2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar ya bizim gerilik 2 hafta olduysa doğuma alacaklar beni gittğim hastanede. Sizce biraz durmalı mıyım yoksa doğueup kurtulayım mı? Bilyosunuz Peynirdomates Peynirdomates in dru 3 hafta gerilik olmasına rağmen doğuma almamıştı. Bide sezeryanda cok zor suni de...Kaçayım mı direkt😂
Canım bence 2 haftalık gerilik birşey ifade etmiyor bekle biraz daha sırf gerilik için çocuk alınmaz kii 🫠 1 aya kadar uzanıyor bu gerilik

Kuzum antibiyotik kullandın mi hiç benim ikinci abtibiyotikte anca kesildi 🥴
Canım dr cok bastan savdı beni.🙄 Adama mantar enfeksyonu bu akıntım var diyorum, gebelikte akıntı olur diyor🙄 Kaşıntım var tahrş oldu artık, önceden geçirdim biliyorum belirtilerini dedm yook fitili zar zor yazdırdım.

Canım bence 2 haftalık gerilik birşey ifade etmiyor bekle biraz daha sırf gerilik için çocuk alınmaz kii 🫠 1 aya kadar uzanıyor bu gerilik
bunun belirli sınırı var, 2 haftalık bir gerilik olursa hiç gelişmiyor demektir dedi. En başından 2 haftalık gerilik olsa şu an önemsemezdik dedi. Şwytan da fısıldıyor bir yandan he, doğur da kurtul diye😂

Ay düşüncesizliğe bak☹️ Vallahi ben eşime dedim baştan. 3 tane görümcem var mutlaka gelirler hastaneye. Aslaa eniştelerini odada istemiyorum dedim, kendisi de sinir olur zaten girmelerine. Umarım açıkça söylwr yani.
Kız ben bu adamlari da anlamıyorum ne kadar dusuncesizler lohusa kadının olduğu yere erkek girmez yani benim eşim çok hassastır bu konuda cevrede duyunca da çok kızar ayıplar

Canım dr cok bastan savdı beni.🙄 Adama mantar enfeksyonu bu akıntım var diyorum, gebelikte akıntı olur diyor🙄 Kaşıntım var tahrş oldu artık, önceden geçirdim biliyorum belirtilerini dedm yook fitili zar zor yazdırdım.
Kuzum benim doktorum da bir kere lökosit ve bakteri çok yüksek çıktı diye aksef 500 verdi bitince tahlil yaptırdım bakteri bitmiş ama lökosit vardı azda olsa ilaçlık değil dedi ama sarı yeşil renk akıntım azda olsa gelmeye devam etti geçen hafta hastalandım ya antibiyotik içmeye başladım tekrar bu sefer 1000 mg kuruttu resmen akıntı hiç yok elhamdülillah buda beni doğuma kadar atar Allah'ın izniyle 🤲🏻

bunun belirli sınırı var, 2 haftalık bir gerilik olursa hiç gelişmiyor demektir dedi. En başından 2 haftalık gerilik olsa şu an önemsemezdik dedi. Şwytan da fısıldıyor bir yandan he, doğur da kurtul diye😂
Kız Peynirdomates Peynirdomates in git gide ilerledi 1-2 haftada 3 hafta gerilikle gezdi doktoru kordon dolandı diye aldı bebeği o da 3. Dolamasinda yani 🧐

Kız ben bu adamlari da anlamıyorum ne kadar dusuncesizler lohusa kadının olduğu yere erkek girmez yani benim eşim çok hassastır bu konuda cevrede duyunca da çok kızar ayıplar
kız aslında bilmediklerinden değl de kendi işlerne nasıl geliyorsa öyle davranıyolar. Kendi eşleri o durumdayken içeri bir ton erkek girse memnun olacaklar herhalde🙄

Kuzum benim doktorum da bir kere lökosit ve bakteri çok yüksek çıktı diye aksef 500 verdi bitince tahlil yaptırdım bakteri bitmiş ama lökosit vardı azda olsa ilaçlık değil dedi ama sarı yeşil renk akıntım azda olsa gelmeye devam etti geçen hafta hastalandım ya antibiyotik içmeye başladım tekrar bu sefer 1000 mg kuruttu resmen akıntı hiç yok elhamdülillah buda beni doğuma kadar atar Allah'ın izniyle 🤲🏻
Kız mantar enfeksiyonunu antibiyotik kullanımı da tetikliyor...ben korkumdan ne ilaç içebiliyorum ne tatlı yiyebilyorum. Bebiş için muz yiyordum bol bol, onu da kesmem gwrekmiş.

X