Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Aynı videoyu izlememle bugün doktoruma sormam bir oldu.😂 ben gece uykudan uyandım bir kez bulantıyla. Doktor da gece 10 gibi 2 tane prilam iç rahatlatır dedi ama bilin bakalım o saatte kim uyuyakaldı da içemedi 😴😴 idrarı da veresim geliyor yine de her ihtimale karşı.
Ben yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.
Akşama geçiyor benm gerçekten iştah geliyor biraz.
Hay Allah yaaaa çociii görmek de süpriz oldu bakkk şimdi ya😂😂
İdrar yaparken yanma, kasık ağrısı bel ağrısı varmı ki
yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belki🥹🥹

Böyle dönemlerde eşlerimizin nasıl adamlar olduğunu gerçekten daha iyi anlıyoruz sanırım. 3 gün hastanede kaldık. Pedime varana kadar ben utanmama rağmen eşim değiştirdi. Taburcu oldum. Pek ev işi yapmayan kocam beni yerimden kaldırmıyor. Allah bin kere razı olsun. Ben oğlak burcuyum o terazi burcu. Burçlarla ne kadar alakası var bilmem ama ilişkimiz boyunca hep sorunlu taraf ben sorunları alttan alan taraf oydu. Şu anda da zor bir dönemdeyiz ve of demiyor adam. Allah eşimi darda koymasın hiçbir zaman 🥹❤️

Ben de izledim o videoyu ama başka bir video daha izlemiştim orda da doktor mide bulantınız gün boyu sürüyorsa muhtemelen psikolojiktir diyordu yani öyle de olabilir
Yaa ben normalde de kendimi çok dinleyeb bir insan değilim, psikolojik oldugunu pek sanmıyorum ama bakalım yarın bi idrar tahlili vereyim.

Ben yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.

yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belki🥹🥹
Ben de rahatsız olmamın da etkisiyle çok bir şey yiyemiyorum ve haliyle çok su içemiyorum. Bebişe çok zararı olmuyordur inşallah.

Ben de rahatsız olmamın da etkisiyle çok bir şey yiyemiyorum ve haliyle çok su içemiyorum. Bebişe çok zararı olmuyordur inşallah.
Hiç bilmiyorum canım. yemek konusunda doktorum zorlama diyor, ama suyu içebilidğin kadar iç diye genel konuşuyor. Yani tek tesellim umarım 1-2 haftaya toparlanırım , ve bir düzen oluştururum.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
@maviss_34323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım
@ErabiaE294.2 şubat9 Kasım
@poncikobella39130 Ocak14 martKız6 Kasım
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
@Nefertitiiii281.3 şubatKız10 Kasım
@cilekcanavari301.1 şubat
MelinaTur MelinaTur 361.3 şubatKız9 Kasım
@Nurse9535291.3 şubat13 Mart21 MartKız10 Kasım
@simlumina311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
@terapotikbiri29121 ocak28 Ekim
it is time it is time 361.6 şubat7 mart13 kasım
@Synonyms36226 ocak2 Kasım
@naz-nazz30126 ocak2 Kasım
@Ruhezgisi2814 Şubat11 Kasım
@Faylinn271.28 Şubat29 Ekim
@HeySero303.29 OcakErkek
@DaisyBrn301.30 Ocak4+17+1
@byz2642281.3 Şubat24 Mart
@brccrk321.14 Şubat20 Mart 4+1
@Lady Hacer321.18 şubatKız
@memurhanim (ikiz bebiş annesi)352.27 Ocak5+16+4Erkek
@Nebileyim2328383.18 Şubat5+1Kız18 Kasım
@kurabik362.30 Ocak5. Hafta7+16 Kasım
@lina0711251.26 Ocak11 mart18 mart7 Kasım
@nonstoplearning1 Şubat5+17+0Kız
@pamukusu241.22 Ocak5+36+6Erkek
@lilo0030 Ocak6+66 Kasım
@MoriAy341.11 şubat22 Mart5 Nisan18 Kasım
@kirmizipatiklikiz332.3 Şubat
@teacherlife251.3 Şubat5+46+3Kız10 Kasım
@papatya182848251.1 Şubat10 martErkek8 Kasım
@kubraumt333.19 Şubat25 Kasım
hlyg hlyg 271.18 Şubat7 Nisan25 Kasım
C claret07 321.31 Ocak6 Mart15 MartKız7 Kasım
@deryaderya232122 Şubat26 Şubat8 NisanKız
duygusal biranne duygusal biranne (ikiz gebelik)3813 Mart9 Nisan18 Nisan
Hexes 2716 mart 2 nisan Kız29 kasım

