2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Haklı olmam keşke bişeyleri değiştirse bide bebeğim krize girdiğinde mudahele görüyorum umarım sakince atlatırız akşamı
Canım hiç riske girmeyip mama takviyesi de yap bence bak bizim ki pazartesi 15ti şuan 3.9a düştü mama sayesinde. Karşı değilsen öyle yap kan muhabbetine uzun sürebilir evet. Eee aslıcım doğuram da doğuram dedin sen şimdi naneyi yemedin mi

Benimkide bazen durmadan kaç defa hapsuruyor korkmuyorum diğil hemen Google amcaya bakıyorumyeni doğanda oluyormuş diyorum hiçbir şeyide yok bebişimin kafayı yiyorum yoksa

Ya cansu gerçekten yaşarken zor eminim ama okuyunca güldüm ya yerim onu şimdiden ne kadar farklılar birbirinden meraklı civciv uyuyamıyor demek ki

Aminn kuzum ya gerçekten çok zor hiç böyle sudan çıkmış balığa donecegimi dusunmezdim artık zamanla alisicam tekrardan o değil annem oğlumda anlatmıştım ya dokunamiyordu bile diye şuan elinden alya'yi zor alıyorum vermiyor resmen yalancı meme alistirdi şimdi ballandıra ballandıra anlatiyor ben de daha mamayı biberonla ağzına tutturamiyorum onuda babası beceriyor sadece inek gibi meme açıp veriyorum ikisi geri kalanı hallediyor biyandan o kadar iyi oldu ki dinleniyorum uyuyorum ohh onlar halletmiş gazını mamasını çok tuhaf şeyler yaşıyorum oglumdakinin tam tersiyiz oğlum kardeşine deliriyor resmen sürekli temas halinde olmak istiyor ama ağlarkende öyle yapınca çok darlaniyorum belli de etmemeye çalışıyorum sürekli anne kardeşimi çok güzel dogurmussun diyor

Ay bana da hep üşüttün yok sen çıplak ayak gezdin sütünden üşüdü geçti dediler doktora sordum yenidoğan sık sık hapşırır steş yoksa sorun yok dedi hala günde 5-6 hapşırıyorlar
Evet evet hemen suç annede bişey yoksa bile biz yaptık oluyor Simdi rahatladim hemen söyledim normalmiş diye

Ya cansu gerçekten yaşarken zor eminim ama okuyunca güldüm ya yerim onu şimdiden ne kadar farklılar birbirinden meraklı civciv uyuyamıyor demek ki
Kız gülme sinirm bozuldu artık şu halimize bak bu niye uyumuyor elini boğazına kadar sokuyor daha yeni mama yedi gören aç sanacak boş bol etrafı izliyor kapattım artık gözünü mendille ışışıdamkapsttkm sallıyorum bana mısın demiyor hala gözler açık bir tek kucağımda uyuyor koyunca yerine aynı çığlık atıyor yine koltukta yanımda etrafı izliyor ya da kucağıma alırsam uyuyor kucakta uyutmak istemiyorum yatağa koyunca yine ağlıyor anlamı yok hayır etrafta bir şey de tok baktığı yer şuan duvar duvarsa bir şeyler var onlara bakıyor peçeteye yastıklara bakıyor delirtti beni beyaz gürültü açtım son ses kocam bile uyudu bu çocuk uyumuyor üst komşu bile uyumuştur sese uykum geldi artık hiç uyumadım 2 saat uyurdum en azından sabah oldu zaten

Eklentiler

• image.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 87
Ay maşallah yerim oğluşunu ne güzel sahiplenmiş kardeşini kız her bebek farklıymış gerçekten ilk gebelik ikincisi gebelik aynı değilmiş hepsi birbirinden farklı desene

Yapıyorum valla kuzum üçüncü mamayı verdim memede veriyorum ama henüz sadece ağzını bı ıslatıyordur o kadar çok sütüm yok memelerim de acayip acımaya başladı tahin yağı sürdüm şimdi iyi gelir inşallah doğumdan önce hindistan cevizi yağı kullanıyordum yumuşak o yüzden hiç yara falan değildi ama çok süt yok diyemidir nedir acayip aciyor emdiginde off hakkatten nane ayva hepsini yedim çok zor gerçekten

Ayy canım hiç yazamadım okudum doğum hikayeni ve ba yıl dım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah minik Alyamız

Kuzum ben yeni gördüm. Doğum yaptığımdan takip edemedim hiç .Çok korkunç şeyler yaşamışsın ama Allah korumuş bebeğini de seni de. Allah bebeğine uzun ömürler sağlıklı ömürler versin. Dualarım seninle kuzum hemen toparlanırsınız inşallah .

Kuzum çok geçmiş olsun. Ben de salı günü sezaryen oldum. Senin içine doğan gibi sırayla ikimiz doğurmuşuz resmen. Benim de 3 tur dolanmıştı pazartesi gittiğimde. Nst de yarım saatte 4-5 defa yüksek sancı da çıkmıştı. Ani doğum başlar bebek kordonla zarar görür diye ertesi gün ameliyata aldılar.
Atlasın da kalbindeki delik tedavi edilir kolayca kuzum inşallah. Düzelecek her şey bak sağsalim doğdu yavrun ,gebelikte neler çektim 9 aydan fazla. Allah hepsinin mükâfatını versin

Canım benim ne güzel bi doğum hikayen olmuş. Sen anlatınca rüya gibi güzel geldi. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Oy kaderdaşım benimde 3 yıl önce bugün 16 haftalık kızımı kaybetmiştim şimdi kucağımda 2 tane kızım Rabbime çok şükür
Çok şükür kuzum Allah evimşzdekilere sağlık sıhhat versin, 2 yıl önce de diğer kızımı 16 haftalık kaybettim bende, ne zor günlerdi, hamdolsun bugünlerimize

canım sütüm az diye düşünme onun kapasitesi kadar süt üretiyorsun midesi kiraz kadar azıcık sütle zaten doyuyor gerisi baskı damla damla olması gerekiyor sende ten tene temas bol bol soyunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…