2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Annelik içgüdülerine güven canım doktorlar sadece kitapta öğrendiklerini aktarıyorlar ama kimse tecrübeden bahsetmiyor. Hatta çok tepki bile veriyorlar sanki annelerimiz her yaptığını doktora mı sormuşlar.

Bugün kontrol vardı sarılık değeri 15 olmuş, 6. Günde sınır 18dir dedi. İki sonra yine çağırdı, bebeği sarılık olanlar neler yaptınız acaba ?

Benim de aynı kız basur çıktı ama doğumdan sonra doktor popomu pandikledi geri tepti sanırım çişim de aynı yalnız değilsin yırtıkla alakası yok
Kız beni pandiklemedi çok fena canım totom valla mi kız sana da oluyor mu ayy çok kötü bişey dün 30 lu külot beze 600 TL verdik şaka gibi ayağa kalkıyorum hop işemeye başlıyorum tutmaya çalışıyorum ama yok hepsini yapiyorum

Reactions: The
akgnss cnm bnım kızçe ağızdan çıkarıyor gazı şükür

Niqu cnm bnım pembe akıntı falanda yok, bı turlu fırsat bulup gusul alamadım 5-6 gundur, namazlarıma başlamalıyım.

Kızlar ebe bna bebişin 1 aylıkken kalça çıkığı testıne gotur dedi. Sıze bısey dedılermı

kızlar emzirirken olan bu meme ucu ağrısına ne iyi gelir içim gidiyor acıdan
Hepsini tek tek sırayla denıyorum 1 hafta zeytınyağı denedım
Bi hafta ayva çekirdeği jeli denedım
Şimdi ıncıa krem denıyorum
Sonra tahın yağına geçicem
Çok sızlıyor sol göğsüm

Yaaa ama ben baya rahatlamıştım bu hikayeyeYani o sancılar çok mu zor

Reactions: The
Ne diyecek bakalım doktorun bizi de bilgilendir canım

Bugün kontrol vardı sarılık değeri 15 olmuş, 6. Günde sınır 18dir dedi. İki sonra yine çağırdı, bebeği sarılık olanlar neler yaptınız acaba ?
Geçmiş olsun kuzum bizimde 15 olmuştu fototerapi aldı. Mama verebilirsin biz fototerapi sonrası değeri 8 e düşmüştü evde mama verdik her öğün 2 günde 5 e düştü şimdi sıfırlandı çok şükür. 5 den sonra 5. Gün sıfırlandı. Bizi de 2 günde bir çağırıyordu git gide arttı en son kanda bakıldı 15 çıkınca ışık verdiler benimki küveze alındı orada verildi kan transferi de olduğu için. Evde mama harici yapılacak bir şey yok maalesef

Kuzum bende alarm koyuyordum ama o zamanda az yiyordu..gerçi ağlasaydi yine vericektim..mesela öğlenler hala öyle 2 saat olmadan kalkıyor bende mamanın saatini uzatayım diye meme veriyorum oyalıyorum geceni uyudum diye bakıyorum sütüm var çok şükür.Ben 90 veriyorum çünkü 1 ayı olucak 60 çok az onun için anne sütüm çok diğilki bende

Benimde tam bitsin Allahın izniyle başlıcam.
Bize en son doktoru dedi 1 ay sonra görüşürüz o zaman gelerken kalçaya bakılıcak öyle bir şey dedi

Ne diyecek bakalım doktorun bizi de bilgilendir canım
Doktor turuncu işemeye yine susuz kalmıştır ama bu aydaki bebek için susuz kalmak çok erken 1 aylıklar dedi ama su ver demedi. Anne sütü değil mama veriyorum sütün kesildi dedim yine de bir şey demedi ver ya da verme demedi nötr kaldı evin ısısını sordu 25-26 derece dedik adam güldü biz de güldük bu ne zenginlik faturayı düşünemiyorum dedi şaka bir yana eviniz gereksiz sıcak dedi. 23 derece yapın evi bu dudak kuruluğu o susuzluk geçer 22-24 derece olsun ev siz ortası 23 yapın çocuklar da rahatlasın bi dedi. Gerçekten yatak odası 23 derece orada çok rahatlar salon 26 derece salonda huzursuzlar yemiyorlar ağlıyorlar ıkınıyorlar sıcakta. Kalpte birinin üfürüm duyuyorum bi çocuk kalp dr götürün eko çekilsin bakılsın derecesine dedi o kansızlık olan kızımda duyuldu üfürüm kafama takıldı şimdi.. sarılık değeri sıfırlanmış şükür kiloları da iyi günlük 50 gr almışlar daha ne olsun dedi öyle yani anne sütü gelmiyor mama veriyorum dedim ters bir tepki vermedi olabilir verebilirsin dedi. 3 saatte bir besleme için kaldırmayı sordum olur 3 saatte bir besle kiloları iyi dedi. Zaten acıkırlarsa 2. Saatte kendileri ağlarlar beslersin ağlamazsa 3. Saatte kaldır besle sorun yok dedi. Şükür artık 3 saat uyuyacağım gerçi benimkiler kurulu alarmdan önce ciyaklıyorlar açlıktan doyur bizi diye bakalım belkide ben 2 saate alıştırdım diyedir 3 saati zorlayacağım yavaş yavaş oyalayıp bazen uyanmıyorlar zorla kaldırıyordum 2. Saat ölçen azından o anlarda 3. Saati beklerim iyi oldu

Ya bende 2 saatte bir 70 veriyorum 1 ayı geçtiler. 90 vermeyi denicem dr 3 saate onay verdi. 2 saatte bir 90 yiyemiyorlsr çok geliyor 3 saatte bir yerler ama 90 ben çok sık besliyorum 1 ay kilo alsınlar prematğreler diye baya dikkat etmiştim ama şimdi iyi kiloları şükür 3 saati bekleyip 90 vereceğim 3 saate alıştırıcam çok ağlarsa meme de oyalarım

Canım 1. Ay erken bana da öyle dedi hemşireler ortopedi dr götürdüm niye getirdin 1 ay çok erken 2. Ayda gel dedi boşuna gitmiş oldum saçma sağan şimdi 2. Ayda gidicem boşuna iki bebekle doktora gittim boş boş geri döndüm

Benim kardeşimde sütü erken kesildi hep mama verdi o bana dediki 60 çok az..bende doktora yazınca dedim sanki doymuyor ilk önce dedi emizdir aglayınca dedim sütümde çok fazla diğil o zaman dedi 90 ver.Bende çok isterim öğlenler 3 saat olsun şimdilik 2.5 saat oyalaya biliyorum zar zor

Hım ozaman bnde erken gtmıyım cnm, oğlumda, 3 aylıkken gtmiştım taa kaç sene once, ozaman oyleydi şimdi 1.ay bıtınce git dedı 2.ay btınce gıdeyım ozaman

En azından seninki gibi gece 3 sat uyusalar o bile yeter ya iyi gelir 2 saat uyuyamıyorum ki 1.5 saat falan uyuyorum geceleri o da sersem yapıyor 3 saat olursa süper olur gece olur ama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…