• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Tam kan bendende istedi ama d vitamini filan icinde olmuyor diye biliyorum değilmi
D vitamini devlet hastanelerinde bakılıyor . Doktor da istemişti zaten özelden listeyle bi kısmını sağlık ocağı doktorunda bi kısmını devlette paralı vezneden 400 tl vererek yaptırdım toplamda 40 tane parametre vardı istediği özeldi 7.500 istemişlerdi

7+3 günümdeyim son zamanlarda sarımsı renkte bir akıntım oluyor sizde var mı bu normal bir şey mi sizce ?

Lioo Lioo canım benim 9 kasıma denk geliyor ama sezeryan ekim sonuda olabilir doğum 🌸
Sat 2 şubat bat 4 mart
Merhaba 💐
Sat
Kese ve kalp atışını gördüysen Kaçıncı haftada
Tahmini doğum Tarihi. Yani 40 hafta kasımın kaçı.

Kızlar benimde TSH değerim yüksek çıktı ilaca başladım hamilelikten önce düşüktü aranızda ilaç kullanan var mı

D vitamini devlet hastanelerinde bakılıyor . Doktor da istemişti zaten özelden listeyle bi kısmını sağlık ocağı doktorunda bi kısmını devlette paralı vezneden 400 tl vererek yaptırdım toplamda 40 tane parametre vardı istediği özeldi 7.500 istemişlerdi
Anladim kuzum bi gittigimde doktoruma sorayim d vitaminini benim normaldede hep dusuyor ondan kramp giriyor sanirim bacağima

ben yazmistim ama Lioo Lioo ‘yu etiketlemeyi unutmusum sanirim 🙈

beni de listeye ekleyebilir misiniz?

ilk gebeligim
sat 23.12.24
tahmini dogum tarihi 29 eylul 1 ekim dolaylari demisti doktorum ☺️
yasim 33
Merhaba.
Yaş 33
Kaçıncı çocuk
Sat 23 Aralık
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün
Tahmini doğum 29 eylül

@maviss_34 canım sen dr gittin mi ?
Ben haftaya gidicem hem kese hem kalp atışı birlikte olsun diye 🌸 mâlum 1 yaşında bebem var her zaman evden çıkamıyorum
Ee ben seni nerden tanıyorum diyorum. Mart annesisin demi

Merhaba kızlar dün ve bugün alt karnımda sancılar var ara ara girip çıkıyor bu normal mi yoksa doktora gitmeliyim herhangi kanama vs dururum yok ama hem rahatsız oluyorum hem korkuyorum
Bende de oluyor. Bazen öylece uyandığımda birden ayağa kalksam acayip sanci giriyor. Dogrulamiyorum bile o sanci geçene kadar

Ben bugün kontrole gittim her şey yolunda ama yüksek riskli gebe olduğum için 10-11.hafta arasında bilkente gidicem hem ikili tarama için hem periantolojiye gidicem, rahimde sorun varsa dikiş meselesi varmış, sizler biliyor musunuz böyle bir şey? Ben duymuştum ama yaşayan yakınımda hiç görmedim

7+3 günümdeyim son zamanlarda sarımsı renkte bir akıntım oluyor sizde var mı bu normal bir şey mi sizce ?
Bende 8+1 im canım bende de 3-4 gündür sümüksü sarı kendimi silince az az geliyor ama benim lekelerim vardı bitti ondan olabilir diye düşünüyorum

Merhaba, hamilelik başından beri kabızlık çekiyorum. Lifli besleniyorum, su içiyorum ancak ne yapsam çözülmedi. Hamileliğinde bunu yaşayan var mı ?

Merhaba, hamilelik başından beri kabızlık çekiyorum. Lifli besleniyorum, su içiyorum ancak ne yapsam çözülmedi. Hamileliğinde bunu yaşayan var mı ?
Canım ben 6. Haftama kadar çok yaşadım. Sonra hergün uyandığımda düzenli 3 siyah kayısı 1 incir 5 kuru siyah üzüm yedim üstüne bir bardak su içtim 3 günden sonra işe yaradı ve suan bunu yapıyorum her sabah içtikten 2 saat sonra da rahat bi şekilde lavaboya çıkıyorum. Yogurtta tüketmeni öneririm gün içinde

Ne güzel sizin geçmiş benim 9. Hafta başladı 16. Haftadayım her hafta 4 gün mutlaka kabızım 😔

Back
X