Allah yardımcın olsun canım çok zorYok maalesef eşim vardı oda yarın işe baslıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım çok zorYok maalesef eşim vardı oda yarın işe baslıyo
Ayy terbiyesiz şoktayım şuan yaşından başından da utanmıyor hiç yazık gerçekten cahil cühela insanlarla uğraşıyoruzHiç sorma işte eşime yumuşak dille söylüyorum neyseki terslemiyor yoksa iki de onun ağzına çarparım bu kadar işin gücün arasında ay dedikodu yapasım var. Geçen Kv nin arkadaşı aradı ne alakaysa numaramı vermiş tebriğe arıyor güya çirkef karı ağzı da çok bozuk yani sürekli küfürlü konuşan bir tip yerli yersiz küfür ediyor hayat kalitesi o yani kadının küfürsüz cümle kurmuyor kocası bile illallah etmiş neyse.. kadın bana demez mi tüp bebek ne ya o kadar s*klmeye hamile mi kalamadın diyip güldü ay sinirden güldüm bende şoka girdim 60 yaşında karı dediğine bak hadsiz. İşim var dedim kapattım telefonu Kv ağzına tğketecektim bununla beni neden konuşturuyorsun diye de eşimin ağzına tükürdüm bak millet ne diyor diye eşim tabiisinde krizi geçirdi bu da hayatımda lohusalığımda böyle bir anı kaldı karıyı gördüğüm yerde iki tel saçını yolucam
Yapmadığına emin misin canım
Cnm mamada içiyor aslında yapması grekıyor, mesaj attınmı doktoruna
Kızlar çok panik olduk o yüzden size yazdıktan sonra hemen doktora gittik yolda yapti çişini elhamdülillah ama yinede gösterdik doktor ilk gün bir kere, ikinci gün iki kere, üçüncü gün üç kere idrar yapar böyle artar bezi dedi egerki yapmasaydi böbrek enzimlerine bakacakti ama gerek kalmadı çok şükür bayada yaptığı için miktarı da önemli mesela şuan çok yapmış o yüzden tekrar yapmayabilir hemen ama takip et sen mutlaka dediİlk zamanlar Züleyha da çiş yapmıyordu canım sadece kaka yapıyordu bence normal. Hatta idrarı turuncu gibi gelip sonradan normalede döndü bizimkinin. Şuan 10 günlük anca anca bezi çiş doluyo
Rabbim yardım eder ya şükür göbek bağı düştü birilerini arıyorum yıkamak için bi yandan da diyorum gir duşa kabin içine sakin sakin yıka ama guvenemiyorum da kendimeAllah yardımcın olsun canım çok zor
Gözlemle bakalım yavrum ama yeni doğdu normaldir doktorun dediği gibi bende turuncu görünce korkmuştum ama şükür düzeldi normal şuan bezi doluyo. Bi kaç güne seninki de çişli bez çıkarır sadece kaka yapmadığı da oluyorKızlar çok panik olduk o yüzden size yazdıktan sonra hemen doktora gittik yolda yapti çişini elhamdülillah ama yinede gösterdik doktor ilk gün bir kere, ikinci gün iki kere, üçüncü gün üç kere idrar yapar böyle artar bezi dedi egerki yapmasaydi böbrek enzimlerine bakacakti ama gerek kalmadı çok şükür bayada yaptığı için miktarı da önemli mesela şuan çok yapmış o yüzden tekrar yapmayabilir hemen ama takip et sen mutlaka dedi
Nasıl düşürdü ya, nereye düştü, naptınız sonra gerçekten insan boğar ya tepem attı okurkenHanım hanımmm bak sana ne anlatacağım. Benim kv bebeğim 10 günlükken yere düşürdü kucağından. Evet gerçek ben o gün kv bogmadiysam daha da bogmam
