2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Allah kolaylığını veriyor canım ben çok şükür tek bakıyorum şuan iyiyiz düzenimiz var en azından diyorum
Bende doğunca daha kolay olacağına inanıyorum çünkü şuan hiçbirşey yapamıyorum yatmaktan ve stres yapmaktan başka

Bende doğunca daha kolay olacağına inanıyorum çünkü şuan hiçbirşey yapamıyorum yatmaktan ve stres yapmaktan başka
Bende öyleydim hep anksiyetem tutuyordu iyiler mi bir şey olur mu sürekli yat kalkma falan derken çok şükür kavuştuk darısı başına sağlıkla inşallah

Mama veren annelere sorum var :) bende mama veriyorum da acaba hangi markayı kullanıyorsunuz ? ben doğduğundan beri doktor hipp önerdi ama internette Instagram da özellikle palm yağı içerdiği vs yaziyor aslında bebeğim de seviyor gibi çok gaz da yapmıyor ama kafam karıştı açıkçası bu konu o yüzden size sormak istedim

Sma comfort canım

Kızlar iyi geceler ya yaklaşık yarım saattir hafif idrar kaçırır gibi sızıntılar oluyor birde yine yarım saattir çok fazla miktarda sümükümsü sarı şeffaf karışımı akıntım geliyor nişan illa pembemsimi olur böyle olan varmıydı ay bu sızıntıları yaşan yada

Canım eğer tutamıyorsan sızıntı gibi akıyorsa engel olamıyorsan suyu geliyormolabilir benim nişanım şeffaf kokusuzdur suyumda kokusuzdu idrar kaçırır gibi altına yapar gibi tutamıyorsun akıp gidiyor suyun engel olamıyosun sızıntıya

Sızıntı gibi evet yani istemsiz akıyor hafif hafif dediğim akıntıda tam dediğin gibi birazda belim ağrıyor kasıklarım hafif bi ağrıyor ama hafif eşime sahur hazırlıcam bakalım eğer devam ederse suyumdur heralde zaten

Selam kızlar, bugün hayırlısıyla doğumum olacak, doktorum bir kaç gün öne çekmek durumunda kaldı suyum azaldığı için, zaten 2 haftalık gerilik de var o yüzden riske atmak istemedik. Bugün dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum. şimdiden hepinizden Allah razı olsun, inşallah güzel haberler yazmak nasip olur.

Hayrlsyla bebegini kucağına almayı nasip etsin Rab

Gazından arıyo işte yalancı emzik veriyo musun

Bugün kilo takibi için sağlık ocağına gidicez ama mama da verdiğim için süt yeterli mi anlamak zor olcak

Ben hiç vermedim su. Mama alsaydı verirdim sanırım ama anne sütü için gerçekten gerek olduğunu sanmıyorum bence anlattığınız bebeğin bir rahatsızlığı vs olduğu için ekstra susuz kalmış olabilir. Ek gıdaya 5.5 aylıkken geçtik, o zamana kadar da hiç su vermedim, güzel emiyorsa bezi dolup taşıyor bebelerin zaten, susuz kalsa muhakkak belli eder kendini

Nasıl canım gelişme oldu mu

Evet aslında çişi çok iyi maşallah öiş sayısı eterli her 2 saatte bir yapıyor bez hep çil bez yetmiyor kafam allak bullak

Reactions: The
Evet aslında çişi çok iyi maşallah öiş sayısı eterli her 2 saatte bir yapıyor bez hep çil bez yetmiyor kafam allak bullak
Canım benim sütüm doğru düzgün 3. Gün gelmişti. İlk gün su alımı yetersiz olduğu için bezinde hafif kanlı gibi leke vardı. Doktor su kaybından oluyor demişti. Ama sütüm gelince kayboldu gitti. Bence susuz kalan bebek kendini bir şekilde belli ediyor zaten. Yine de doktorunla hareket et tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…