• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Ben tüp bebekle hamile kaldım . Son adet tarihime göre değil galiba hesaplama . Transfer tarihine göre hesaplanacak .
Transfer tarihim 17 şubattı . 7 martta da keseyi görmüştüm arkadaşım 🥰
Hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 5. gün embriyosu muydu? Benim de tüp bebek tedavim olmuştu geçen yıl ama pozitif çıkarsa nasıl hesaplanır hiç araştırmamıştım malesef negatif gelince 🙈
5.gün embriyosuysa aramızda tam 5 gün var benim de yumurtlama 17,18 şubat falandı sizin transfer tarihiyle aynı.

Merhaba hanımlaaar ben de katıldım aranıza. 7 martta beta hcg 13 tü pazartesi günü 10 martta 116 olmuşşş. Gebelik testlerinde hala silik ama olsun moral bozmak yok. 13 ü de adet Günüm. Bu cuma yine randevum var. Kesin belli olur diye umuyorum ama kese falan gözükür mü ne diyorsunuz?

Bende de hiç yok belirtti
Kızlar benim kasık ağrısı geçti ya bi tek göğüslerim hassas başka hiç belirtim yok😕 kızımda 6. Hafta başlamış mide bulantılarım not almışım 🤣 daha var diye şimdilik kendimi avutuyorum var mı başka belirtisi olmayan🙄
Bende de yok şimdilik sadece hafif mide bulantısı oluyor arada ama o da gripten mi hamilelikten mi çözemedim 😂

Senin 30 gün kuzu benim 35 gün tamamdır
Canım benim de aslında sat 26 Ocak ama ben ovülasyonla takip ettiğim için yumurtlamam 14 şubatta oldu mesela ona göre haftayı hesaplıyorum. Eğer yumurtlamayı tam bilmiyorsanız sat a göre bazen tutmayabilir hesaplar 🌸

Merhaba hanımlaaar ben de katıldım aranıza. 7 martta beta hcg 13 tü pazartesi günü 10 martta 116 olmuşşş. Gebelik testlerinde hala silik ama olsun moral bozmak yok. 13 ü de adet Günüm. Bu cuma yine randevum var. Kesin belli olur diye umuyorum ama kese falan gözükür mü ne diyorsunuz?
Hayırlı olsun kese zor bence küçük daha görülmeye bilir

Kızlar işten gelip yemek yedikten sonra bir sıtma tuttu beni size anlatamam. Evde doğalgaz açık, üstümde hırka var battaniye var ben kutuplarda kalmış gibi üşüyorum bu neyin nesiydi şimdi😂

Kızlar benim sat 17 Şubat ovulasyon 28 Şubat cuma cumartesi adet günüm yani 15 Şubat ben 3 haftaligim demi

Kızlar işten gelip yemek yedikten sonra bir sıtma tuttu beni size anlatamam. Evde doğalgaz açık, üstümde hırka var battaniye var ben kutuplarda kalmış gibi üşüyorum bu neyin nesiydi şimdi😂
Aniden yemek yiyince olabiliyor🌸
Salgın var dikkat et canim böyle başlıyor kemikler sızlamayla devam ediyor maalesef 🥺

Hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 5. gün embriyosu muydu? Benim de tüp bebek tedavim olmuştu geçen yıl ama pozitif çıkarsa nasıl hesaplanır hiç araştırmamıştım malesef negatif gelince 🙈
5.gün embriyosuysa aramızda tam 5 gün var benim de yumurtlama 17,18 şubat falandı sizin transfer tarihiyle aynı.
Evet 5.gün embriyosuydu . Dondurulmuş transferdi. 🥰 benimde bu 2.transferim . İlk transferim de kimyasal olmuştu 😊. İnşallah hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏻🌸🥰

Back
X