Şaka gibi ama benimde sinirden hala gülüyorum ay annemlere kadar anlattım olayın şokuyla annem çok sinirlendi yani böyle bir laf nasıl aklına geldi ağzı şok bozuk bir kadın sinir okuyorum ona aramıza mesafe koymaya bahane oldu işte iyi olduAboo ahlaksız kadınlafa bak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Aynen çok küfür eden biri alıştık ama bu kadarı da ayıbın ötesi eşim çıldırdı haklı olarak. Kadın şakanyaptıpını sanıyor ama bunun şakası mı olur Allah aşkına salak mı neAyy terbiyesiz şoktayım şuan yaşından başından da utanmıyor hiç yazık gerçekten cahil cühela insanlarla uğraşıyoruz
Benim de aynı kız basur çıktı ama doğumdan sonra doktor popomu pandikledi geri tepti sanırımİnşallah artar yakında valla beze bakacağım zaman elim ayağım birbirine dolanıyor henüz yapmadı tekrar takip ediyorum yinekızım çiş yapmıyor bende altıma yapıyorum ana kız bi tuhafiz yırtık oldu diye mi böyle oldu anlamadım basurum da çıkmış totomuda tutamıyorum tuvaletim gelince hop çıkıyor ben daha randıman vermem heralde
Ne şakası ne dalgası olmaz böyle bir şeyin ama insanımız cidden ne konuşacağını bile bilmiyorAynen çok küfür eden biri alıştık ama bu kadarı da ayıbın ötesi eşim çıldırdı haklı olarak. Kadın şakanyaptıpını sanıyor ama bunun şakası mı olur Allah aşkına salak mı ne
Doktor verme dedi bilgilendirmeye gelen hemşirede su yok dedi ay bilmiyorum ya iyice bi araştırmak lazım böbrekleri yormamak lazımHer dr vermeyin demiyor ki. Onlar da bu konuda görüş ayrılığındalar. Korkma bir çay kaşıgı ne ki benimki nerdeyse biberonla içerdi. Su an suyu cok seven bi cocuk. Neden 6 ay. Sadece anne sütü alıyorsa yeter diyorlar. Yetmediği durumlarda nasılsa belirti veriyor bezi pembe oluyor o zaman da zaten anlarız diyorlar. Her anne sütü her çocuga yetmiyor doğal olarak arada çıkıyor susuz kalanlar. Sen dr a sor canım. Yeni annesin korkunu anlıyorum.
Kuzum aslında şöyle ben sıcaktan nefret eden biriyim terlemeye falan gelemem. Normalde evin kombisi 34 de çalıştırıyorum ama 34 de bazen ev soğuk oluyor ev yerden ısıtma bell ibir odayı ayarlayamıyorum açınca bütün odalar yanıyor ev aşırı sıcak oluyor kapatınca buz oluyor bir de ara katta oturuyorum alt üst kombi açınca ev hamam oluyor bizim kombiyi 32 ye düşürdüğüm bile oluyor. Salon 25-26 derece evin o zaman bir tane uzun kollu zıbın patikli alt ve gaz sancıları olduğu için çorap giydiriyorum gaz rahat çıkarıyorlar ayakları sıcakken üstlerine müslin örtüyorum ince . Ama yatak odasında yatacaksak orası 23 derece bana bile soğuk geliyor ben kısa kollu geziyorum evde yatak odasında üşüyorum o zaman ya çocuklara hırka giydiriyorum aynı kombine sadece hırka ekliyorum üstlerine müslin örüyorum ya da hırka giydirmiyorum orta kalınlıkta bir tane battaniye örtüyorum. Eldiven kullanmıyorum. Şapka sadece banyo yaptırdıysam 1 saat kafalarında tutuyorum sonra çıkarıyorum çık tutmuyorum. Bazen de uzun kollu zıbın kirliyse kalmadıysa temiz o zaman kısakollu zıbın üstüne hırka altına patikli alt çorap giydiriyorum salondaysak 25 derecede üstlerine sadece zıbın örtüyorum yatak odasında orta kalın battaniye orası 23 derecede genelde. Gündüz salonda