2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ben sağım yapmıyorum çıkan sütü görüp etkilenmemek için. Ağzından akıyor bebeğin onu görmek yetiyo bana. Ama benim bebeğim daha iki kere kustu acaba yetmiyo mu diyorum ama kusmaması da normalmiş
Kuzum benim bir kızım maşallah daha hiç bitmeli bile kusmadı diğer bebeğim ara sıra kusuyor yani kusması da kusmaması da normal bebek aranmıyorsa ağlamayıp huzurlu uyuyorsa doymuştur. Zaten doyduğunu belli ediyorlar bariz şekilde o yüzden takmıyorum sende takma aylık kilo alımı da iyiyse sorun yok ayı bi gelsin senin de öyle kıyaslarsın zaten yetip yetmediğini

Ama diyorlar ya mama zaten su ile yapılıyor su ihtiyacını karşılıyor diye o yüzden vermiyorum anne sütü zaten çoğu su arada meme de veriyorum gün içinde sürekli olmasa da az bile meme versem ordan aldığı su ona yetmez mi kuzum

Ya ben sırt üstü yatırıyorum gündüz ama kafasını hep sağa sola yatırıyor kafa şekli düzgün olsun diye çabam ama bilemedim
Sürekli sırt üstü yatırmaktansa yan yatması daha güzel olur. Yoksa basının arkası dümdüz olur o da çirkin oluyor ilerde. Erkeklerde büyüyünce belli oluyor genelde o görüntü. Yan yatmadan dolayı oval sivri gibi olsa da o zamanla cok çabuk değişiyor ve düzeliyor merak etme.

Öyle deme yemeklere su katıyoruz diye susamıyor muyuz? Mama da iç yakar. Sadece anne sütü olsa neyse de. Ben doğduğundan beri su verdim oğluma. Sonra bir gün kaynamıs su yoktu. Aman nolcak anne sütünden alıyormus nasılsa, mama da vermiyorum bişey olmaz dedim. Ertesi gün bezi pespembeydi ve dr susuz kalmış dedi. O yüzden o istediği sürece su verdim. Bazen nedensiz ağlayan bebeklere su verince birden susuverirler dikkat ettim de. Her bebek aynı değil bazıları gerçekten su istiyor. Fikrim bu

Aa ne güzel kaçıncı haftada doğum yaptınız
34+1 de suyum geldi sezaryene alındım. Bir kızım 13 gün diğer kızım 20 gün küvezde kaldı. Şükür solunum sıkıntıları olmadı 32 s ise ciğer geliştirici olmuştum. Sizin şuan haftanız 35 sanırım

Bende 33de vuruldum ciğer geliştirici artık 36 diyebilirim yarın 36 hafta oluyor tam

Benim geçen bir kızım turuncu işemişti. Doktor su kaybetmiş mama ver hemen besle çocuğu dedi. Çok terlemişti o gün 3 kat battaniye örtmüştüm elektrik gitti diye üşümesin kombi gitmişti. Mama sonrası çişi düzeldi bir daha olmadı. Acaba su versem mi yarın bi doktora soracağım su işini. Nasıl veriyorsunuz bir çay kaşığı kaynamış ılımış su mu? Günde tek sefer bir çay kaşığı mı veriyorsunuz? Aç mı tok mu? Bir de aç verilirse mideyi şişriir su derler bu sefer az beslenirse ? Çok sordum ama dediğiniz mantıklı geldi böyle diyince

Bende 33de vuruldum ciğer geliştirici artık 36 diyebilirim yarın 36 hafta oluyor tam
Oy maşallah neredeyse doğsalar bile prematüre sayılmayacaklar 2 kg olmuşlardır çoktan. Benimkiler 2040-2170 gr doğdular şükür o yönden de şanslıydık Allah sağ Salim kavuştursun prenseslere

Bende buna katılıyorum ya, 6 ay boyunca su vermeyin diyorlar ama haftada bir hatta ayda bir bile olsa vermek geeek bence. Benim halamın kızı alerjik bir bebekti. Aüt ürünlerine, yumurtaya ve çoğu şeye alerjisi vardı. Kolları sulu yaraydı bildiğimiz, kabuk bağlıyordı iltihap akıyordu. Dr su verin, çok susuz kalmış demiş. Su vermeye başlamışlardı zamanla düzeldi yaraları

Canım zaten mideleri küçücük 1-2 çay kaşığı yeterli gelir bence

Oy maşallah neredeyse doğsalar bile prematüre sayılmayacaklar 2 kg olmuşlardır çoktan. Benimkiler 2040-2170 gr doğdular şükür o yönden de şanslıydık Allah sağ Salim kavuştursun prenseslere
Aminn maşallah aralarında çok fark da olmamış bizim şuan malesef 300 gram fark var biraz o endişelendiriyor biri 2100 diğeri 2400 iki hafta önde aynıydı kiloları

Aminn maşallah aralarında çok fark da olmamış bizim şuan malesef 300 gram fark var biraz o endişelendiriyor biri 2100 diğeri 2400 iki hafta önde aynıydı kiloları
Bizimde 2 hafta hiç kilo almadılar sonra doğum oldu zaten merak etme canım kiloları maşallah güzel

Karnı doyunca bir kaç cay kaşığı verebilirsin. Midesi cok doluysa hemen verme kusmasın. Ben istediği kadar vermiştim. Ama beni emmez vs diye tedirginliğin varsa daha az ver. Her dr su verdirmez. Biraz arastırın olur mu sonradan vicdan azabı çekmeyin keske verseydim ya da vermeseydim diye. Eltim ısrarla vermemişti. Sadece anne sütü verdiği halde. Onun bebeği de susuz kalmıstı. Su verme diyen doktoru su ver susuz kalmış demişti hiç unutmuyorum. Dr da duruma göre hareket edebiliyor yani.

Yarın bi vereyim bakayım dudakları geçer mi bir de dr sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…