Karnının doydugundan eminsen kılo alımıda iyiyse hıc dusunme bence. Vala ilk çocugum hava da kapmıştı alıştırma çabam bıle olmadı. İnş bu da öyle olur. Özellikle ilerleyen zamanlarda çok daha rahat oluyoBende çok yorulduğumda veriyorum ama o kadar iştahlı çekiyor ki acaba aç mı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
ÇBenim annem yaşıyor ama işletmesi var o yüzden evimde kalamadı 2de kardeşim var evlerimiz de uzak o yüzden yalnız kaldım. Bu akşam geldi keşke eski annem olsaydın mantı yapıp benimle bebekle ilgilenseydin dedim ağlamaya başladım. 45inden sonra iş kurdu oda hayallerinin peşinde bişey diyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun sabır versin inşallah. Benim kv bide teror gibi onu da çağırmıyorum o yüzden. Senin ki nasıl
Ama daha 10 günlük bide dudaklarını öyle kurumuş görünce çok üzüldüm
Kuzum ben kv çok iyi ama eşim kardeşlerin en büyüğü eşime çok düşkün aşırı. Diğer çocuklarından kız torunun var tek erkek şimdi bizimki baya bir karışıyor ama set çektim geçen gün emzik konusunda asla vermeyecegım ve ben dedim ne dersem o olacak. Sonuçta onun torunu oğlu değil.Benim annem yaşıyor ama işletmesi var o yüzden evimde kalamadı 2de kardeşim var evlerimiz de uzak o yüzden yalnız kaldım. Bu akşam geldi keşke eski annem olsaydın mantı yapıp benimle bebekle ilgilenseydin dedim ağlamaya başladım. 45inden sonra iş kurdu oda hayallerinin peşinde bişey diyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun sabır versin inşallah. Benim kv bide teror gibi onu da çağırmıyorum o yüzden. Senin ki nasıl
Ama daha 10 günlük bide dudaklarını öyle kurumuş görünce çok üzüldüm
akıntım devam etti ve kasıklarımdaki ağrılar devam etti belim yine sızlıyor bakalım hayırlısıNasıl canım gelişme oldu mu
Bugün bi soracağım kuzum doktora bakim ne diyecekCanım benim sütüm doğru düzgün 3. Gün gelmişti. İlk gün su alımı yetersiz olduğu için bezinde hafif kanlı gibi leke vardı. Doktor su kaybından oluyor demişti. Ama sütüm gelince kayboldu gitti. Bence susuz kalan bebek kendini bir şekilde belli ediyor zaten. Yine de doktorunla hareket et tabiki.
Babaanneler kendi doğurdu sanıyor diyolar cidden doğru benimki de aynı bu konuda bişey olduğunda benden daha çok canı yanmış gibi davranıyoÇ
Kuzum ben kv çok iyi ama eşim kardeşlerin en büyüğü eşime çok düşkün aşırı. Diğer çocuklarından kız torunun var tek erkek şimdi bizimki baya bir karışıyor ama set çektim geçen gün emzik konusunda asla vermeyecegım ve ben dedim ne dersem o olacak. Sonuçta onun torunu oğlu değil.
Sen bensinBen çok yoruldum ya artık gelsin istiyorumgeçen gün ağladım artık bunaldım çok fazla kendimi 2 senedir hamile gibi hissediyorum
Nstden bildiriyorum sıfır sancıbiz daha 37+4
Yaaa muhteşem bir doğum hikayesi!Ne kadar kısa sürmüşEpiduralli ve suni sancılı oldu kuzum.. bana sabah 9-10 gibi suni sancı bi verildi akşamüstü 5-6ya kadar çok bir şey hissetmedim açıkçası. 5
Gibi sancıları hissetmeye başladım . Saat 6 buçuk gibi doğumhaneye girdim 18.55de de kızım doğdudoula tutmadım bu arada . Sancıyı da şöyle anlatayım kuzum, sağ bacağıma çok kuvvetli kramp giriyor gibi oluyordu sancı esnasında
Sende en merak ettiğim epiduralli olmasaydın nasıl sancı hissedeceğin. Doğumdan önce de 100lere çıkıyordu senin. Normal doğumu da korkulacak bişey yok diye anlattın ama ben epudirslsiz suni sancısız doğum yaptı anamı ordan oraya savurdu sanki sancılar hala unutamıyorum o acılarıEpiduralli ve suni sancılı oldu kuzum.. bana sabah 9-10 gibi suni sancı bi verildi akşamüstü 5-6ya kadar çok bir şey hissetmedim açıkçası. 5
Gibi sancıları hissetmeye başladım . Saat 6 buçuk gibi doğumhaneye girdim 18.55de de kızım doğdudoula tutmadım bu arada . Sancıyı da şöyle anlatayım kuzum, sağ bacağıma çok kuvvetli kramp giriyor gibi oluyordu sancı esnasında
Ay bizimkilerde bugün gelecek misafirliğe. Geçen eşim aradı kızlarımı benim yerime koklayarak öp diyor bayıl feriha sanki yıllardır görmüyorBabaanneler kendi doğurdu sanıyor diyolar cidden doğru benimki de aynı bu konuda bişey olduğunda benden daha çok canı yanmış gibi davranıyo
