Ayy demeYok bence alakası bile olmuyor. Hele ki suyun bosaldiktan sonra çekilen sancılar çok farklı. Suyum varken gelen 100 ile suyum yokken gelen 100 arasında abartısız 100 kat şiddet var diye düşünüyorum
Kuzum uyudum baya terledim antibiyotik içtim şimdi bal zencefil limon yaptım içiyorum boğazım ağrıyor çok halsizim.. sen nasıl oldun daha iyi misin canimmA Asliyokfotokopisivar canım sen nasılsın nasıl oldun daha iyi misin kuzum
Sorma kuzum dün gece bianda kötü oldum boğazım fena crp 40 olmuş serum takıldım hastanede antibiyotik verdi doktor hemen iyiles bebeğe geçebilir dediCnm noldu grıpmı oldun? Bıseyden haberım yok, teli elime alamadım
Çok saol kuzum Allah razı olsun@Buddy x balım sağlıkla gelsin melisin eve biran önce doktorun çok olumlu garantici bir insan aklın kalmasın biran önce gelecek inşallah @HejaR12 sağlıkla kavusmuşsun çok şükür bundan sonra dışarda daha kolay büyür oğlusun A Asliyokfotokopisivar balım sanada çok geçmiş olsun 1700 TL de ne ayrıca o nasıl bir ücret ya öyle çok pahalı olmuş iki seruma şifa olur inşallah ama sen bol bol cvit al bu ara dut suyu dut pekmezi dayan iyice crp düşsün.
Allah'tan hemen doğmayacak gibi de gelene kadar iyilesirsin inşallah. Doulanin dediklerine ara ver bari canımSorma kuzum dün gece bianda kötü oldum boğazım fena crp 40 olmuş serum takıldım hastanede antibiyotik verdi doktor hemen iyiles bebeğe geçebilir dedi
Kız geçen gün benden 750 alınca çok demiştim 1700 neymiş öyle aman Allahım. İkinci kez verince ben sağlık kabininde açtırdım damar yolunu, aklında bulunsunÇok saol kuzum Allah razı olsunsorma ya eczaneden 100 liraya alırdım iki serumu bı damar yolu açmaya 1700 TL aldılar doktora ayrıca 450 verdim valla resmen ticarethane olmuş hastaneler... Antibiyotik başlattı doktor içtim bı yandan bitki çayları bakalım inşallah toparlarim hemen
Verdim kuzum artık öyle dümdüz doğumu bekliycem istirahatle geçir doğuma kadar dedilerAllah'tan hemen doğmayacak gibi de gelene kadar iyilesirsin inşallah. Doulanin dediklerine ara ver bari canım
Vala canım ben çok ınanmıyodum ama her gun muzlu süt sabah Kaşar aksam kabak çekirdeği 3 haftada yarım kilo aldı. Sende dene inş alıramin inşallah canım. Ceviz ve muza yüklenicem biraz umarım alır kilo. Şu an haftamız iyi önemli olan şu 1 haftada kilo alması.
