2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ay çok şaşırdım demekki herkeste farklı oluyo ama 2 ayda çok yani hayat kalitesini düşürür insanın
Çok düştü zaten canım geceleri ağrıdan inliyorum resmen hele yürüyüş yapmaya falan korkuyorum çünkü ayakta kaldığım zamanlarda daha çok ağrım oluyor bide doğum yaparken ağrım olursa nasıl dayanırım diye korkuyorum bacaklarım zor hareket ediyor. Benim karnım hep aşağıdaydi başından beri ondan çatıya çok baskı oluyo heralde diye düşünüyorum bu yüzden doğurup kurtulmak istiyorum hemen

Çok düştü zaten canım geceleri ağrıdan inliyorum resmen hele yürüyüş yapmaya falan korkuyorum çünkü ayakta kaldığım zamanlarda daha çok ağrım oluyor bide doğum yaparken ağrım olursa nasıl dayanırım diye korkuyorum bacaklarım zor hareket ediyor. Benim karnım hep aşağıdaydi başından beri ondan çatıya çok baskı oluyo heralde diye düşünüyorum bu yüzden doğurup kurtulmak istiyorum hemen
Allah'ım kolaylık versin canım zor gerçekten inşallah bir an önce kavuşursun yavrucağına sağlıkla istediğin gibi 🤲🏻

Banada dün elle bakıldı 3 cm çıktı aciklik dünden beri tuvalete çıktığımda lekelenme geliyo sendede oldu mu canım
Yok canım hala düzensiz sancılarla geçiyor öyle günler 39 haftaya girdim açıklığım artmıştır inşallah bir saat yürüdüm ama ağrı sızım yok

Çatı kemiğim benımde maalesef canımı yakan şeylerden biri ve tel taraflı sadece sol dr soyledım oda bana aynı seyı söyledi ama ne cektıgımı ben bilirim giyinirse giyinsin yürürken dönerken her şekilde acıyor umarım Sağlıkla doğum yapıp geçer 🥲

ben de susturamıyorum çok zor 🤯1 saat hiç durmadan ağlayabilir nefes bile almadan 😅🥹😵‍💫gündüz daha iyi gece 12 den sonra çok zor çoook
Ay evet gece gündüz kavramları artık oluşsa iyi olacak :)

Bende bi tek kaynanama elimde kalacak haberi yok. Bana çocuk meme de ağlıyor diye sütün mü ekşidi acaba dedi 🤦🏻‍♀️
Off deli bunlar cidden ya .. sen ne dedin çok merak ettim

Çatı kemiğim benımde maalesef canımı yakan şeylerden biri ve tel taraflı sadece sol dr soyledım oda bana aynı seyı söyledi ama ne cektıgımı ben bilirim giyinirse giyinsin yürürken dönerken her şekilde acıyor umarım Sağlıkla doğum yapıp geçer 🥲
Benimde en çok sol taraf ağrıyor gece uyurken bile dönemiyorum dediğin gibi ağrıdan izliyorum giyinirken bacağımı kaldıramıyorum morarmış gibi ağrıyor beb daha önce böyle bisey görmedim bide fazla kişide olmuyo bu ağrı pek rastlamadım nedense . Seninde karnın aşağı damı ondan mı acaba

Aşkım memedeki süt ekşimez bu hurafeee sağılan süt ekşiyebilir 🙏🏻
Aynen öyle
Ay evet gece gündüz kavramları artık oluşsa iyi olacak :)

Off deli bunlar cidden ya .. sen ne dedin çok merak ettim
Tabi dedim 9 dk aktif emdi ağlamadı 9dk sonra da ne olduysa süt ekşidi dedim. Öyle bişeyin olma ihtimali yok dedim. Dünde bi muhabbet geçmişti hatırlamıyorum aa demesene öyle sütüm ekşimiştir dedim yok artık ekşimez diyo bide 🤬 böyle alıcan eline ordan oraya atıcan bu kadını

ben de susturamıyorum çok zor 🤯1 saat hiç durmadan ağlayabilir nefes bile almadan 😅🥹😵‍💫gündüz daha iyi gece 12 den sonra çok zor çoook
Benimki de aynı gündüz zor uyandırıyorum gece zor uyutuyorum daha perşembe günü dünyaya geldi cumartesiden beri aynı

Kızlar çok takip edemiyorum hızlı hızlı baktım. Peynirdomates Peynirdomates ve X Xxudy doğurdular mı. Bebişimin gazı ve kendi gazımla kafayı yiyeceğim. Gaz dehşet sancı yaptı bugün öleceğim sandım. Ne iyi geliyor annedeki gaza 😞

şaka gibi ya bu millet😂 oldu olacak sancım bailadı diye dünya çapında genelge yayınlayalım😂 o an o ağrıyla, acıyla aklına km gelecek Allah aşkına en yakınını zar zor arıyor insaan
Kız gelip ne yapacaklar valla gözümün önüne odada baklava yiyen sohbet eden insanların olduğu video geliyo kabuslarima girdi bu durum

X