolojik olarak hiç iyi değilim resmen elim ayağım olmuştu Allah razı olsuntesadüf o ki gitti gün kayra çok huysuzlandı sancısımı var gazımı var bir türlü anlayamadım gr uyumadı memedeyken sakinleşip uykuya dalınca yerine koyar koymaz katıla katıla ağlamaya başlıyor ne yaptıysam çözemedim eşim hastaneye gidrlim dedi ama kabul etmedim bugün nispeten uyudu ama uyanınca hemen basıyor çığlığı napıcam ben
Kuzum peki fototerafi kaç gün sürüyor. Anneyide alıyorlar mı bebeğin yanına. İnşallah bizimde sizin gibi gider, 4 günde 120 gram almışız kilo alımı iyi emzirmeye devam dedi. Mama önermedi bize anlamadım.Geçmiş olsun kuzum bizimde 15 olmuştu fototerapi aldı. Mama verebilirsin biz fototerapi sonrası değeri 8 e düşmüştü evde mama verdik her öğün 2 günde 5 e düştü şimdi sıfırlandı çok şükür. 5 den sonra 5. Gün sıfırlandı. Bizi de 2 günde bir çağırıyordu git gide arttı en son kanda bakıldı 15 çıkınca ışık verdiler benimki küveze alındı orada verildi kan transferi de olduğu için. Evde mama harici yapılacak bir şey yok maalesef
Hamileyken içiyordun yaniResmen 9 gündür gazli içecek içmiyorum. Off çok canim çekiyor.sadece çay suyla hayatima devam ediyorum. Ne zman kola içicem
Arada içiyordumHamileyken içiyordun yani
Ay ben bu gün aldım da optipro aldım farkı ne ki bilmiyordumEvet dr önermişti. Comfort ve optipro vardı comfort sindirimi rahat onu al dedi kaka yapamıyorlardı 5 gün. 2.5 kg dan sonra başladık direk
Cnm gce uyandıklarında 2si aynı andamı uyanıyor, mesela mama vereceksın, aynı andamı verıyorsun, yoksa bırını eşin birini senmi verıyorsun?En azından seninki gibi gece 3 sat uyusalar o bile yeter ya iyi gelir 2 saat uyuyamıyorum ki 1.5 saat falan uyuyorum geceleri o da sersem yapıyor 3 saat olursa süper olur gece olur ama bence
Valla doula ile nasıl oluyor hiç bilmediğim için yorum yapamycam canım :) benim için çekilmesi imkansız bir acı değildi açıkçası. Tabi herkesin acı eşiği de farklı . Bu arada benim 34.haftadan beri sancılarım vardı nst ‘de hep 80-100 arası sancım çıktı ama hiçbirisini hissetmedimYaaa muhteşem bir doğum hikayesi!Ne kadar kısa sürmüşKaç haftalık doğdu peki kızımız İsim ne koydunuz Sancı o kadar da korkulacak bir şey değil o zaman doğru mu anladım Ben de doula düşünüyordum ama gerek yok mu sence?
HahahahSende en merak ettiğim epiduralli olmasaydın nasıl sancı hissedeceğin. Doğumdan önce de 100lere çıkıyordu senin. Normal doğumu da korkulacak bişey yok diye anlattın ama ben epudirslsiz suni sancısız doğum yaptı anamı ordan oraya savurdu sanki sancılar hala unutamıyorum o acıları
Ne güzel işte kız maşallah. birkaç tane daha doğur sen kolayca doguruyorsun işteValla doula ile nasıl oluyor hiç bilmediğim için yorum yapamycam canım :) benim için çekilmesi imkansız bir acı değildi açıkçası. Tabi herkesin acı eşiği de farklı . Bu arada benim 34.haftadan beri sancılarım vardı nst ‘de hep 80-100 arası sancım çıktı ama hiçbirisini hissetmedimTam 38.haftada doğdu bu arada .ismi de İlay
Aman Allah korusun çok zor buraya yazdıktan hemen sonra uyandı yine aynı çığlıklar memede çok durunca bu sefer ben darlanıyorumBenimki de dün aynısını yaptı en son gece 1 de daldı, gündüz iyiydi, akşam yine korkuyorum dünkü gibi olur diye
Yazarken yarıda kaldı olabilir tabi en son artık o ağlarken bende ağladım o derece içli içli ağlıyor bezi gazı herşeyini kontrol ediyorum yok başka bir derdi var sanki gecede böyle devam ederse yarın hastaneye götürücem sussun diye memede hep daral geldi artıkBebeklerle anneler ilk 3 ay duygu durumlari açısından aynı oluyorlarmis. Senin minyatürün gibi düşünebilirsinsen stresliysen ona da muhakkak yansıyordur. Hatta derler ya bebekler emerken hisleri de emer diye. O yüzden sen rahat ol canım. Kardeşin gittiği için stres olmuş olabilirsin.