canım ben de ev sıcaklığını ayarlayamadım kaç derece olacak ne giyecek 22-24 derece olsun diyorlar annemçevrem eşim sıcak olsun ev diyor bir yanıyor ev o zaman 26 da senin tavsiyen nedir sen de kalın tutanlardansın galiba tatlım ben horka va hiç giydirmiyorum çıtçıtlı bodyde corap patik giydirmiyorum gece ince battaniye ( kendim de serinliği seviyorum annem gaz olur diyor tavsiyene ihtiyacım varAy bizimkilerde bugün gelecek misafirliğe. Geçen eşim aradı kızlarımı benim yerime koklayarak öp diyor bayıl feriha sanki yıllardır görmüyor eşimde çağıralım mı sanki gelmek istiyorlar dedi gelsinler oturmaya dedim çocuklara uykunepitimi veriyoruz ona göre gelsinler uyuyacaklar dedim tamam dedi bu akşam gelecekler telefonda diyor kızlarımı üşütmeyin üstlerini örtün sizin ev soğuktur yahu nerden biliyordun müneccim dedim içimden ev 26 derece çocukslr zıbın üstü hırka altı patikli alt üstüne çorapla üstünde müslin örtüyle yaşıyor battaniye örtecekmişiz neden haşlansınlar mı bakalım beni bu akşam neler bekliyor imdatlar her gece
canım bunu senın kv mı dedı sana. ben şok şuanHiç sorma işte eşime yumuşak dille söylüyorum neyseki terslemiyor yoksa iki de onun ağzına çarparım bu kadar işin gücün arasında ay dedikodu yapasım var. Geçen Kv nin arkadaşı aradı ne alakaysa numaramı vermiş tebriğe arıyor güya çirkef karı ağzı da çok bozuk yani sürekli küfürlü konuşan bir tip yerli yersiz küfür ediyor hayat kalitesi o yani kadının küfürsüz cümle kurmuyor kocası bile illallah etmiş neyse.. kadın bana demez mi tüp bebek ne ya o kadar s*klmeye hamile mi kalamadın diyip güldü ay sinirden güldüm bende şoka girdim 60 yaşında karı dediğine bak hadsiz. İşim var dedim kapattım telefonu Kv ağzına tğketecektim bununla beni neden konuşturuyorsun diye de eşimin ağzına tükürdüm bak millet ne diyor diye eşim tabiisinde krizi geçirdi bu da hayatımda lohusalığımda böyle bir anı kaldı karıyı gördüğüm yerde iki tel saçını yolucam
Ay Aşşah korusun dün aklıma geldi düşse bne olur diye kimseye vermek istemiyorum o yüzden ama kendim de düşürebilirim fobi oldu geçmiş olsun çokHanım hanımmm bak sana ne anlatacağım. Benim kv bebeğim 10 günlükken yere düşürdü kucağından. Evet gerçek ben o gün kv bogmadiysam daha da bogmam
EvetMamayı suyla yapıyoz ama neden peki
Evet yemekleri de suyla yapıyoruz ama su içiyoruzMamayı suyla yapıyoz ama neden peki
Ne biliyim doktorlar neden vermeyin 6 ay diyorlar o zaman bu konu benim aklımı kurcalıyo az bişey günde bi kere çay kaşığı ucuyla veresim var ama bişey olur diye korkuyorummEvet
Evet yemekleri de suyla yapıyoruz ama su içiyoruz
Başka yorumlarda da dedim her çocuk farklı olabilir vücut ister istemez, atıyorum süt az gelir susuz kalır, ya da çok sıcak yaz aylarında susuz kalabilir. Mama verip de su vermeyenler için önerim. Ama sadece anne sütü alıp da aynı durumu yaşadığımı söylemek istedimBen hiç vermedim su. Mama alsaydı verirdim sanırım ama anne sütü için gerçekten gerek olduğunu sanmıyorum bence anlattığınız bebeğin bir rahatsızlığı vs olduğu için ekstra susuz kalmış olabilir. Ek gıdaya 5.5 aylıkken geçtik, o zamana kadar da hiç su vermedim, güzel emiyorsa bezi dolup taşıyor bebelerin zaten, susuz kalsa muhakkak belli eder kendini
