2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
öyle mi 🤭 aynen normal istiyorum.hatta epidural normal nasipse. Sezeryan düşünmek bile istemiyorum.. onun riski de fazla. Bebek en normal yolla gelsin isterim. Süt falan zor geliyor sezeryanda diyorlar. Acısı da cabası
Umarım normal yaparız ya epidurale bile gerek kalmaz amin🤩Kaç haftalıktın sen?Doğum nerde olacak?

selam kızlar evvelsi gün akşam bebeğim çok huysuzlandı sütüm yoktu o çaresizlikle koşa koşa markete gittim bi Aptamil birde bebelac vardı diğeri boykot ürünü diye bebelac aldım ilk açlıktan içti ama sonrasında gece tekrar verdiğimde fışkırtarak kustu hemde içtiğinden daha fazla kustu üstüm sırılsıklam oldu yanı o derece 🙄
Daha vermedim onu sanırım bünyesine iyi gelmedi.
Önereceğiniz iyi gelen mama hangisi acaba onu deneyeyim birde ☺️
Cnm ben hip organıc combiotic kullanıyorum çok memnunum, bızde gaz maz yok cok şukur smdılık🤲

Onu yapan bi benim zaten grupta 🤣🤣

Emzir yavrum sarılığı için de gerekli. Gaz damlasını doktor mu verdi bizim doktor 15 günlük olunca kullanabilirsin dedi
Doktoru verdi ama ben sadece 1 kere kullanıyorum günde canım. Bir de şey soracağım bebeğin vajinasından kan geliyor mu sizde de ya doktor 15 gün normal dedi anne karnından geçen hormonlar yapıyormuş ama ben hiç böyle bir şey duymamıştım. Akıntıyı çektirme kurcalama dedi. Ben temizlerken akıntıya değmiyorum o şekilde kapatıyorum ama çok tuhaf

Doktoru verdi ama ben sadece 1 kere kullanıyorum günde canım. Bir de şey soracağım bebeğin vajinasından kan geliyor mu sizde de ya doktor 15 gün normal dedi anne karnından geçen hormonlar yapıyormuş ama ben hiç böyle bir şey duymamıştım. Akıntıyı çektirme kurcalama dedi. Ben temizlerken akıntıya değmiyorum o şekilde kapatıyorum ama çok tuhaf
Kan gelmedi ama akıntısı geldi beze doğru akıyordu bende temizledi bastırmadan kaydı geldi kendi kendine düşecek sanırım akıntısı. Ama kanı duymadım doktorun bi sıkıntı yok diyorsa yoktur her bebek farklı sonuçta. Bende biraz daha sabredicem ondan sonra verdiği damlayı vericem günde iki kere ver dedi

Çatı muayenesi yapıldı mı sana?Normal doğumu bekliyorsun sanırım sende.Bir de kaç haftalıksın?👼🏼
Benim ilk dogumum olmadığı için doktor çatı muayenesinr gerek görmedi canım. İlki normaldi. Şu an 38+4 :)
Canım okumuştum bunu. Yaşamadım ama normal deniyor yani aynen hormonal bir şeymiş. Tuhaf değil yani

Doğdu, 3060 gr 😃, bozmayın moralinizi genelde oluyormuş bu durum. Son 2 hafta kilo aldı bebeğim, izne ayrılmıştım galiba onun etkisi, dinlenmek ve beslenmek etkili oldu bence.
Masallah hayırlı ugurlu olsun teşekkür ederim 🤲🏻🥰

Canım bu düzen işi 40lık bebeğe de yapılır mı ki? Yani bende istiyorum uyku düzeni ama ne zaman başlamalıyım daha 10 günlük bizimki
Canım 1 aylıkken başlayabilirmiş 1 aydan önce yenidoğan siyah beyaz gördüğü için ve sürekli 20 saat neredeyse uykundaki olduğu için ayrımı yapamazmış bende araştırırken öğrendim

selam kızlar evvelsi gün akşam bebeğim çok huysuzlandı sütüm yoktu o çaresizlikle koşa koşa markete gittim bi Aptamil birde bebelac vardı diğeri boykot ürünü diye bebelac aldım ilk açlıktan içti ama sonrasında gece tekrar verdiğimde fışkırtarak kustu hemde içtiğinden daha fazla kustu üstüm sırılsıklam oldu yanı o derece 🙄
Daha vermedim onu sanırım bünyesine iyi gelmedi.
Önereceğiniz iyi gelen mama hangisi acaba onu deneyeyim birde ☺️
Aptamil de aynısını yaşadım dr mama değiştir dedi sma comforta geçtim sindirimi kolay zor bulunuyor ama ben depolardan buluyorum şükür 🙏🏻 sma marka dene istersen ya da hipp sindirimi kolay oldun yoksa çok gaz ve kaka yapamama sorunu yaşar minnoş , sma ve hipp sindirimi kolay özellikle sma comfort

Cnm bizde de aynı durumlar var suanda ilk kızımda herkes daha panikti ne emzik ne biberon mama aldirabilmstk ben annem çok tedirgindk şükür 2.kzimda daha rahatız emzik biberon mama hepsini de alıyor annem bile ben bunda daha rahatım diyor kızm kardeşini çok seviyor aşırı hem de kimseye toz kondurmuyor ama sürekli öpmek kucağına almak istiyor ozmn bizi bunaltıyor okula da gdiyor hasta olack diye korkuyoruz sadece
Valla doğumdan önce hiç gerek yok biz eşimle bakarız falan diyordum ama o kadar iyi geldi ki doğumun yorgunluğunu nasıl atardım yoksa şimdi relax davraniyorum alsinlar istedikleri gibi ihtiyacını karsilasinlar yeterki o ağlamasın bende dinleneyim 😂😂 benim oğlumda öyle sürekli öpmek istiyor sarılıyor çok güzel bir duygu onları öyle görmek 🥹 Allah korusun kuzum benim ki Allah'tan gitmiyor okula

Canım 1 aylıkken başlayabilirmiş 1 aydan önce yenidoğan siyah beyaz gördüğü için ve sürekli 20 saat neredeyse uykundaki olduğu için ayrımı yapamazmış bende araştırırken öğrendim
O zaman bizim daha vaktimiz var sen bi dene bakalım nasıl olacak

Ya çok sevindim😍Ne oluurrrr sancı nasıl bir şey bana anlatabilir misin?Kaç saat sürdü epidural normal mi oldu yoksa direkt sunisiz epiduralsiz normal mi yaptın?Doula tuttun mu?🫶🏽
Epiduralli ve suni sancılı oldu kuzum.. bana sabah 9-10 gibi suni sancı bi verildi akşamüstü 5-6ya kadar çok bir şey hissetmedim açıkçası. 5
Gibi sancıları hissetmeye başladım . Saat 6 buçuk gibi doğumhaneye girdim 18.55de de kızım doğdu😍 doula tutmadım bu arada . Sancıyı da şöyle anlatayım kuzum, sağ bacağıma çok kuvvetli kramp giriyor gibi oluyordu sancı esnasında 😁

X