- 14 Temmuz 2023
- 3.841
- 4.372
- 53
- 23
Bende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı![]()
canım ben de kitap vermiştim bebek kitabı sert kapak baktım kenarı gitmiş yutmadı galiba ama kaçmış da olabilir![]()
yutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum .Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı![]()
Kağıt o erir cnm bısey olmaz, mercanda çok yiyor hep kemiriyor kagıtları kartonları, elınden alıyorumyutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum .![]()
Ya iyi bari hepsi yiyor demekkiKağıt o erir cnm bısey olmaz, mercanda çok yiyor hep kemiriyor kagıtları kartonları, elınden alıyorum
500 gr almış cnmKızlar yedinci ayda bebekleriniz kaç kilo aldı
Kuduruklar yaBende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.
Kuduruklar yapeçete yemeye de bayiliyor benim kız agzini silerken hemen kapıyor
![]()
Selam canımden diyince baktım evet yok editör kaldrdı sanırım
ikizlerin annesi cansu’muydu ? neden hesabı kapattı o ara pek giremedim
Selammmmm seni buralarda görmek ne kadarrrrrr güzelllllllllll atlas öpüyor seniSelam canım![]()
Atlas kuşumSelammmmm seni buralarda görmek ne kadarrrrrr güzelllllllllll atlas öpüyor seni![]()
Selam canım![]()
Kız sen kimsin![]()
Aaa hatırladım kuzum değişmiş adınhatirlarmisin bilmem Olivia di galiba eski nickim. Hani Turkmenistan liyim hatirladinmi.
Melis ile Lina nasıllar
buyudulermi ikiz kuşlar
Aaa hatırladım kuzum değişmiş adınsenin bebiş nasıl
prensesler iyi çok şükür büyüdüler 9 ay 8 günlükler
![]()