yatırıyorum gündğz de salon 25 derece oluyor sabit ama güneş aldığı için iki köşeden de o zaman üstlerine hiçbir şey örtmüyorum ama ara sıra ense ve göğüslerini parmağımla kontrol ediyorum oralar soğuk mu sıcak mı soğuksa ense ve göğsü üstlerine salonda gündüz 25 derecede msğlin örtüyorum sıcaksa örtmüyorum açık kalıyor üstleri. Ben kalıntı tutmuyorum canım çünkü kalın tutunca saçları terliyor iksininde huzursuz oluyorlar sıcaktan emmiyorlar yemiyorlar ağlıyorlarmuyumuyorlar o yüzden kat kat sarıp sarmalamıyorum sıcakta huzursuzlaşıyorlsr onu da dene deneye tecrübe ettim salon çok sıcaktıcorada emmediler yatak odasına gittim evde gezerken o oda 23 derece orada uyanıp emmeye başladılar kıtlıktan çıkmış gibi emdiler ya da salonda uyumuyorlar kendi odaları serin orada uyuyorlar çok sıcağa gelemiyorlar ama dediğim gibi elimle sürekli ense ve göğsü kontrol ediyorum sıcaklar mı soğuklar mı sıcaklarda saçlarına bakıyorum enseleri ıslak mı terliyse bir anda soymuyorum sıcak soğuk çarpmasın diye yavaş yavaş kademeli çıkarıyorum üstlerini ve mutlaka ense terliyor zıbını değiştirip saçlarını tarayıp kurutuyorum tarakla tarayarakcanım ben de ev sıcaklığını ayarlayamadım kaç derece olacak ne giyecek 22-24 derece olsun diyorlar annemçevrem eşim sıcak olsun ev diyor bir yanıyor ev o zaman 26 da senin tavsiyen nedir sen de kalın tutanlardansın galiba tatlım ben horka va hiç giydirmiyorum çıtçıtlı bodyde corap patik giydirmiyorum gece ince battaniye( kendim de serinliği seviyorum annem gaz olur diyor tavsiyene ihtiyacım var
Kv nşn arkadaşı komşusucanım bunu senın kv mı dedı sana. ben şok şuan
ay cıdden ınanamıyorum güler misin ağlar mısın lafa bak :/Kv nşn arkadaşı komşusuKv benim tel numaramı ona vermiş güya tebrik için aramak istemiş
Kuzum benimkilerin 13. Gün düştü biri küvezde düştü biri eve geldiği gün düştü küvezden tam çıktığı gün 13. Gün ikisi de ama bir şey sürdürmediler 2 gün sadece banyo yaptırmadılar banyo yapmasınlar biz temizledik vücutlarını dediler biraz göbek deliği nemli gibiydi yeni düştü diye hiç dokunmadım normal zıbın giydirdim bezledim 2 gün sonra dr kontrolü vardı dr kontrol etti enfeksiyon falan yoktu 2 güne kurudu gitti zaten orası zaten dokunmamak gerekiyor kendi kendine kuruşsun kurudukça düşer atar kapanır orasıHee kalamadim bir itirazin mi var deseydim dedigne pişman etseydin terbiyesize bak ya
Cansu kizlarin göbegi ne zamn duştü 9 günlügüz. Hem düsene kadar ne surdün
Cahil canım dediğin gibi cahil yani diyorum ya o şokla sinirden güldüm ne dileğimi bilemedim hayatımda ilk kez öyle bir cümle duydum 40 yıl düşünsem öyle bir cümle kurmak aklıma gelmezdi yani o kadar şey yapmaya çocuk mu olmaz demek nasıl aklına geldi o kadının aklım almıyor yani komik cahil diyorum ya zaten ağzı bozuk sevmem aramıza mesafe koymak bahanemiz oldu. Ben sallamadım da eşim çok üzüldü kırıldı yani onun psikolojisini toplamak bana kaldıNe şakası ne dalgası olmaz böyle bir şeyin ama insanımız cidden ne konuşacağını bile bilmiyor
Ben güldüm o an ama sinirlendim yani ne diyeceğimi bilemedimay cıdden ınanamıyorum güler misin ağlar mısın lafa bak :/
