2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuş 🥰 bebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Cnm tebrik ederım💐💐anneliğin hayırlı olsun. Maşallahh💜 bnde ılk 3 gun emıyor ama ne emıyor sütü göremedıgım için emin olamıyordum. 3 gunden sonrası süt çoğalıyor cnm🥹

B Buddy x balım sağlıkla gelsin melisin eve biran önce doktorun çok olumlu garantici bir insan aklın kalmasın biran önce gelecek inşallah HejaR12 HejaR12 sağlıkla kavusmuşsun çok şükür bundan sonra dışarda daha kolay büyür oğlusun A Asliyokfotokopisivar balım sanada çok geçmiş olsun 1700 TL de ne ayrıca o nasıl bir ücret ya öyle çok pahalı olmuş iki seruma şifa olur inşallah ama sen bol bol cvit al bu ara dut suyu dut pekmezi dayan iyice crp düşsün. 🙏

Kızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktı 😌anne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor ☺️hepinizi sevgiyle öpüyorum
Cnm anneliğin hayırlı olsun🌷gule gule buyut bebişini🙏

kafa ve karın çevresi ölçümleri geri çıktı canım. Kilosu 2.5 su an insallah 3 kilo olana kadar durur. Kilo alımı da yavasladı 2 hafta önce gittğimde 500gr vardı iki kilo arasında. Yine 2 hafta sonra geldim ama 350gr falan almış ancak.
Canım benim oğlan geçen hafta 2800 dü bu hafta hep iki yumurta yedim sabahları kaşar ceviz yedim gece süt içtim çok şükür 300 Gr almış sende dene yumurta iyi geliyor baya

@akgnss @europh @sfk_busem @bencemahzuruyok @Hndtrgt @Maryner @ae_ae
Tikabasa Tikabasa @AyrisYigitbas @tospalak
Ayy kızlar çok tebrik ederim maşallah sizlere Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın 🥳🤲💗

Eski mesajları okudum sizleri gördüm başka da gözümden kaçırdığım varsa sizleri de çok tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına 🤲🤲
Saolasın cnm allh razı olsun

Saol cnm🤗sen nasılsın? Doğurmayan kım kaldı grcekten, biri saysın bna😬
Canım hoşgeldinnnnn 😍 ben👋 sanırım bana yarın gün verecek. Kuzum emzirme olayı nasıl gidiyor, birde yeni doğan bebeği nasıl yatırmak gerekiyor sağına yada soluna dimi. Logusalık zor dimi. Dikişlerinde ağrı falan var mı?

Eger 2 hafta varsa ben ciddi Bısı oldugunu dusunmuyorum. Kiloya gelınce benım bebıs de zayıf her gun muzlu sut yapınca onun faydasını çok gordum ama ona ragmen 3 kılo dogmıcak anca 2700 2800 arası o da normal yanı sende dusunmemeye calıs dusundukçe daha stres oluyo İnsan sen iyi beslen tamamdır Allahın izniyle saglıkla kucagına alırsın inşallah 🙏
amin inşallah canım. Ceviz ve muza yüklenicem biraz umarım alır kilo. Şu an haftamız iyi önemli olan şu 1 haftada kilo alması.

Cnm son durumun nedır, kaçırdım ben. Bnım bebiş karın 3 hafta, kafa 1 hafta geri idi bılıyorsun. Takılma cnm bnce, bnım bebısım gayet saglıklı. Kılosu düşük bugun 2700 çıktı doktorda.
Canım karın 10 gün, kafa çevresi de 1 hafta gerideymiş. Anormal bir durum yok dedi haftaya kontrole yine perinatolojiye gidicem eğer gelişme yoksa alırız dedi ama sanmıyorum ya

Kızlarr biz dün kavuştuk Göktuğumuzla🥰 37+2. 3120 gr 50 cm tam bir minyatür😳 Dünyanın en güzel şeyi anne olmak 🥲 Spinal sezeryan oldum zorlukları çok evet ama 2.günüm yürüyebiliyorum oturup kalkabiliyorum yarın sabah taburcu olucaz inşallahh ❤️İlk emzirme zordu çünkü sürekli uyuyo emmeyi bilmio ama asla pes etmedim ameliyattan çıkar çıkmaz yapıştırdım memeye çok uğraş sonucu alıştı Elhamdüiillah şimdi öğrendi tutuyor emiyor🌸 2 saatte bir emziriyorum yaklaşık 45-50 dk memedenkalıyo memedeykrn ara ara gazını çıkarıp emzzirmeye devam ediyorum ❤️ Meme ucuma ayva jeli yapmıştım onu sürüyorum ve kalkan kullanıyorum şimdilik yara olmadı inşallah günler içinde olmaz🤲🏼 Doğduktan 6-7 saat sonra kakasını yaptı toplamda 7-8 kere yaptı siyah yeşil hala kakası altını doldurunca çok rahatsız oluyo ağlıyo 😂 Bizde durumlar böyle hastaneye gelen giden çok oldu anca fırsat buldum yazmaya ❤️ Rabbim mübarek Ramazan hürmetine hepimizin bebişlrrini korusun doğuracak arkadaşlarıma kolay sağlıklı doğum diliyorum ❤️❤️❤️. B Buddy x 7 Mart 37+2 / 50 cm / 3120 gram bizi eklersin tabloya canımm 😇😇

