2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bakalım kontrole gıdıyorum ne dicekler ayy ilk defa gerildim giderken geceden beri 2 saat uyudum

Kızlar merhaba.aklımdasınız hep ama Yazamadım hiç kusura bakmayın. Ben salı günü öğlen doğum yaptım. Sezaryen oldu. Bebeğim sağlıkla doğdu çok şükür. Ama benim ağrılarım çok kötü. Sezaryen beni çok zorladı. Acı eşiğim gerçekten çok kötüymüş. Bebeğime bakmakta zorlanıyorum. Kesi yerim hala çok acıyor. Ben ameliyatta kendimi biraz kastım titremekten .boyun ve ense ağrılarım da oldu. Dik duramıyorum hiç.
Kendi doktoruma 9 aydır çok haksızlık etmişim beni ihmal ettiğini düşünmüştüm hep . Ama ameliyat öncesi de ameliyat anında da çok şefkatliydi Ameliyattan sonra odaya geldiğinin birinde kızımı emzirmeme yardım etti ben beceremeyince çok uğraştı.

Bebeğim doğduğu günün gecesi kahverengi kustu biraz fazla. Hemşireye söyledim doğum anında yuttuğu kandır dedi. Diğer gün 2 defa daha kahvrengi kustu az az miktarda. Doktoruma söyledim o da kan yutmuştur. Emzirmede memeden kan gelmiştir dedi. Çocuk doktorunu bilgilendirdik. Kan aldılar. Kanda pıhtılaşma ile ilgili değerler bozuk çıktı. Çocuk doktoru devlet Hastanesi'nde yenidoğan uzmanına götürün dedi sevk etti. Ben mahvoldum Bebeğimde kötü bişey var diye. Çarşamba gecesini yenidoğan yoğun bakımda geçirdik. Bebeği kontrol ettiler genel durumu iyi diye isterseniz sizinle odada kalsın ya da verin küvezde yeni tahliller çıkana kadar küvezde tek alalım biz bakalım sabah da doktor inceler ona göre napılacağına bakarız dediler. Ben de kalmak istedim. Bebekle yenidoğan yoğun bakım bölümünde bi odada kaldık bir gece. Bir sürü ayaktan koldan elden iğneyle kan aldılar o gece . Kızımın bir sürü iğne izi oldu. Canını çok yaktılar. Verilen kandan bir tüp sorunluymuş tekrar bi kan. O çarşamba gecesi bana bitmedi. Ağlaya ağlaya bekledim. Perşembe öğlene doğru yenidoğan uzmanı geldi. Bilgileri verdiler. Kana baktı. Başka kahve kusma oldu mu falan bişeyler sordu. Kan yutmştur doğumda meme çatlağından olmuştur. Kırmızı değilse fazla değilse bu kan değerine bakmaya gerek yok dedi. Kendi yanındaki asistanlara böyle anlattı. Bebeğin doğum kilosunda 210 Gr düşme var 24 saatte diye mama tskviyesi başlanmıştı o gece. Doktor kilosu biraz fazla düşmüş. Mamayla destekle dedi. Yapamam derseniz biz yenidoğanda destekleriz dedi. Ben de çıkalım ben desteklerim anne sütü ve mamayla deyince taburcu ettiler. Dün evime geldim.

Kızım çok şükür iyiymiş yani. Gebeliğin son 1 bucuk ayını stresli geçirdik başka doktora gitmem yüzünden bebeğimde gerilik 3 hafta çıktı diye. Ama bebeğim 2940 Gr, 49 cm doğdu. Yine küçük ama diğer bebekler gibi boşuna son 1,5 ay üzülmüşüm

Cnm anneliğin hayırlı olsunbebişin sagsaglım yanında, aynen boşuna üzülmüşüz, bnımde bebişim 2800 49 cnm dogdu kıpır kıpır masallah
Bızde eksi 190 gr ile hastaneden çıktık 2 gce yattık. Sonra kılo aldık şukur cnm sezerryan acısı herkeste farklı. İlk dogumumla arada okdr fark varkı, bunda kuş gbıydım, ilkinde 1 hafta yatalak gbı yatmıştım, şimdi dikiş varmıymış yokmuymuş, bn bıle kndıme şaştım kaldım

Cnm 3-5 gune toparlanacaksın, bol emzirme ve mamayla toparlancak bebişlerımızı, sütünle kal

Çok sağol kuzucumSen bu doğumda sezaryene çok motive girmiştin canım. Motivasyon çok önemli gerçekten . Çok şükür sütümüz bol olsun

Seni çok merak etmiştim canım, çok şükür sağlıklı haberlerinizi aldık ya
Benim bebeğim gibi hem kilosu düşüktü seninkinin hemde kordon dolanmıştı boyunlarına, çok şükür sağlıkla aldık, kuzum bundan sonrası güzelce büyüsünler
En minnoşa benim oğlum
2610gr doğdu tabii biz 38.haftsyı bekleyemedik, 36+5 de doğdu minnoş oğlum

A Asliyokfotokopisivar sesi çıkmıyor 6dan beri doğuma mı gitti dersiniz
Yok kuzum evdeyim hala sabah 5e kadar gram uyku uyuyamadım sancılar çok şiddetlendi yatınca hiç dayanamiyorum ama o kadar çok uykum vardı ki zorda olsa yattım 20 dk aralıklara çıktı sancida o arada uyudum sürekli kalktım kahvaltı yaptım hala düzensiz sancılarım 6 dk geliyordu 13 dkya çıktı geri düşüyor falan düzene girmedi henüz

Evet canım o kadar haklısın ki bile bile de çocuğu bu duruma düşürmek akıl işi değil. Küçücük bedeniyle damar yolunu kaldırmak o göze bandı taktırmak insanın o kadar içini yakıyor ki. Çok şükür sarılığı biraz düştü bugün biraz daha iyi hissediyorum doyduğunu bilmek bile çok rahatlatıcı benim için. Çok teşekkür ederim bu arada canım

Ay bir avazda doğur inşallah sağlıkla

Geçmiş olsun canım hep iyi olun inşallah

Senin akşamı bulacak o zaman yavrum benim 8-9 saatte tam düzene girmişti dksı dksına

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsün. Acı esıgıyle mı alakalı ne bılmıyorum sezeryan sonucta kesiyorlar yanı ne kadar dayanıklı bıle olsan o agrıları az hisseden agrım yok diyen sanmıyorum olsun bol bol yuruyusle gececek. Bas ve boyun agrısı D abı hafta sonra gecıyo. Bebişin de de çok sukur birşey yokmus. Empati yapınca senı çok ıyı anlıyorum herkes bısı diyor kafanda bir suru sey ama çok sukur sımdı iyisiniz

Reactions: The
Gözün aydın canımbiz daha fazla verdik kilo çıkarken 600 Gr düşün sonra başladı mama + anne sütüyle toparlanmaya çok şükür ama hala takipteyizondan hiç stres yapma..ağrı bendede fazlaydı canım hiç gecmicek sanıyordum ama geçiyor

Aynı bende giç uyumadım ağrıdan bi gittim hastaneye gelen giden yok çatı muayenesi yaptı ya öldüm sandım cidden acı eşiğim 0 sadeve 2 cm açılmam var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…