Bizim de bu gece düştü 11 günlük olduHee kalamadim bir itirazin mi var deseydim dedigne pişman etseydin terbiyesize bak ya
Cansu kizlarin göbegi ne zamn duştü 9 günlügüz. Hem düsene kadar ne surdün
eşine cidden çok üzüldüm ben de erkekler için pek kaldırılabilecek şeyler değil bir daha hiçbir şekilde görüşmezsiniz bu sayedeCahil canım dediğin gibi cahil yani diyorum ya o şokla sinirden güldüm ne dileğimi bilemedim hayatımda ilk kez öyle bir cümle duydum 40 yıl düşünsem öyle bir cümle kurmak aklıma gelmezdi yani o kadar şey yapmaya çocuk mu olmaz demek nasıl aklına geldi o kadının aklım almıyor yani komik cahil diyorum ya zaten ağzı bozuk sevmem aramıza mesafe koymak bahanemiz oldu. Ben sallamadım da eşim çok üzüldü kırıldı yani onun psikolojisini toplamak bana kaldı
Canım ya benim evi 20 derece sabit soğuk mu yaAy bizimkilerde bugün gelecek misafirliğe. Geçen eşim aradı kızlarımı benim yerime koklayarak öp diyor bayıl feriha sanki yıllardır görmüyoreşimde çağıralım mı sanki gelmek istiyorlar dedi gelsinler oturmaya dedim çocuklara uykunepitimi veriyoruz ona göre gelsinler uyuyacaklar dedim tamam dedi bu akşam gelecekler telefonda diyor kızlarımı üşütmeyin üstlerini örtün sizin ev soğuktur yahu nerden biliyordun müneccim dedim içimden ev 26 derece çocukslr zıbın üstü hırka altı patikli alt üstüne çorapla üstünde müslin örtüyle yaşıyor battaniye örtecekmişiz neden haşlansınlar mı bakalım beni bu akşam neler bekliyor imdatlar her gece
Yok canım benimde üst gaz her zaman çıkmıyor çıksın diye de çabalamıyorumKızlar bebekleriniz her beslenmeden sonra üst gaz çıkarıyor mu? Benim bebeğim günde 2 kere anca çıkarıyordur
Pamukçuktur bir çay bardağına bir çay kaşığı karbonat at erit güzelce sonra gazlı bezle. Parmağına dola suya batır dilinin üstünü ağzını temizle günde bir kere geçerKizlar bebegimin dili bem beyaz olmuş neden acaba kv yara diyor.
Canım bebeklere 22-24 öneriyorlar ama ben 23 de kısa kollu ile üşüyorum diyorlar ya sizin bir kat fazlanızı giysinler eşim sıcağı seven biri ben soğuk seviyorum ama ona rağmen 23 beni akşamları gece yani üşütüyor uzun kollu olsa üşümem ama uzun kolluyla daralıyorum. O yüzden ende ve göğüslerini kontrol edip iç güdüsel giydiriyorum ama sarıp sarmalamıyorum soğuksa bir kar orta kalınlıkta battaniye örtüyorum yetiyor onlsra ama mesela ben üşüyorum ama onlar sıcacık oluyor orta kalın battaniyeyle. Yani en iyi evin ısı dengesini sen bilirsin ense ve göğüslerinin sıcaklığını elinle takipte t bence en güzeli öyleCanım ya benim evi 20 derece sabit soğuk mu ya
Anım bende 1 haftadır öksürüyorum hapşırıyorum ama yakın temasta beslenirken gaz çıkarırken kucağıma alırken maske takıyorum eşimde hasta o da maske takıyor eşim 2 haftadır hasta hatta çok şükür bir şey olmadı maskesiz yaklaşmıyoruz ben iyileştim aslında ama hala güvenemiyorum maskesiz yaklaşmaya kolumda cebimde her yerimde maske var hemen bulduğum yerden takıyorum yaklaşıyorum bebeklere korkudan Allahın izniyle size de bir şey olmaz ama maske tak tabikiKızlar hiç okuyamıyorum mesajlarınızı İn şa Allah iyisinizdir iyice grip oldum nasıl korkuyorum oğluma geçer diye maske takıyorum ama yine çok fazla korkum var