Benim doktorum kendini yemeye zorlama suyu bile zorlama dedi. Benim henüz 6 haftalık ondan mı bilmiyorum şuan fazla yemenin içmenin bir faydası yok dedi. Beni aşırı rahatlattı bu söyledikleri çünkü Benim de hiç iştahım yok su içemiyorum kafaya da doktorum sayesinde takmıyorum.

Benim eşim de kova. Mükemmel bir burç olduğunu görüyorum yaşayarak. Ama gerçekten çok ince ayrıntılara önem veren, detaycı , balığın duygusallığını, başağın titizliğini sollayan bir burç. Seviyorum yaa🥰
Benim eşim de kova yazdığın herşeye katılıyorum:)))

Katılıyorum sana abartısız prenses gibi davranıyor 😍 çorabımı giydirir ben eğilmem pijamamı kıyafetimi giydirir yemeğimi getirir götürür temizlik yapar ilaç saatimde ben panikle uyanmayayım diye gelir önce beni sakince uyandırır 😍😍 hayattaki en büyük şansım o benim 😍 çok şükür 🙏
Kesinlikle canım, çok şükür. Biz 20 yıldır beraberiz ne zaman bir konu olsa, kendi ailem eşimi tutar bana söylenir daha konuyu bilmeden😂😂

Benim eşim de aslan. Ayyy bir inatçı bir inatçı dediğim dedik. Ben söylersem anca bana yardım ediyor 🤭 kendim de akrepim ikiz bebişlerim de benim gibi akrep olacak sanırım akreplerin arasında kalacam diyor sürekli 🤣🤣🤣

Benim doktorum kendini yemeye zorlama suyu bile zorlama dedi. Benim henüz 6 haftalık ondan mı bilmiyorum şuan fazla yemenin içmenin bir faydası yok dedi. Beni aşırı rahatlattı bu söyledikleri çünkü Benim de hiç iştahım yok su içemiyorum kafaya da doktorum sayesinde takmıyorum.
aynen canım benim doktorum da böyle söylemişti

Benim ilk doktorum da öyle demişti aslında. Şu an iki kişilik yemenin, içmenin gereği yokmuş ama ben biraz da rahatsızım diye ekstra tedirgin oluyorum galiba 🥺

Yaa ben normalde de kendimi çok dinleyeb bir insan değilim, psikolojik oldugunu pek sanmıyorum ama bakalım yarın bi idrar tahlili vereyim.
Yalnız dün gece siz söyleyince aydınlandım, benim de çok midem bulanıyordu idrar tahlili vermeden önce. İdrarda enfeksiyon çıktı, şu an antibiyotik kullanmaya başladım😔 ve mide bulantım hiç kalmadı nerdeyse 🤣 bilmiyorum ondan mı kaynaklıydı.

Benim ilk doktorum da öyle demişti aslında. Şu an iki kişilik yemenin, içmenin gereği yokmuş ama ben biraz da rahatsızım diye ekstra tedirgin oluyorum galiba 🥺
Hiç endişelenme herşey yolunda inan bende de sıfır iştah var hormonlardan dolayı bence çok normal.

Yalnız dün gece siz söyleyince aydınlandım, benim de çok midem bulanıyordu idrar tahlili vermeden önce. İdrarda enfeksiyon çıktı, şu an antibiyotik kullanmaya başladım😔 ve mide bulantım hiç kalmadı nerdeyse 🤣 bilmiyorum ondan mı kaynaklıydı.
Yarın sabah hemen gidicem, çünkü bulantıyla birlikte su içmeyide azalttım, iyice enfeksiyona davetiye valla.

Back
X