- 9 Mart 2021
- 138
- 64
- 24
Bende doğunca daha kolay olacağına inanıyorum çünkü şuan hiçbirşey yapamıyorum yatmaktan ve stres yapmaktan başkaAllah kolaylığını veriyor canım ben çok şükür tek bakıyorum şuan iyiyiz düzenimiz var en azından diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doğunca daha kolay olacağına inanıyorum çünkü şuan hiçbirşey yapamıyorum yatmaktan ve stres yapmaktan başkaAllah kolaylığını veriyor canım ben çok şükür tek bakıyorum şuan iyiyiz düzenimiz var en azından diyorum
Bende öyleydim hep anksiyetem tutuyordu iyiler mi bir şey olur mu sürekli yat kalkma falan derken çok şükür kavuştuk darısı başına sağlıkla inşallahBende doğunca daha kolay olacağına inanıyorum çünkü şuan hiçbirşey yapamıyorum yatmaktan ve stres yapmaktan başka
İnşallahBende öyleydim hep anksiyetem tutuyordu iyiler mi bir şey olur mu sürekli yat kalkma falan derken çok şükür kavuştuk darısı başına sağlıkla inşallah
Sma comfort canımMama veren annelere sorum var :) bende mama veriyorum da acaba hangi markayı kullanıyorsunuz ? ben doğduğundan beri doktor hipp önerdi ama internette Instagram da özellikle palm yağı içerdiği vs yaziyor aslında bebeğim de seviyor gibi çok gaz da yapmıyor ama kafam karıştı açıkçası bu konu o yüzden size sormak istedim
Canım eğer tutamıyorsan sızıntı gibi akıyorsa engel olamıyorsan suyu geliyormolabilir benim nişanım şeffaf kokusuzdur suyumda kokusuzdu idrar kaçırır gibi altına yapar gibi tutamıyorsun akıp gidiyor suyun engel olamıyosun sızıntıyaKızlar iyi geceler ya yaklaşık yarım saattir hafif idrar kaçırır gibi sızıntılar oluyor birde yine yarım saattir çok fazla miktarda sümükümsü sarı şeffaf karışımı akıntım geliyor nişan illa pembemsimi olur böyle olan varmıydı ay bu sızıntıları yaşan yada
Sızıntı gibi evet yani istemsiz akıyor hafif hafif dediğim akıntıda tam dediğin gibi birazda belim ağrıyor kasıklarım hafif bi ağrıyor ama hafif eşime sahur hazırlıcam bakalım eğer devam ederse suyumdur heralde zatenCanım eğer tutamıyorsan sızıntı gibi akıyorsa engel olamıyorsan suyu geliyormolabilir benim nişanım şeffaf kokusuzdur suyumda kokusuzdu idrar kaçırır gibi altına yapar gibi tutamıyorsun akıp gidiyor suyun engel olamıyosun sızıntıya
Hayrlsyla bebegini kucağına almayı nasip etsin RabSelam kızlar, bugün hayırlısıyla doğumum olacak, doktorum bir kaç gün öne çekmek durumunda kaldı suyum azaldığı için, zaten 2 haftalık gerilik de var o yüzden riske atmak istemedik. Bugün dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum. şimdiden hepinizden Allah razı olsun, inşallah güzel haberler yazmak nasip olur.
Gazından arıyo işte yalancı emzik veriyo musunEvet yaşıyoruz zaten sütüm gayet geliyor fazla bile sağıyorum bazende doyurmuyor mu acaba diye düşünüyorum görseniz delirircesine meme aranıyor hep ama doymasa fazlasını çıkarmaz ne bilim ya kafamda deli sorular bakacağımı şaşırdım
Mamayı suyla yapıyoz ama neden pekiMama veriyorsan bi kaç çay kaşıgı su da ver. Bunu herkese söylicem :)
Bugün kilo takibi için sağlık ocağına gidicez ama mama da verdiğim için süt yeterli mi anlamak zor olcakKuzum benim bir kızım maşallah daha hiç bitmeli bile kusmadı diğer bebeğim ara sıra kusuyor yani kusması da kusmaması da normal bebek aranmıyorsa ağlamayıp huzurlu uyuyorsa doymuştur. Zaten doyduğunu belli ediyorlar bariz şekilde o yüzden takmıyorum sende takma aylık kilo alımı da iyiyse sorun yok ayı bi gelsin senin de öyle kıyaslarsın zaten yetip yetmediğini
Ben hiç vermedim su. Mama alsaydı verirdim sanırım ama anne sütü için gerçekten gerek olduğunu sanmıyorum bence anlattığınız bebeğin bir rahatsızlığı vs olduğu için ekstra susuz kalmış olabilir. Ek gıdaya 5.5 aylıkken geçtik, o zamana kadar da hiç su vermedim, güzel emiyorsa bezi dolup taşıyor bebelerin zaten, susuz kalsa muhakkak belli eder kendiniKarnı doyunca bir kaç cay kaşığı verebilirsin. Midesi cok doluysa hemen verme kusmasın. Ben istediği kadar vermiştim. Ama beni emmez vs diye tedirginliğin varsa daha az ver. Her dr su verdirmez. Biraz arastırın olur mu sonradan vicdan azabı çekmeyin keske verseydim ya da vermeseydim diye. Eltim ısrarla vermemişti. Sadece anne sütü verdiği halde. Onun bebeği de susuz kalmıstı. Su verme diyen doktoru su ver susuz kalmış demişti hiç unutmuyorum. Dr da duruma göre hareket edebiliyor yani.
Nasıl canım gelişme oldu muSızıntı gibi evet yani istemsiz akıyor hafif hafif dediğim akıntıda tam dediğin gibi birazda belim ağrıyor kasıklarım hafif bi ağrıyor ama hafif eşime sahur hazırlıcam bakalım eğer devam ederse suyumdur heralde zaten
hım o zaman evet canımBugün kilo takibi için sağlık ocağına gidicez ama mama da verdiğim için süt yeterli mi anlamak zor olcak
Evet aslında çişi çok iyi maşallah öiş sayısı eterli her 2 saatte bir yapıyor bez hep çil bez yetmiyor kafam allak bullakBen hiç vermedim su. Mama alsaydı verirdim sanırım ama anne sütü için gerçekten gerek olduğunu sanmıyorum bence anlattığınız bebeğin bir rahatsızlığı vs olduğu için ekstra susuz kalmış olabilir. Ek gıdaya 5.5 aylıkken geçtik, o zamana kadar da hiç su vermedim, güzel emiyorsa bezi dolup taşıyor bebelerin zaten, susuz kalsa muhakkak belli eder kendini
Canım benim sütüm doğru düzgün 3. Gün gelmişti. İlk gün su alımı yetersiz olduğu için bezinde hafif kanlı gibi leke vardı. Doktor su kaybından oluyor demişti. Ama sütüm gelince kayboldu gitti. Bence susuz kalan bebek kendini bir şekilde belli ediyor zaten. Yine de doktorunla hareket et tabiki.Evet aslında çişi çok iyi maşallah öiş sayısı eterli her 2 saatte bir yapıyor bez hep çil bez yetmiyor kafam allak bullak
Ahh canım sende ıyı Kı varsın. Hep ıyı ol. Anneler ıyı olmayı hakedıyo hele ki taze annelerCanım yazdığına ağladım iyiki varsınız