- 27 Şubat 2012
- 14.865
- 25.233
- 798
Teşekkür ederim istiyorsanız size de en kısa sürede nasip olsunSağlıkla kucağınıza alın inşallah, teşekkür ederim cevap için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim istiyorsanız size de en kısa sürede nasip olsunSağlıkla kucağınıza alın inşallah, teşekkür ederim cevap için![]()
AminnTeşekkür ederim istiyorsanız size de en kısa sürede nasip olsun
benle ayni seyleri kullaniyorsun bende de oyle gozlerim yorgun yorgun bakiyorne desen var canım progestan iğne kan sulandırıcı iğne progestan fitil![]()
Tibbi genetik bölümüne gittim hemen onlar yaptı cnmKan sulandırıcı kullanmaya hangi testleri yaparak karar verdi doktorunuz nasıl bir yol izlediniz. Benimde 8 haftalık kalbi durmustu 4 ay önce
Benim doktorum 12li trombofili paneli testi istedi. 3 genimde heterozigot yatkınlık cıktı. Test genetik bi test olduğu için sonucu 1 ayda cıktı özelde yaptırdım ben 11bin tl idi geçen yılın başındaKan sulandırıcı kullanmaya hangi testleri yaparak karar verdi doktorunuz. Benimde 8 haftalık kalbi durmustu 4 ay önce. Nasıl bir yol izlediniz
Muayene olduğum doktor rahatsan tut dedi. Ben de normalden de rahat tutuyorum. İftar sahur arası suya doyuyorum yalnız. Kendimi biraz rahatsız hissetsem tutmayacaktım.Kızlar merhaba SAT'a göre 5+1 deyim ama henüz doktora görünmedim, 17 si pazartesi gideceğim. Oruç tutuyorum ama riskli midir siz tutuyor musunuz bazıları zaten çok küçük etkilemez diyor bazıları riskli diyor ilk ay, siz ne diyorsunuz? Doktoruna soran var mı
Geçen beta takibi için kan vermek istediğimde acildeki doktor sinirimi bozdu. Normalde gitmezdim ama geçen kimyasalım olduğu için görmek istedim. Sen daha gebe değilsin gebelik şüphesi bu falan dediBir de tv de dizilere bakıyorum idrar testi yapıp herkese hamileyim diye duyuruyorlarilk hamile kaldığımda ben de böyle olacak sandım idrardan sonra kanda var mı bak dediler kanda çıktı kese var mı o önemli dedi doktor sonra kalp atışı gelişim vs derken hiç dizilerdeki gibi olmadı
![]()
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim beta 13 çıkmıştı yarın 2.gunum kan vercem dr 2 kat artmışsa sisteme hamile diye girecem dedi dua edin![]()
Yaaa o uygulama yeni mi canım ne ise yariuorChatgptye sordum ayakta daha çok acır diyor benim de acımıştı ondan yasen nasıl alıştıysan öyle yap tabi
Ohhh çok şükür güçlü bebisin hiç bırakmasın seni annesiBu arada benim akıntım normale döndü kızlar bidaha kahve leke gelmedi şimdi şeffaf akıntım var minik savaşcımla konuştum öyle bırakıp gitmicek annesiniuslu bir bebek olursan sana en güzel arabayı alıcam dedim
![]()
Ayyyy kuzumGaz sancım var ölücem iki büklüm oldum
Kızlar
YaaGaz sancım var ölücem iki büklüm oldum
Kızlar
Demekki bu haftalarda başlıyormuş bulantılar ilk defa bugün afedersiniz kustum bulantıdanYaabenim de hep var malesef ki cok dikkat ediyorum ayaklarimi usutmemeye ona ragmen var. Bir de midem bulantiyla karisik reflu gibi oldum hafif, afedersiniz yukaridan da gaz cikariyorum cok korkunc
![]()
Dort gundur var bende de, resmen 5.haftaya girdikten sonra basladi. Hayatimda da hic bilmem mide agrisi yanmasi filan cok saskinim o yuzdenDemekki bu haftalarda başlıyormuş bulantılar ilk defa bugün afedersiniz kustum bulantıdanhele ki reflüyü söylemiyorum bile ejderhaya dönüştüm artık
![]()
Bende bende sevdiğim bayıla bayıla yediğim içtiğim şeyleri tüketemiyorum artık içim almıyor hayatta kalmak için birşeyler yiyorumDort gundur var bende de, resmen 5.haftaya girdikten sonra basladi. Hayatimda da hic bilmem mide agrisi yanmasi filan cok saskinim o yuzdenmidem copluk gibidir normalde hicbir yedigim ictigimden etkilenmez pisbogazimdir
ama mide yanmasiyla 31 yasinda boyle tanismak varmis kaderde
![]()
Benim istah masallah hala yerindeBende bende sevdiğim bayıla bayıla yediğim içtiğim şeyleri tüketemiyorum artık içim almıyor hayatta kalmak için birşeyler yiyorum![]()
Ay maalesef benim de çok karnım ağrıdı geçen gün korkuyla gittim doktora öyle bir tavırları vardı ki ağlayarak çıktım muayene de olmadım psikolojiden hiç anlamıyorlarMuayene olduğum doktor rahatsan tut dedi. Ben de normalden de rahat tutuyorum. İftar sahur arası suya doyuyorum yalnız. Kendimi biraz rahatsız hissetsem tutmayacaktım.
Geçen beta takibi için kan vermek istediğimde acildeki doktor sinirimi bozdu. Normalde gitmezdim ama geçen kimyasalım olduğu için görmek istedim. Sen daha gebe değilsin gebelik şüphesi bu falan dediSiz betayı biraz yüksek görünce hamileyim diyorsunuz dedi… Ben de evet doğal olarak dedim çıktım fazla üstelemedim. Doktorlar düşüklere çok alıştığından duygusuzlaşmışlar.
Bu gaz sancısı seni bu kadar rahatsı ediyorsa doktoruna bilgi ver bence canım bir çaresini düşünürGaz sancım var ölücem iki büklüm oldum
Kızlar
Teşekkür ederimTibbi genetik bölümüne gittim hemen onlar yaptı cnm