Bana konum ver kendi kv yolamıyorum gelip seninkini yolayımAy bizimkilerde bugün gelecek misafirliğe. Geçen eşim aradı kızlarımı benim yerime koklayarak öp diyor bayıl feriha sanki yıllardır görmüyoreşimde çağıralım mı sanki gelmek istiyorlar dedi gelsinler oturmaya dedim çocuklara uykunepitimi veriyoruz ona göre gelsinler uyuyacaklar dedim tamam dedi bu akşam gelecekler telefonda diyor kızlarımı üşütmeyin üstlerini örtün sizin ev soğuktur yahu nerden biliyordun müneccim dedim içimden ev 26 derece çocukslr zıbın üstü hırka altı patikli alt üstüne çorapla üstünde müslin örtüyle yaşıyor battaniye örtecekmişiz neden haşlansınlar mı bakalım beni bu akşam neler bekliyor imdatlar her gece
Bence onun sancı eşiği yüksektiSende en merak ettiğim epiduralli olmasaydın nasıl sancı hissedeceğin. Doğumdan önce de 100lere çıkıyordu senin. Normal doğumu da korkulacak bişey yok diye anlattın ama ben epudirslsiz suni sancısız doğum yaptı anamı ordan oraya savurdu sanki sancılar hala unutamıyorum o acıları
Hashhaah yardım et kız valla dedim ben birimler hazırlayamam iki bentle gelirken yemeğini yanında getirsin zaten temizlik yapıyorum gelmeden önce bir de gittikten sonranyemekle uğraşamam uğraşırım da uğraşamam dedim acıtasyonBana konum ver kendi kv yolamıyorum gelip seninkini yolayımbi kv yolmam lazım
Hanım hanımmm bak sana ne anlatacağım. Benim kv bebeğim 10 günlükken yere düşürdü kucağından. Evet gerçekBabaanneler kendi doğurdu sanıyor diyolar cidden doğru benimki de aynı bu konuda bişey olduğunda benden daha çok canı yanmış gibi davranıyo
Bende asla nazlı değilimdir ama son yarım saat böğürmekten sesim kısıldı boğazım tahriş oldu ghgfg demirlere vuruyodum ya kendimi dövdüm bacaklarıma vura vura hal olmuştum travma kalmaz dimi bunlar bidaha doğurmak asla istemiyorumBence onun sancı eşiği yüksektiben hastaneyi yıkmak istemiştim ahshsh eşimin elini kolunu sikmaktan morarttim falan. Yani korkulacak bir şey yok cnm yaaa falan modunda olamam asla kaldı ki gerçekten ama gerçekten nazlı bir insan hiç değilimdir bak 39. Haftamdayim hunharca temizlik yapıyorum, bebeme bakıyorum saniye oturamiyorum yerime yani öyle nazlı değilimdir ama doğum başka bir şey ya hu
İyi demişsin bide utanmadan yemeğe mi gelecek evinde yesin de gelsinHashhaah yardım et kız valla dedim ben birimler hazırlayamam iki bentle gelirken yemeğini yanında getirsin zaten temizlik yapıyorum gelmeden önce bir de gittikten sonranyemekle uğraşamam uğraşırım da uğraşamam dedim acıtasyondikişlerim çok açıyor kocam demem yetti
Benim annem de yanımdaydı o an. Anne sen nasıl ikinciyi üçüncüyü doğurdun ben mümkün değil doğurmam bir daha falan diyordum bağırarak ahshs ammaaa gel gör ki gayet unutuluyorBende asla nazlı değilimdir ama son yarım saat böğürmekten sesim kısıldı boğazım tahriş oldu ghgfg demirlere vuruyodum ya kendimi dövdüm bacaklarıma vura vura hal olmuştum travma kalmaz dimi bunlar bidaha doğurmak asla istemiyorum
Hayırlısı be umarım unuturum yoksa herkesi doğumdan sogutcam hdkshsk ama çok şükür kesisiz doğum oldu onunla avutuyorum kendimi hiçbir yerimi kesmediler diye dklshdkdhBenim annem de yanımdaydı o an. Anne sen nasıl ikinciyi üçüncüyü doğurdun ben mümkün değil doğurmam bir daha falan diyordum bağırarak ahshs ammaaa gel gör ki gayet unutuluyoryani muhtemelen istersin
Hiç sorma işte eşime yumuşak dille söylüyorum neyseki terslemiyor yoksa iki de onun ağzına çarparım bu kadar işin gücün arasındaİyi demişsin bide utanmadan yemeğe mi gelecek evinde yesin de gelsin
Aboo ahlaksız kadınHiç sorma işte eşime yumuşak dille söylüyorum neyseki terslemiyor yoksa iki de onun ağzına çarparım bu kadar işin gücün arasındaay dedikodu yapasım var. Geçen Kv nin arkadaşı aradı ne alakaysa numaramı vermiş tebriğe arıyor güya çirkef karı ağzı da çok bozuk yani sürekli küfürlü konuşan bir tip yerli yersiz küfür ediyor hayat kalitesi o yani kadının küfürsüz cümle kurmuyor kocası bile illallah etmiş neyse.. kadın bana demez mi tüp bebek ne ya o kadar s*klmeye hamile mi kalamadın diyip güldü ay sinirden güldüm bende şoka girdim 60 yaşında karı dediğine bak hadsiz. İşim var dedim kapattım telefonu Kv ağzına tğketecektim bununla beni neden konuşturuyorsun diye de eşimin ağzına tükürdüm bak millet ne diyor diye eşim tabiisinde krizi geçirdi bu da hayatımda lohusalığımda böyle bir anı kaldı karıyı gördüğüm yerde iki tel saçını yolucam