Hee kalamadim bir itirazin mi var deseydim dedigne pişman etseydin terbiyesize bak yaHiç sorma işte eşime yumuşak dille söylüyorum neyseki terslemiyor yoksa iki de onun ağzına çarparım bu kadar işin gücün arasında ay dedikodu yapasım var. Geçen Kv nin arkadaşı aradı ne alakaysa numaramı vermiş tebriğe arıyor güya çirkef karı ağzı da çok bozuk yani sürekli küfürlü konuşan bir tip yerli yersiz küfür ediyor hayat kalitesi o yani kadının küfürsüz cümle kurmuyor kocası bile illallah etmiş neyse.. kadın bana demez mi tüp bebek ne ya o kadar s*klmeye hamile mi kalamadın diyip güldü ay sinirden güldüm bende şoka girdim 60 yaşında karı dediğine bak hadsiz. İşim var dedim kapattım telefonu Kv ağzına tğketecektim bununla beni neden konuşturuyorsun diye de eşimin ağzına tükürdüm bak millet ne diyor diye eşim tabiisinde krizi geçirdi bu da hayatımda lohusalığımda böyle bir anı kaldı karıyı gördüğüm yerde iki tel saçını yolucam
Saol kuzum elhamdülillah geldi prensesim darısı sizlere sağlıkla inşallahGözün aydın kucağına almışsın kızını
İnşallah artar yakında valla beze bakacağım zaman elim ayağım birbirine dolanıyor henüz yapmadı tekrar takip ediyorum yine kızım çiş yapmıyor bende altıma yapıyorum ana kız bi tuhafiz yırtık oldu diye mi böyle oldu anlamadım basurum da çıkmış totomuda tutamıyorum tuvaletim gelince hop çıkıyor ben daha randıman vermem heraldeGözlemle bakalım yavrum ama yeni doğdu normaldir doktorun dediği gibi bende turuncu görünce korkmuştum ama şükür düzeldi normal şuan bezi doluyo. Bi kaç güne seninki de çişli bez çıkarır sadece kaka yapmadığı da oluyor
Pamukçuk o, tülbent ve karbonatla silince geçiyorKizlar bebegimin dili bem beyaz olmuş neden acaba kv yara diyor.
Her dr vermeyin demiyor ki. Onlar da bu konuda görüş ayrılığındalar. Korkma bir çay kaşıgı ne ki benimki nerdeyse biberonla içerdi. Su an suyu cok seven bi cocuk. Neden 6 ay. Sadece anne sütü alıyorsa yeter diyorlar. Yetmediği durumlarda nasılsa belirti veriyor bezi pembe oluyor o zaman da zaten anlarız diyorlar. Her anne sütü her çocuga yetmiyor doğal olarak arada çıkıyor susuz kalanlar. Sen dr a sor canım. Yeni annesin korkunu anlıyorum.Ne biliyim doktorlar neden vermeyin 6 ay diyorlar o zaman bu konu benim aklımı kurcalıyo az bişey günde bi kere çay kaşığı ucuyla veresim var ama bişey olur diye korkuyorumm
Nasıl düşürdü ya, nereye düştü, naptınız sonra gerçekten insan boğar ya tepem attı okurken
Şöyle, bebeğim battaniye içindeydi sariliydi yani. O da kucağına alırken pat diye düşürdü çocuğu kafasının üstüne hem de battaniyenin içinden kaydı yani. Zaten o an dünyam başıma yıkıldı. Bir şey olmaz bir şey olmaz dedi bir de iyice sinirlendim. Tabi hemen doktora götürdük falan filan şükür bir olmadı ama zerrece üzüntü görmedim yüzünde ya bu durumu kp e anlatırken bile en ufak utanma yoktu yani yüzünde. Buna daha çok sinirlenmiştim. Normalde de böyle umursamaz bir kadın değildir aslında yani doğumdan sonra bana çok güzel bakmıştı yemeğimi, içeceğimi yaptı evimi temizledi 12 gün boyunca ama o olaya böyle tepki vermiştiAy Aşşah korusun dün aklıma geldi düşse bne olur diye kimseye vermek istemiyorum o yüzden ama kendim de düşürebilirim fobi oldu geçmiş olsun çok