2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Kızlar sezeryandan sonra şu gaz çıkarma Faslı kaç saat kadar sürer? Ailelere sezeryandan x saat kadar sonra gelin demek istiyoruz da tantana bitsin yok gazdı yok emzirmeydi... kaç saat demek lazım?
Cnm bn surekli normaldede çok gaz çıkardıgım için, zart zurt sabh 8.30da doğdu, öğleden sonra pırtladım

Ben de yanlış biliyormuşum o zamanNormal doğumu bekliyorsun değil mi sende?Ben de çok heyecanlıyım bazen sezaryen isteyip hemen kavuşmayı aklımdan geçirmiyor değilim doğrusu
öyle mi aynen normal istiyorum.hatta epidural normal nasipse. Sezeryan düşünmek bile istemiyorum.. onun riski de fazla. Bebek en normal yolla gelsin isterim. Süt falan zor geliyor sezeryanda diyorlar. Acısı da cabası

Hshshsh ay Cansu çok güldüm haline ya tam sinir krizlik bi kızçe büyüyünce bu seni uğraştıracak benden demesi
Ay annemlerde öyle diyor uğraştıracak bu diye kız sabah 8 de anca uyudu ya akşam 11 den sabah 8 e kadar ayaktaydım kocam götünde pireler uçuyordu çığlıklara hiç kalkmadı şaka gibi. Şimdide uyuyor eşşek kız bence gece gündüz ayrımını karıştırdı yandım yani. Zaten 4 güne 40 ımız çıkıyor bugün artık salonda yaşıyorduk ailecek eşime sabah dedim yatak odasına taşınıyoruz bitmiştir uyku düzenine başlıyoruz neyseki bir kızım gündğz ayakta gece uyuyor yoksa kucağım tek kişilik üzülüyorum biri bakıyor biri kucağımda eşim kabul etti neyseki uyku düzenini yatak odasını hazırlayacağım onlara beşiklerini taşıyacağız akşam 9 uyku saatleri olacak sabah 7-8 de gündğz ayrımı olacak öyle ayarladık misafir gelirse de her türlü 9 da uyutacağız öyle anlaştık eşimle şükür ilkten zor olacaklar ama alışırlar bence gündüz önemli değil Salonda yatarlar ama gece yatak odasından çıkarmayacağım beslemeyi de oradanyaoacağımckaranlıkta sadece loş ışıkta baya düşündüm düzeni kurdum bakalım bu gece iigüsel geçer inş

Tadına bak istersen ekşi mi deseydin

Maşallah bak ne güzel sütün var onun gazı vardır annesi gazdan da aranıyolar mama veriyorum emziriyorum hala aranıyo sonra bi vskıyoyum Pırtı varmış

Canım bu düzen işi 40lık bebeğe de yapılır mı ki? Yani bende istiyorum uyku düzeni ama ne zaman başlamalıyım daha 10 günlük bizimki

Güldürme beni shshhs geçen mesaj atmış eşim annem yazdı dedi ne yazmış dedim sütün ekşidi mi diye sormuş diyo dkşdheksjdjsjjd eşim bile dalgaya vurdu artık
Hahah artık bu muhabbet de bitmez biz hala hunharca sevişemedik yanarım da ona yanarım

Maşallah bak ne güzel sütün var onun gazı vardır annesi gazdan da aranıyolar mama veriyorum emziriyorum hala aranıyo sonra bi vskıyoyum Pırtı varmış
Evet gaz sancımız çok oluyor sürekli pıt pıtlıyorum. Gaz damlası kullanıyoruz bugün biraz daha rahat sanki ama saat tutarak besleyemiyorum kendi karar veriyor emzirme saatine ama sık sık acikiyor

Bilmiyorum sakin ol pazartesi gel konuşalım dedi sadece sağlık ocağı ebesı

Hahah artık bu muhabbet de bitmez biz hala hunharca sevişemedik yanarım da ona yanarım
Onu yapan bi benim zaten grupta
Evet gaz sancımız çok oluyor sürekli pıt pıtlıyorum. Gaz damlası kullanıyoruz bugün biraz daha rahat sanki ama saat tutarak besleyemiyorum kendi karar veriyor emzirme saatine ama sık sık acikiyor
Emzir yavrum sarılığı için de gerekli. Gaz damlasını doktor mu verdi bizim doktor 15 günlük olunca kullanabilirsin dedi

selam kızlar evvelsi gün akşam bebeğim çok huysuzlandı sütüm yoktu o çaresizlikle koşa koşa markete gittim bi Aptamil birde bebelac vardı diğeri boykot ürünü diye bebelac aldım ilk açlıktan içti ama sonrasında gece tekrar verdiğimde fışkırtarak kustu hemde içtiğinden daha fazla kustu üstüm sırılsıklam oldu yanı o derece
Daha vermedim onu sanırım bünyesine iyi gelmedi.
Önereceğiniz iyi gelen mama hangisi acaba onu deneyeyim birde

Bebegınız dogdunmu acaba aynı durumdayım cok moralım bozuk nasılsınız?
Doğdu, 3060 gr , bozmayın moralinizi genelde oluyormuş bu durum. Son 2 hafta kilo aldı bebeğim, izne ayrılmıştım galiba onun etkisi, dinlenmek ve beslenmek etkili oldu bence.

Kızlar doğum yapanların gözü aydın ben de inşallah hayırlısıyla yarın sabah sezaryen olacağım ikinci olmasına rağmen stresli ve heyecanlıyım kızım nasıl tepki verecek acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…