Kızlarr biz dün kavuştuk Göktuğumuzla🥰 37+2. 3120 gr 50 cm tam bir minyatür😳 Dünyanın en güzel şeyi anne olmak 🥲 Spinal sezeryan oldum zorlukları çok evet ama 2.günüm yürüyebiliyorum oturup kalkabiliyorum yarın sabah taburcu olucaz inşallahh ❤️İlk emzirme zordu çünkü sürekli uyuyo emmeyi bilmio ama asla pes etmedim ameliyattan çıkar çıkmaz yapıştırdım memeye çok uğraş sonucu alıştı Elhamdüiillah şimdi öğrendi tutuyor emiyor🌸 2 saatte bir emziriyorum yaklaşık 45-50 dk memedenkalıyo memedeykrn ara ara gazını çıkarıp emzzirmeye devam ediyorum ❤️ Meme ucuma ayva jeli yapmıştım onu sürüyorum ve kalkan kullanıyorum şimdilik yara olmadı inşallah günler içinde olmaz🤲🏼 Doğduktan 6-7 saat sonra kakasını yaptı toplamda 7-8 kere yaptı siyah yeşil hala kakası altını doldurunca çok rahatsız oluyo ağlıyo 😂 Bizde durumlar böyle hastaneye gelen giden çok oldu anca fırsat buldum yazmaya ❤️ Rabbim mübarek Ramazan hürmetine hepimizin bebişlrrini korusun doğuracak arkadaşlarıma kolay sağlıklı doğum diliyorum ❤️❤️❤️. B Buddy x 7 Mart 37+2 / 50 cm / 3120 gram bizi eklersin tabloya canımm 😇😇
Hayırlı olsun gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah 😊 darısı başımıza inşallah 😍😍

Gözün aydın😇🧿

Canım karın 10 gün, kafa çevresi de 1 hafta gerideymiş. Anormal bir durum yok dedi haftaya kontrole yine perinatolojiye gidicem eğer gelişme yoksa alırız dedi ama sanmıyorum ya
yağsız lor peynir, haşlanmış yumurta beyazı (3 adet), tavuk göğüs, balık, havuç, avokado tüketmeye çalış canım. Bak bizim bir vende kan akımı bozuk, bozuk olmasına rağmen bunları yaptım 200 gram aldı bir önceki hafta hiç almamıştı mesela. Kan akımı bozuk ama bizde

Canım bilmediğim için soruyorum; beslenmesinde sıkıntı mı var o sebeple mi geride cıkıyor? Erken almaları bundan dolayı mı ? Bu arada 37 de normal bence erken de denmez
Yok canım kan akışında falanda çok şükür sıkıntı yok ama bu hafta kilosuda yavaş ilerledi. 37 normal bi hafta ama sezaryen olursa kabul ederim. Suni sancı falan verelm derlerse hayatta doğurmam

yağsız lor peynir, haşlanmış yumurta beyazı (3 adet), tavuk göğüs, balık, havuç, avokado tüketmeye çalış canım. Bak bizim bir vende kan akımı bozuk, bozuk olmasına rağmen bunları yaptım 200 gram aldı bir önceki hafta hiç almamıştı mesela. Kan akımı bozuk ama bizde
teşekkür ederim canım bu hafta mutlaka yiycem. Bizde kan akımı da bozuk değil neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadım. Tam anası kılıklı çıktı benim kız.

teşekkür ederim canım bu hafta mutlaka yiycem. Bizde kan akımı da bozuk değil neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadım. Tam anası kılıklı çıktı benim kız.
Canım birde dönem dönem duruyor, genetik olabiliyor. Hiç takılma kuzum. Sağlığı yerinde olsun. İnsan olur olmaz üzülüyor seni çok iyi anlıyorum bizi iki hafta alamadı kilo öyle üzüldüm ki. Ama yine sağlıklı olsunlar, bizimde kilo alamasaydı doğuma alacaktı beni kilo alınca canım bekleyelim dedi.

Hayırlı uğurlu olsun güzel anneler, Allah evlatlarınızı sağlıkla huzurla büyütmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin, maşallah, darısı başımıza 🤗
Cnm tebrik ederım💐💐anneliğin hayırlı olsun. Maşallahh💜 bnde ılk 3 gun emıyor ama ne emıyor sütü göremedıgım için emin olamıyordum. 3 gunden sonrası süt çoğalıyor cnm🥹

Kızlar bugün 36+2 de kontrole gittim karın çevresi 10 gün bacak boyu 1 hafta geri çıktı yine. 9 günde 210 gram alıp 2650 olmuş kilosu. 18 inde tekrar kontrole gel acelemiz yok bir kere daha gelirsin ardından gün veririz, 39ları görelim dedi. Eğer sıkıntı olmazsa 29 Mart isteyeceğim doğumu 39+2 oluyor o zamana

Ay maşallah suphanallah 😍❤️ guzel gunlerde saglikla buyut. Bizede nasip olsun

en son pazrtesi kontrole gidicem demistin o zamn kilosu kaçtı. Olcumleri ayni ciktimi.

X