2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Cnm kan değilde 1 kez akıntı geldi 3 günlükken falan, foto cekip doktora gosterdım, normal bu dedi

Benim ilk dogumum olmadığı için doktor çatı muayenesinr gerek görmedi canım. İlki normaldi. Şu an 38+4 :)
Aynı durumdayiz. 38+2 deyim. İkinci normal doğumum olacak kısmetse. İlki de normal olduğu için çatı muayenesi yapmadı banada.

Reactions: The
Çekme onu dedi bana doktor bazen kızlık zarı da dışarıda olabiliyormuş ben de çekmedim zamanla kendi kendine aktı arkasından da kırmızı akıntıya dönüştü normalmiş de insan ilk gördüğünde bir korkuyor ben çok korkmuştum hala da nasıl normal olabilir modundayım ama araştırdığım kadarıyla gerçekten normalmiş

Öyleymiş canım artık bakalım geçer inşallah. Sen naptın doğurdun mu yakın mı ne durumdasın

Reactions: The
Malesef sanırım sütten kesiliyorum tam emin diğilim memeyi alıyor ama bence süt yok ve ya başta azcık geliyor sonra emzik gibi bebişim ağzında tutuyor göğüslerimde sert diğil..tabi bu kadar uyumasam sonu bu olucaktı.Mamayıda bazen 90 bazen 60 bile zor içiyor hiç anlamadım 2 saat tamam olmadan öyle bir uyanıyorki ağlıyarak sanki saatlerdi ac bırakmışım ama yediği çok az oluyor..dil bağı olan çocuklarda bu oluyormuş düşünmüyorum diğil

Aynı durumdayiz. 38+2 deyim. İkinci normal doğumum olacak kısmetse. İlki de normal olduğu için çatı muayenesi yapmadı banada.
İnşallah canım bekliyorum bakalım ben de. Sancin, kasılman falan oluyor mu ? ilki kaçta doğmuştu

Bezıne mi geliyor canım benim ilk dogdufunda oluyordu ama o zaman sarılıktı bıde emebildiğibi sanıyordum meğersem ac kalıyormus o yuzden oluyor demişti doktor hem sarılık hemde aclık yuzundendi aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…