2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
kzuucum çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsın bu durumu ama çok sarılık olan oldu grubumuzda gecti gitti doktorum beslenme işle birebir paralel de değil dedi kan uyuşmazlığı genetik yatkınlık gibi bir sürü nedeni varmış ama biz illa mama meme diyoruz bu sadece nedenlerden birtanesi ve çopu benekmte oluyor

Kaç canım şuan değeri

Ay bir avazda doğur inşallah sağlıkla
Amin kuzum inşallah benim ikinci doğumum da 3 gün sürmüştü son gün 2-1 dk ya düştü ve doğuma 1 saat kala tam acilmam oldu dogum yaptım tabi artık kendime bile vurma derecesinde sancı cekiyorum sonlara doğru... sanırım uzun sürüyor benim doğumlarım ama çok yıpratıyor beni rabbim yardımcım olsun inşallah bugün gelir kızım

Senin akşamı bulacak o zaman yavrum benim 8-9 saatte tam düzene girmişti dksı dksına
İnşallah kuzum inşallah dua edin bana bugün gelsin sağlıkla kızım kahvaltıdan sonra gece icin güç toplayayim diye uyudum yine şuan arası açıldı sancıların bakalım kuzum akşama ne olur düzensiz hala

Rabbim kızını size bağışlasın sezeryan yeri ağrıları çok zorluyor ama geçiyor cnm bende aynı sezeryan sırasında çok kasmstm çok titredim çıktığımda filn çenelerim sisms abim söyledi annemler farketms ama belli etmiyorlardi ama şükür bugün 15.gunumuz ve annemi çarşamba günü yolladım evine gündüz bebekle yalnizm aksm da büyük kızım okuldan geliyor onla ödev ile biraz stresli oluyor akşamları ama alstm şükür birde 2.lerde insan daha rahat oluyor sanirm ilkinde 6 ay ya annem bizdeydi ya ben onlardaydm eşim de aksm özel derse gdiyor eve gelmesi 10 ama alstk şükür inşallah sende bir an önce toparlarsn kızinla

Bakalım kuzum ya şuan sancıların arası açıldı baya duşa giricem bir uykudan sonra gevsedim sanırım
Bende pazartesi doğruyorum sanmıştım yine perşembe gibiydi sancılarım ama geçmişti bugün olmasa bile çok yakınsın kendini iyi hissettikçe çömel kalk bişeyler yap muhakkak

Bu gün eve geldik çok şükür iyiyiz ikimizde
Sen nasılsın Bebişin nasıl
Çok şükür canım gözün aydın bizimde bebiş gece gündüz kavramını bilmediği için gece uyumuyor gündüz uyuyor benim ağrım baya çok bugün 5. Gün olmasına rağmen yürümekte zorluk yaşıyorum kendimi toparlarsam daha iyi olacak inşallah çabucak atlatırım

Bende pazartesi doğruyorum sanmıştım yine perşembe gibiydi sancılarım ama geçmişti bugün olmasa bile çok yakınsın kendini iyi hissettikçe çömel kalk bişeyler yap muhakkak
Ya öyle mi kuzumm sanırım güç toplamamiz için rabbim ara verdiriyor şuan toptayim kuzum hareketler yapıyorum doulamin dönmesini bekliyorum izin verirse duşa giricem

Ya öyle mi kuzumm sanırım güç toplamamiz için rabbim ara verdiriyor şuan toptayim kuzum hareketler yapıyorum doulamin dönmesini bekliyorum izin verirse duşa giricem
Rabbim hayrlisyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin tez zamanda cnm çok da yorma kendini cnku dogum sırasında da enerji lazm olacak

Cnm inşallah bir an önce topqrlarsin insan 2.hafta daha iyi oluyor şükür hayrlsiyla tez zamanda iyileşirsin

Oy sancısız acısız dikişsiz çiçek gibi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…