Emzik kullanıyor musun canım? Belki emzik rahatlatırAman Allah korusun çok zor buraya yazdıktan hemen sonra uyandı yine aynı çığlıklar memede çok durunca bu sefer ben darlanıyorum
Yazarken yarıda kaldı olabilir tabi en son artık o ağlarken bende ağladım o derece içli içli ağlıyor bezi gazı herşeyini kontrol ediyorum yok başka bir derdi var sanki gecede böyle devam ederse yarın hastaneye götürücem sussun diye memede hep daral geldi artık
Dr ne dediys söyle ilerlemkuxum her bebek farklı. Bizim 3 gündür ışık son 1 gün devamlı verdiler sadece beslenmeye çıkarmışlar küveze aldılar ama bize kan verdiler ondan küveze girdi eğer kan vermeselerdi odada anneyle kalacaktı inş senin anne yanı olur bence öyle olurKuzum peki fototerafi kaç gün sürüyor. Anneyide alıyorlar mı bebeğin yanına. İnşallah bizimde sizin gibi gider, 4 günde 120 gram almışız kilo alımı iyi emzirmeye devam dedi. Mama önermedi bize anlamadım.
Comfort sindirimi kolayAy ben bu gün aldım da optipro aldım farkı ne ki bilmiyordum
Evet canım onada alıştı veriyorum uykuya dalınca atıyor ağzından döngüsü okadar güzeldiki altını değiş emzir gazını çıkar bırak uyurdu her işimi yapardım ne hikmetse dünden beri başından ayrılamadım ağloyor sürekliEmzik kullanıyor musun canım? Belki emzik rahatlatır
Aynı anda uyanıyor uyanmıyorlarsa ikisini de kaldırıyorum eşim gece kalkmıyor sabah işe gittiği için kaldırmıyorum kalk desem kalalrnzaten odada yanımda yatıyor yatak odasına geçtik uyku eğitimi veriyorum. İki elimle biberonları tutuyorum. Ama eşim işten geldiğinde gece 1 e kadar beraber bakıyoruz. Evet bu gece 3 saati beklicem bakalım inşallah bebekler de bekler de uyurum 3 saat iyi gelir şimdi gece uykusuna başladık bakalım eğitimin 2. GünüCnm gce uyandıklarında 2si aynı andamı uyanıyor, mesela mama vereceksın, aynı andamı verıyorsun, yoksa bırını eşin birini senmi verıyorsun?
Kuzum 3-4 saatlık kesıntısız uyku bıle çok iyi oluyor, bnım bebiş 2 gundur gce 12-1'e dogru mama verıyorum, sabah 05,30 kalkıyor. Mama verınce gunduz bıle 3 saat uyuyor, 1,5 saat gercekten ınsanı sersem yapar, zaten tilki gbi uyuyoruz, heran uyanacak tedirgınlığındeyız, vucudumuz hep kasık
Ben yeni hastaneden çıkarken gece titremem olmuştu ama öyle bir titremeki eşim korktu kaç dakika kendime gelemedim sabah anneme söyledim bana dedi süttenmiş oluyormuş öyleKızlar ben çok kötü oldum. Banyodan çıktım birden vücudumdan birsey aktı beni bir titreme tuttu ki anlatamam perişan oldum resmen. Halen de titriyorum, kendimi çok kasıyorum çok ağlıyorum üzülüyorum. Bu günde sarılık olayına taktım resmen. Ondan mı oldu acaba