Kuzum benim gittiğim hastaneyi gör butik hastane bildiğin küçücük, dedim ne kadar tutabilir ki şok oldum benim eltim yoğun bakım hemşiresi bilseydim serumları alırdım o takardıKız geçen gün benden 750 alınca çok demiştim 1700 neymiş öyle aman Allahım. İkinci kez verince ben sağlık kabininde açtırdım damar yolunu, aklında bulunsun
Bende uzak kaldım burdan sanırım 40 günden sonra rahatlıcam eşimle kalınca düzenimde olucak.Benim oğluşta anne sütüyle doymuyor mamadan sonra rahatlıyor hatta yarın yazıcam doktora acaba 60 azmı geliyor normalde 2 saatten bir veriyorum ama gece 2 saat tamam olmadan acıkmıştı.İn şa Allah toparlarsın sende bebişini sarılık tamamen geçer bizde çıkarken 2700 kilosu..eksi 600 vermişti.Lohusa olduğumu kafamdan çıkartmaya çalışıyorum ama eşimle soğuk olmuşuz sanki bazen diyorum acaba annem gittikten sonra daha çok baş başa kalırız düzeliriz diye düşünüyorum..kendiside farkında daha çok dikkat istiyorum sanki ben bilemedim.Kiyafetler bizdede hepsi bol oldu..kabız çok fazla oluyorum evde duphalac var bende başlayım kullanmaya.Kızlar çok uzak kaldımtelefonu elime alamıyorum. 5 dk nefes almaya vaktım yok. Çarsamba gunu eve çıktık. Annemle bile ev işi, yemek, çamaşır, eşimde evde yetişemıyoruz yaff neden boyle oldu anlamadım, tamam bebişimle ılgılenıyorum çok sukur bı sıkıntı yok. Dünden itibaren sütüm bayaa çoğaldı. Göğüs kalkanı kullanıyorum, çok memnun kaldım, bıraz yara oldu, zeytınyağı sıkıyorum. Sütler göğüs kalkanına akıyor falan iyiki almışım dediğim tek ürün oldu. Günde 2 kez mama takvıyesi verıyorum, sütüm çoğaldı ama aranıyor yınede, sarılığı var, kara sarı bi bebek. Emzir yatır, uyuyor vs.. Mama içince çocuk pammık gbi oluyor, karnı doyup mışıl mışıl uyuyor resmen
Geceleri toplam 3 saat uyuyorum.uykusuzluk daha koymadı ama kaç gunden sonra koyuyorgünduzlerıde uyuyamıyorum cunku hep baska bi iş oluyor. Çok presedur var,daha ilaçlarımı bugun aldım, bugun kontrolumuz vardı, sarılık 13 çıktı.17 sınır dedi, okadar emzırmeye, okdar çişli ve kakalı beze ragmen... Kakamız bol masallh
Aldıgım en kucuk kıyafetler bol, şuan premature bez ve kıyafet gyıyorkabızlık çekıyorum, bugun duphalac aldık bıraz rahatladım. Yalancı emzik tutmuyor çokta zorlamadım ama.. Beşiğimiz yok, sallamıyorum, baby nest yanımda, yatır, emzir şeklınde ılerlıyoruz.
Bıraz duygusallık var baglama krızı geldı 2 kez. Annem busefer çok mudahale etmıyor ama yınede anlasmazlıklar oluyor sonra ona neden boyle dedım dıye oturup aglıyorum ama öyle böyle değil, bayaa boşalıyorum. Bayaa bı alınganım.Eşimlede 2 kez tartıstık, aglama krızıne grdım, o da söylenılenlere takılmamam grektıgını, falan soyluyor işte.
Kımler doğurdu neler oldu hıç haberım yok, bıraz okumaya çalışacagım. Kadınlar gunumuz kutlu olsun buaradaiyiki kadınız iyi ki anneyiz
Hastaneye bıkaç kişi gelmk istedi geri çevırdım, bu hafta yatılık yegenler gelmk istedı onlarıda haftaya gelın dedım. Grcekten kaldıracak gbi değilim misafir falan. Doğum yapan arkadaslar sizlerın lohusalık nasıl geçiyoryahu daha karnımı sıkamadım, korseler olmuyor, daha bugun tartıldım düşünün hastaneden çıkınca, dün babam geldı isim koymaya bugun gitti. Kagıtlar, evraklar, başvurular off ne kdr çok şey varmış yaa..
Eksi 200 gr ile hastaneden gectık
Cnm emzirme olayı çok iyi gdıyor benim, masallahh dıyelımCanım hoşgeldinnnnnben sanırım bana yarın gün verecek. Kuzum emzirme olayı nasıl gidiyor, birde yeni doğan bebeği nasıl yatırmak gerekiyor sağına yada soluna dimi. Logusalık zor dimi. Dikişlerinde ağrı falan var mı?
