• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    18
Kızlar banada tahmini yapsr mısınız 11+1 iz 🥰🥰🥰😍😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20250310_203212_Gallery.webp
    Screenshot_20250310_203212_Gallery.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250310_203314_Gallery.webp
    Screenshot_20250310_203314_Gallery.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bu sayfanın sonuna gidemiyor muyuz artık sonraki tek ok var sayfa sayfa gidiyor

Benim çok kötü bel sırt ağrım başladı ara ara da kasıklarıma sancı giriyor dün gece kalp atışıma deprem oluyor diye uyandım. Ara ara hareketini de hissediyorum. Doktora gideceğim normal diyor ama düşüğüm var o korku devam ediyor işte. 2. Trimester çok rahat diyordum 2 günde nazar ettim kendimi artık herkese zor geçiyo dicem

Benm dün kahverengimsiydi bugün kırmızı geldi yine kafayı yicem bebeğime bir şey olur diye korkudan kalp çarpıntısı yaşıyorum bu kanamaya çözüm yok mu ? Kanaması olanlar ne yaptı nasıl bitirdi yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim… doktor nedenini söylemiyor sadece Progestan kullanıyorum…
inşallah korktuğuna uğramazsın canım

Benim çok kötü bel sırt ağrım başladı ara ara da kasıklarıma sancı giriyor dün gece kalp atışıma deprem oluyor diye uyandım. Ara ara hareketini de hissediyorum. Doktora gideceğim normal diyor ama düşüğüm var o korku devam ediyor işte. 2. Trimester çok rahat diyordum 2 günde nazar ettim kendimi artık herkese zor geçiyo dicem
Valla bencede söylememek lazım galiba ya günahta almayalım da. Geçen cuma sorumlum maşallah güzel geçiyor hamileliğin dedi pazar kanamam oldu. Beni de hiç sevmez. Sevdiğinden demiyo yani. Bol bol dua okumalıyız nasibi varsa doğar orası ayrı ama nazarda var bence

Kanama alanı herzaman net görülemeyebilşr belki bebeğin arkasında kalıyorda olabilir belkide adet gelince sebebpsiz kanama şeklimdede olabilir tedbirlik olmakta fayda var çok geçmiş olsun 9 ay kanama yaşayan sağlıklı doğum yapan kişiler var sakin olup süreci öyle değerlendirmek gerekiyor biz biraz fazla evhamlıyız taze anneler olarak ☺️
Haklısınız sanırım evham yapiyoruz 🙈🙂

Benm dün kahverengimsiydi bugün kırmızı geldi yine kafayı yicem bebeğime bir şey olur diye korkudan kalp çarpıntısı yaşıyorum bu kanamaya çözüm yok mu ? Kanaması olanlar ne yaptı nasıl bitirdi yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim… doktor nedenini söylemiyor sadece Progestan kullanıyorum…
Ben hem hap hem igne kullaniyorum ..ve sürekli yatiyorum canim bir sonraki randevuma kadar.egilmiyorum bisey kaldirmiyorum.cok sukur durdu simdilik

Geçmiş olsun kuzum bir tek fitille olmazki neden iğnesini yazmıyorki benim doktorum bu konuda çok hassas

Back
X