Cnm bn surekli normaldede çok gaz çıkardıgım için,Kızlar sezeryandan sonra şu gaz çıkarma Faslı kaç saat kadar sürer? Ailelere sezeryandan x saat kadar sonra gelin demek istiyoruz da tantana bitsin yok gazdı yok emzirmeydi... kaç saat demek lazım?
öyle miBen de yanlış biliyormuşum o zamanNormal doğumu bekliyorsun değil mi sende?Ben de çok heyecanlıyım bazen sezaryen isteyip hemen kavuşmayı aklımdan geçirmiyor değilim doğrusu
Ay annemlerde öyle diyor uğraştıracak bu diye kız sabah 8 de anca uyudu ya akşam 11 den sabah 8 e kadar ayaktaydımHshshsh ay Cansu çok güldüm haline ya tam sinir krizlik bi kızçebüyüyünce bu seni uğraştıracak benden demesi
Tadına bak istersen ekşi mi deseydinTamam canım sagolasınbeslakı da günde 4 kez 20 damla kullanıyorum ama benim sütüm az baya göğüslerim çok yumuşak 3 saat emmediğinde de sertleşme olmuyor herhalde kesilcek bu kadar sinir strese şaşırmam zaten. Sen gördün mü kv bana acaba sütün mü ekşidi bile dedi bebek meme de ağlıyor diye
Maşallah bak ne güzel sütün varCanım biberon sevmedi benimki beni istiyor hep. Göğsümün ucu çok büyük benim o yüzden hemen kapıyor. Biberonu itiyor istemiyor ama sol göğsüm yara oldu tabi ben emziriyorum ama yara emdikce açılmış kan içmiş hep ama benim haberim yok doydu gazını çıkardım yatırdım sonra bu kan kusmaya başladı ama ben nasıl ağlama krizine girdim göğsümden olduğunu düşünmedim o an hemen hastaneye gittikte göğsüme baktı doktor kanı yutmuş meğer. Yine de emin olmak için midesine hortum indirip suyu çektiler temizdi doktor bunu emzirme iyileşene kadar dedi. O yüzden onu sağıp veriyorum bir sagmada 80cc çıkıyor muhtemelen mama gerekmeyecek ama benimki doymuyor sanki hep aç
Canım bu düzen işi 40lık bebeğe de yapılır mı ki? Yani bende istiyorum uyku düzeni ama ne zaman başlamalıyım daha 10 günlük bizimkiAy annemlerde öyle diyor uğraştıracak bu diye kız sabah 8 de anca uyudu ya akşam 11 den sabah 8 e kadar ayaktaydımkocam götünde pireler uçuyordu çığlıklara hiç kalkmadı şaka gibi. Şimdide uyuyor eşşek kız bence gece gündüz ayrımını karıştırdı yandım yani. Zaten 4 güne 40 ımız çıkıyor bugün artık salonda yaşıyorduk ailecek eşime sabah dedim yatak odasına taşınıyoruz bitmiştir uyku düzenine başlıyoruz neyseki bir kızım gündğz ayakta gece uyuyor yoksa kucağım tek kişilik üzülüyorum biri bakıyor biri kucağımda eşim kabul etti neyseki uyku düzenini yatak odasını hazırlayacağım onlara beşiklerini taşıyacağız akşam 9 uyku saatleri olacak sabah 7-8 de gündğz ayrımı olacak öyle ayarladık misafir gelirse de her türlü 9 da uyutacağız öyle anlaştık eşimle şükür ilkten zor olacaklar ama alışırlar bence gündüz önemli değil Salonda yatarlar ama gece yatak odasından çıkarmayacağım beslemeyi de oradanyaoacağımckaranlıkta sadece loş ışıkta baya düşündüm düzeni kurdum bakalım bu gece iigüsel geçer inş
Güldürme beni shshhs geçen mesaj atmış eşim annem yazdı dedi ne yazmış dedim sütün ekşidi mi diye sormuş diyo dkşdheksjdjsjjd eşim bile dalgaya vurdu artıkTadına bak istersen ekşi mi deseydin
Hahah artık bu muhabbet de bitmezGüldürme beni shshhs geçen mesaj atmış eşim annem yazdı dedi ne yazmış dedim sütün ekşidi mi diye sormuş diyo dkşdheksjdjsjjd eşim bile dalgaya vurdu artık
Evet gaz sancımız çok oluyor sürekli pıt pıtlıyorum. Gaz damlası kullanıyoruz bugün biraz daha rahat sanki ama saat tutarak besleyemiyorum kendi karar veriyor emzirme saatine ama sık sık acikiyorMaşallah bak ne güzel sütün varonun gazı vardır annesi gazdan da aranıyolar mama veriyorum emziriyorum hala aranıyo sonra bi vskıyoyum Pırtı varmış
Kuzum benimm Allah razı olsun elhamdülillahAyy canım hiç yazamadım okudum doğum hikayeni ve ba yıl dımAllah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah minik Alyamız
Kuzum benim Allah razı olsun canımsın aminn hepimizin evladı inşallahCanım benim ne güzel bi doğum hikayen olmuş. Sen anlatınca rüya gibi güzel geldi. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Bilmiyorum sakin ol pazartesi gel konuşalım dedi sadece sağlık ocağı ebesıCanım korkma Allahın izniyle birşey olmaz, bazen ilk değerler yüksek çıkabiliyormuş, sonraki değerler normale dönüyor, yakın zamanda arkadaşımın bebeği için aramışlar tsh hormonu yüksek çıkmış, bunun için bir süre takip edildi, tahlil falan yapıldı sonra değerleri normale döndü
Bana da sağlık ocağındaki ebe, eğer çağırırsa korkma, ben gebeliğim boyunca tiroid ilacı da kullandım, ilk değerler yüksek gelebilir dedi
Hangi değerin yüksek geldiğini biliyor musun?
Onu yapan bi benim zaten gruptaHahah artık bu muhabbet de bitmezbiz hala hunharca sevişemedik yanarım da ona yanarım
Emzir yavrum sarılığı için de gerekli. Gaz damlasını doktor mu verdi bizim doktor 15 günlük olunca kullanabilirsin dediEvet gaz sancımız çok oluyor sürekli pıt pıtlıyorum. Gaz damlası kullanıyoruz bugün biraz daha rahat sanki ama saat tutarak besleyemiyorum kendi karar veriyor emzirme saatine ama sık sık acikiyor
TeşekkürlerCnm bn surekli normaldede çok gaz çıkardıgım için,zart zurt sabh 8.30da doğdu, öğleden sonra pırtladım
Doğdu, 3060 grBebegınız dogdunmu acaba aynı durumdayım cok moralım bozuk nasılsınız?
Bana da henüz yapmadı umarım çatım uygundur normal doğuma37+2 de bençatı muayenesi 37+6 da yapacak biraz tırsmıyo değilim
Ben de sezaryenden daha çok korkuyorum yaEvet evet normal istiyorum çatı muayenesinde doktor biraz beni korkuttu ama sonra yaparsın yaparsın dıyerek tam kararımı aldım sezeryan zaten sorun olmadığı sürece hiç istemiyorum