İnşallah hayırla, sağlıkla kucağımıza alırız hepmizCanım birde dönem dönem duruyor, genetik olabiliyor. Hiç takılma kuzum. Sağlığı yerinde olsun. İnsan olur olmaz üzülüyor seni çok iyi anlıyorum bizi iki hafta alamadı kilo öyle üzüldüm ki. Ama yine sağlıklı olsunlar, bizimde kilo alamasaydı doğuma alacaktı beni kilo alınca canım bekleyelim dedi.
Canım benimde bebş normalde 2 haftada 500 gram alıyordu bu 2 haftada 300gr anca almışVala canım ben çok ınanmıyodum ama her gun muzlu süt sabah Kaşar aksam kabak çekirdeği 3 haftada yarım kilo aldı. Sende dene inş alıriçini de ferah tut
Cnm bn gunde sadece 2 kere mama verıyorum, bnıde guzel emıyor ama onlardamı yetmıyor acep.Bende uzak kaldım burdan sanırım 40 günden sonra rahatlıcam eşimle kalınca düzenimde olucak.Benim oğluşta anne sütüyle doymuyor mamadan sonra rahatlıyor hatta yarın yazıcam doktora acaba 60 azmı geliyor normalde 2 saatten bir veriyorum ama gece 2 saat tamam olmadan acıkmıştı.İn şa Allah toparlarsın sende bebişini sarılık tamamen geçer bizde çıkarken 2700 kilosu..eksi 600 vermişti.Lohusa olduğumu kafamdan çıkartmaya çalışıyorum ama eşimle soğuk olmuşuz sanki bazen diyorum acaba annem gittikten sonra daha çok baş başa kalırız düzeliriz diye düşünüyorum..kendiside farkında daha çok dikkat istiyorum sanki ben bilemedim.Kiyafetler bizdede hepsi bol oldu..kabız çok fazla oluyorum evde duphalac var bende başlayım kullanmaya.
Valla geçen hafta 2900 dü 3100 ölçünce çok sevindim bende asla yumurta yiyemem normalde bu hafta hep yedim haşlayıp baharatladim doktor iyi yapmışsın demekki normalde protein anlıyormuşsun o yüzden bu kadar fark etmis dediteşekkr ederim canım hepsini yiycem bi anda mucize okup bi 500 olsa
Cnm bna erken alalım dedi ki kıloda alıyordu, bn p. tesi dıye direttım. 4 gun fazla kalsın dedim, ıkna ettım. Son kontrolde 37+6 2800 kg kafa 1 hafta, karın 3 hafta gerıde çıktı.Canım karın 10 gün, kafa çevresi de 1 hafta gerideymiş. Anormal bir durum yok dedi haftaya kontrole yine perinatolojiye gidicem eğer gelişme yoksa alırız dedi ama sanmıyorum ya
Benim ferritin 3 çıktı doktor şöyle bi bakti diğer değerlerin çok güzel o yüzden doğumu bekleyelim şimdi kan serumu takmayalım dedi bende tırstım ufaktan takacak diye de gerekli görmedi çok şükür oda çok pahalıymış özelde takılınca keske çıkıp sağlık ocağına gitseydin paranın gideceği varsa gidiyor işteÇok saol kuzum Allah razı olsunsorma ya eczaneden 100 liraya alırdım iki serumu bı damar yolu açmaya 1700 TL aldılar doktora ayrıca 450 verdim valla resmen ticarethane olmuş hastaneler... Antibiyotik başlattı doktor içtim bı yandan bitki çayları bakalım inşallah toparlarim hemen
Cnm bn zorlasam tuttururum belkı ama, bnımkı mızırdanmıyor pekKızlar bebesine emzik tutturan var mı aranızda ? Sürekli emmek istiyor benim ki tok olsa da meme de kalmak istiyor çekiyor meme yoksa mızırdanıyor annem de memeyi verdi hemen tuttu. İyi mi yaptım korkuyorum etmezse emmesi azalırsa diye ?
Kızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık