Lioo Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2023 2.480 2.173 22 Bugün 10:14 Konu Sahibi Editor #77.201 Asliyokfotokopisivar .!.: Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı Genişletmek için tıkla... Bende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.
Asliyokfotokopisivar .!.: Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı Genişletmek için tıkla... Bende bi keresinde ilaç kutu karton kapagini ağzından zor çıkardım. Artik bir yerde durmuyorlar ki.
Peynirdomates Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 2.867 3.119 32 Bugün 10:41 Konu Sahibi Editor #77.202 paris2023 .!.: canım ben de kitap vermiştim bebek kitabı sert kapak baktım kenarı gitmiş yutmadı galiba ama kaçmış da olabilir Genişletmek için tıkla... Asliyokfotokopisivar .!.: Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı Genişletmek için tıkla... yutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum .
paris2023 .!.: canım ben de kitap vermiştim bebek kitabı sert kapak baktım kenarı gitmiş yutmadı galiba ama kaçmış da olabilir Genişletmek için tıkla... Asliyokfotokopisivar .!.: Alyada ilaç kutusunun kapağını yedi hemde baya baya bişey olmadı Genişletmek için tıkla... yutarken zorlandı . Lök diye yuttu. Boğazında kalmasından,tıkanmasından korktum zaten o zaman . Çocuklar böyle bişeyler yiyor yok ciğerine kaçıyor yok başka yerlerine takılıyor . Allah korusun ondan korktum .