Canım hangi mamadan veriyorsunBencede canım bende sütüm olmasına rağmen mama veriyorum hem kilolarını toparlıyor prematüre oldukları için hem de sarılık beslenme kaynaklı olmasın diye mama veriyorum bi öğün anne sütü diğer öğün mama. Hatta dr anne sütünü sağılmışlsrı vermem için anne sütü zenginleştirici sma nın toz proteinini aldırdı onu da kullanıyorum
Hım ozaman iyiymiş cnm spinal senın içinKuzum biz çarşamba kardiyoloji doktoru ile görüştük, şimdi kalbindeki deliğin yakılma durumu olabilir. Bende spinal olmaya karar verdim o anı göreyim diyorum, oğlumun doğduğunu. Doktorumda genelden yana değil hiç. Önceden o anı görmeyeyim diyordum ama şimdi görmek istiyorum, ne olacak en azından duyayım eşim de spinal olursa yanımda olacak.
E bence normal degıl mı yanı benım bebek 3 haftada 500 gr alınca sankı 1 kılo almıs gıbı gelıyodu seviniyodumCanım benimde bebş normalde 2 haftada 500 gram alıyordu bu 2 haftada 300gr anca almış
Canım iyi ki gitmişsinKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık
Sen ne alemdesin kizCanım iyi ki gitmişsinsağlıkla büyüt inşallah çok sevindim inşallah en kısa zamanda ağrıların biter
Sen Şubat annelerini bir oku da gelYok kız yalvarıyom Allah'ıma doğurayim diye hahaha
E bence normal degıl mı yanı benım bebek 3 haftada 500 gr alınca sankı 1 kılo almıs gıbı gelıyodu seviniyodumDr genetik dıyo. Ki bende esimde zayıf dogmusuz
şu an benim istedğim tek şey kızımın sağlıklı olduğunu bilmekSen Şubat annelerini bir oku da gelgece 1.5-2 saatte bir uyanmanin ne demek olduğunu konuşmuşlar bol bol
Psikolojik olarak çöküntüdeyim onları okursam daha iflah olmam benSen Şubat annelerini bir oku da gelgece 1.5-2 saatte bir uyanmanin ne demek olduğunu konuşmuşlar bol bol
Kız sen her söylenene bakarsan ohoooya ben bi sey olduğunu düşünmemeye başladım artık. Valla hastanede korkuttular bosuna neler duydum neler okudum bugün. Onlar da işini yapıyor ama işte bzde zaten mental olarak iyi olmuyoruz hamilelikte. Başından beri yok burun kemiğiydi falan zaten stresli br gebelik geçrdm, takmamaya çalıssam da her akşam kafamda dönen bir konuydu, şimdi bi şey daha eklendi. Haftaya sezaryen derlerse kabul ederim ama suni verip doğurtturucam derse kaçarım drekt Canımı yolda mı buldum...
Zaten googledan hastalık araştırılmaz baş ağrısı neden olur yaz bir kaç site oku beyninde tümör çıkartırKız sen her söylenene bakarsan ohooohele Google amcaya hıc bakma maşallah insanı dertli edıyo hıc kafana bişey eklenmesin benım bebıs hep zayıftı uzuldum ama şişman bi bebıs doguramıcam diye çünkü ilk çocugumda zayıf dogdu ama dısarda topalak oluyolar o yuzden hıc bısı dusunme bebişine kavusagın anı düşün sadece
Ahahahha çok doğru hele hamıleyken aman amanZaten googledan hastalık araştırılmaz baş ağrısı neden olur yaz bir kaç site oku beyninde tümör çıkartır
Bennn 40+0 bugünMart annelerinden sırada en yakın kim kaldı ben miyim yoksaBenim hiç ağrım sızım yok
Kaç haftalıksın canım, ben 38+4Mart annelerinden sırada en yakın kim kaldı ben miyim yoksaBenim hiç ağrım sızım yok
Senide bekliyoruz sahalara canım, sen veBennn 40+0 bugünbenim de hiç ağrım yok ya
Ben varımMart annelerinden sırada en yakın kim kaldı ben miyim yoksaBenim hiç ağrım sızım yok