- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
Hahah ben aslında yohuuuum yerime fotokopimi bırakıyorumKız ben diyorum bu kim asliymis hahahahs
Kuzum antibiyotik kullandın mi hiç benim ikinci abtibiyotikte anca kesildimillet ağrısından başka şeylerden doğurmak ister ben artık enfeksiyon yüzündwn bir an önce doğurmak isstiyorum. Hayat kalitem düştü resmen durduk yere eşime bile yükseliyorum 3 haftadır geçmez mi
Canım bence 2 haftalık gerilik birşey ifade etmiyor bekle biraz daha sırf gerilik için çocuk alınmaz kiiKızlar ya bizim gerilik 2 hafta olduysa doğuma alacaklar beni gittğim hastanede. Sizce biraz durmalı mıyım yoksa doğueup kurtulayım mı? BilyosunuzPeynirdomates in dru 3 hafta gerilik olmasına rağmen doğuma almamıştı. Bide sezeryanda cok zor suni de...Kaçayım mı direkt
Canım dr cok bastan savdı beni.Kuzum antibiyotik kullandın mi hiç benim ikinci abtibiyotikte anca kesildi
bunun belirli sınırı var, 2 haftalık bir gerilik olursa hiç gelişmiyor demektir dedi. En başından 2 haftalık gerilik olsa şu an önemsemezdik dedi. Şwytan da fısıldıyor bir yandan he, doğur da kurtul diyeCanım bence 2 haftalık gerilik birşey ifade etmiyor bekle biraz daha sırf gerilik için çocuk alınmaz kii1 aya kadar uzanıyor bu gerilik
Kız ben bu adamlari da anlamıyorum ne kadar dusuncesizler lohusa kadının olduğu yere erkek girmez yani benim eşim çok hassastır bu konuda cevrede duyunca da çok kızar ayıplarAy düşüncesizliğe bakVallahi ben eşime dedim baştan. 3 tane görümcem var mutlaka gelirler hastaneye. Aslaa eniştelerini odada istemiyorum dedim, kendisi de sinir olur zaten girmelerine. Umarım açıkça söylwr yani.
Kuzum benim doktorum da bir kere lökosit ve bakteri çok yüksek çıktı diye aksef 500 verdi bitince tahlil yaptırdım bakteri bitmiş ama lökosit vardı azda olsa ilaçlık değil dedi ama sarı yeşil renk akıntım azda olsa gelmeye devam etti geçen hafta hastalandım ya antibiyotik içmeye başladım tekrar bu sefer 1000 mg kuruttu resmen akıntı hiç yok elhamdülillah buda beni doğuma kadar atar Allah'ın izniyleCanım dr cok bastan savdı beni.Adama mantar enfeksyonu bu akıntım var diyorum, gebelikte akıntı olur diyor Kaşıntım var tahrş oldu artık, önceden geçirdim biliyorum belirtilerini dedm yook fitili zar zor yazdırdım.
Kızbunun belirli sınırı var, 2 haftalık bir gerilik olursa hiç gelişmiyor demektir dedi. En başından 2 haftalık gerilik olsa şu an önemsemezdik dedi. Şwytan da fısıldıyor bir yandan he, doğur da kurtul diye
kız aslında bilmediklerinden değl de kendi işlerne nasıl geliyorsa öyle davranıyolar. Kendi eşleri o durumdayken içeri bir ton erkek girse memnun olacaklar herhaldeKız ben bu adamlari da anlamıyorum ne kadar dusuncesizler lohusa kadının olduğu yere erkek girmez yani benim eşim çok hassastır bu konuda cevrede duyunca da çok kızar ayıplar
Kızlardan da hiç haber yok bu arada hala ya çok merak ediyorum ikisini de gizeme özelden de mesaj attım dönmedi ne yaptılar acabaKızPeynirdomates in git gide ilerledi 1-2 haftada 3 hafta gerilikle gezdi doktoru kordon dolandı diye aldı bebeği o da 3. Dolamasinda yani
Kız mantar enfeksiyonunu antibiyotik kullanımı da tetikliyor...ben korkumdan ne ilaç içebiliyorum ne tatlı yiyebilyorum. Bebiş için muz yiyordum bol bol, onu da kesmem gwrekmiş.Kuzum benim doktorum da bir kere lökosit ve bakteri çok yüksek çıktı diye aksef 500 verdi bitince tahlil yaptırdım bakteri bitmiş ama lökosit vardı azda olsa ilaçlık değil dedi ama sarı yeşil renk akıntım azda olsa gelmeye devam etti geçen hafta hastalandım ya antibiyotik içmeye başladım tekrar bu sefer 1000 mg kuruttu resmen akıntı hiç yok elhamdülillah buda beni doğuma kadar atar Allah'ın izniyle
Heeh işte onu çok doğru dedin bacımkız aslında bilmediklerinden değl de kendi işlerne nasıl geliyorsa öyle davranıyolar. Kendi eşleri o durumdayken içeri bir ton erkek girse memnun olacaklar herhalde
İyi olsunlar da yazmasinlar müsait olunca girerler inşallahKızlardan da hiç haber yok bu arada hala ya çok merak ediyorum ikisini de gizeme özelden de mesaj attım dönmedi ne yaptılar acaba
doğuma mı girdiler kız?Kızlardan da hiç haber yok bu arada hala ya çok merak ediyorum ikisini de gizeme özelden de mesaj attım dönmedi ne yaptılar acaba
ay ben kaçarım o zaman hastanedenKızPeynirdomates in git gide ilerledi 1-2 haftada 3 hafta gerilikle gezdi doktoru kordon dolandı diye aldı bebeği o da 3. Dolamasinda yani
Aaa deme kız ama benim mantar demedi idrar yolu enfeksiyonu sanırım sadece bak şimdi kafam karıştıKız mantar enfeksiyonunu antibiyotik kullanımı da tetikliyor...ben korkumdan ne ilaç içebiliyorum ne tatlı yiyebilyorum. Bebiş için muz yiyordum bol bol, onu da kesmem gwrekmiş.
2 aydır var bu ağrı doktor normal dedi bebek agirlik yaptığı için çatı kemiklerin ağrıyor dediBence sen doktoruna söyle bu durumu canım benim açıklığım var ama öyle aşırı ağrım yok arada ağrı giriyor
Bence senin doktorun keyfi yapıyor biraz daay ben kaçarım o zaman hastanedenHç sancım yokken başıma bela almıyım
ay 3-5 gnde geçiyodu önceden ilk defa bu kadar sürdü. Doğum yakınlaştı diye galibs.Aaa deme kız ama benim mantar demedi idrar yolu enfeksiyonu sanırım sadece bak şimdi kafam karıştı
Amiiin aman aman yeter ki iyi olsunlar artık küçük aile olduk kızlardan haber alamayınca panikliyorumİyi olsunlar da yazmasinlar müsait olunca girerler inşallah