2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım hangi mamadan veriyorsun

Hım ozaman iyiymiş cnm spinal senın için

Canım iyi ki gitmişsin sağlıkla büyüt inşallah çok sevindim inşallah en kısa zamanda ağrıların biter

E bence normal degıl mı yanı benım bebek 3 haftada 500 gr alınca sankı 1 kılo almıs gıbı gelıyodu seviniyodum Dr genetik dıyo. Ki bende esimde zayıf dogmusuz
ya ben bi sey olduğunu düşünmemeye başladım artık. Valla hastanede korkuttular bosuna neler duydum neler okudum bugün. Onlar da işini yapıyor ama işte bzde zaten mental olarak iyi olmuyoruz hamilelikte. Başından beri yok burun kemiğiydi falan zaten stresli br gebelik geçrdm, takmamaya çalıssam da her akşam kafamda dönen bir konuydu, şimdi bi şey daha eklendi. Haftaya sezaryen derlerse kabul ederim ama suni verip doğurtturucam derse kaçarım drekt Canımı yolda mı buldum...

Sen Şubat annelerini bir oku da gel gece 1.5-2 saatte bir uyanmanin ne demek olduğunu konuşmuşlar bol bol
şu an benim istedğim tek şey kızımın sağlıklı olduğunu bilmek bende artık bir an önce doğurmak istiyorum. Gerekirse hiç uyumayayım, razıyım

Reactions: The
Benim doktorum alt komşum geçen kontrolümde hocam eğer ikimizde evdeyken suyum gelirse merdivenlere çıkıp doğuruyorum diye bağırsam gelir misiniz dedim niye bağırıyorsun ki arasana dedi çok mantıklı konuşuyor doktor işte

Kız sen her söylenene bakarsan ohooo hele Google amcaya hıc bakma maşallah insanı dertli edıyo hıc kafana bişey eklenmesin benım bebıs hep zayıftı uzuldum ama şişman bi bebıs doguramıcam diye çünkü ilk çocugumda zayıf dogdu ama dısarda topalak oluyolar o yuzden hıc bısı dusunme bebişine kavusagın anı düşün sadece

Zaten googledan hastalık araştırılmaz baş ağrısı neden olur yaz bir kaç site oku beyninde tümör çıkartır

Mart annelerinden sırada en yakın kim kaldı ben miyim yoksa Benim hiç ağrım sızım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…