- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 32
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsunKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık
Yaa şaşırdım gerçekten çok hızlı olmuş maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım Allah sana da şifa versin ağrılarından kurtul biran önceKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Eger 2 hafta varsa ben ciddi Bısı oldugunu dusunmuyorum. Kiloya gelınce benım bebıs de zayıf her gun muzlu sut yapınca onun faydasını çok gordum ama ona ragmen 3 kılo dogmıcak anca 2700 2800 arası o da normal yanı sende dusunmemeye calıs dusundukçe daha stres oluyo İnsan sen iyi beslen tamamdır Allahın izniyle saglıkla kucagına alırsın inşallahkafa ve karın çevresi ölçümleri geri çıktı canım. Kilosu 2.5 su an insallah 3 kilo olana kadar durur. Kilo alımı da yavasladı 2 hafta önce gittğimde 500gr vardı iki kilo arasında. Yine 2 hafta sonra geldim ama 350gr falan almış ancak.
İyi ki de gıtmıs sın canım hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsünKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Aa çok şaşırdım kuzum ama sağlıkla gelmiş minikKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Canım cok geçmiş olsun tabiki iyi olacak, dualarımız Melis canım kıyamam, en kısa zamanda kucağına geri gelecek annesi, onlar çok güçlü kızlarKızlar melisim kızım bugün küveze alındı dualarınızda Melise de yer verirseniz çok teşekkür ederim. Sarılık değeri kanda çok yükselmiş ışık tedavisi işe yaramayabilir kan transferi yapılacak kana yayılmış enzimlerini etkilemiş dedi dr küveze bıraktık bugün yine. Allahım yardımcımız olsun inşallahdr panik yapma diye baya telkin verdi sorun yok onun iyiliği için dedi bembeyaz olacak iyi olacak dedi öyle düşünüp yine kendimi toplayacağım rabbim güç versin inşallah.
Hareketleri azalmıştı canım, kordon dolanmasındaymış, oksijeni keser diye birde benim iki bebek kaybım var, senin öyküm kötü bu halde gönderemem dedi, tansiyonum da yüksek çıktı, e birde doğduktan sonra dedi ki, kordona da düğüm atmış beyefendi, iyi ki gelmişim, darısı başına sağlıklaKuzum 2 tur kordon dolanmasından mı bebek nstsi bozulmuş? Çok mu sıkı dolanmış kordonu
Maşallah kuzum sağlıkla kavuşmuşsun yavruna bişey olmadaninşallah sen de bir an önce toparlarsın
Çok şükür canım, anne karnında bu kadarmış, bundan sonra dünyada sağlıkla büyütürüm inşallahAh canım iyiki gitmişsin hayırlı olsun bebeğin de ne güzel yanındaymış sağsalim evinize gidersiniz Allah'ın izniyleRabb'im sana güç kuvvet versin ağrılarını da dindirsin bir an önce inşallah aynıyız ya seninle bir duygulandım yahu
İyi ki gitmişim canım, iyi ki, zaten doktor demişti, anne hissederİyiki gittin doktora gözün aydın canım analı babalı büyüsün
İnşallah canım, Allah razı olsun, darısı sağlıkla başınaİyi ki gitmişsin canım hayırlı olsun bak sağlıkla yanında çok şükür bebeğin gerisi hallolur inşallah kendine dikkat et
Amin canım Allah razı olsun sağlıkla darısı başına olsunRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun
Benim içinde çok şaşırtıcı, tekrar haftaya çağırır diye düşündüm, tek başıma geldim, işlemleri falan hep tek hallettim odaya çıktım, eşim geldi, 1 saat sonra doğuma aldılar zatenYaa şaşırdım gerçekten çok hızlı olmuş maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım Allah sana da şifa versin ağrılarından kurtul biran önce
Amin canım, Allah razı olsunİyi ki de gıtmıs sın canım hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsünmaşallah
Hiç sorma, ters köşe yaptı beni bu minikAa çok şaşırdım kuzum ama sağlıkla gelmiş minikhayırlı olsun.
MaşallahHiç sorma, ters köşe yaptı beni bu minik
Çok şükür sağlıkla yanımda, Allah razı olsun canım darısı başına sağlıkla
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ani olmuş ama sen hazırdın zaten maşallah bebek de iyi yanındaKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Gözün aydın canımKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Cnm hayırlı uğurlu olsun, gule gule büyüt bebişiniKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Cnm noldu grıpmı oldun? Bıseyden haberım yok, teli elime alamadımKuzum çok saol sorma çok hasta oldum serum alıyorum şuan parol ve boş serum onlarda kızlara hep doğum durdurmak içinde verilmişti yani rahat bir iki hafta daha doğurmam heraldezaten iyileseyimde öyle gelsin yavrum
Cnm ben önceki gun bıle ekmeği kestim, sıvı beslendim bagırsaklar boşalsın dıye. 12den sonra suda içme dediler, oyle yaptım, ama bnım bagırsaklar zaten iyi değil normaldede bn cok bagırsak agrısı cektımSezeryan olan annelere sorum. Ben hastanede yatarken bir çok Sezeryan olacak hastalara aksam saat 8 den sonra bir sey yenilmicek. Hatta olabilidgnce az su icilecek diyorlardi. Buna uyanda var uymayip yemek yiyende var. Yarina kadar aç kalamam diye. Sizce hangisi dogru.
Ve kesinlikle bunu yapma ve ya kesin bunu yap dedigniz ne var. Vaktinz varsa rahatlatin beni. Yarin yatisim yapilacak. Pzrts sezeryanim olacak.
Cnm gecmiş olsunAmin inşallah kuzum
Melis ilk eve gelen 13. Gün taburcu olmuştu ve zaten sarılık değeri 9 ile eve taburcu ettiler zaten sarılığı vardı hafif dediler ama artarak devam etti. Bir de bu sayede kan değerlerinde kansızlık olduğu çıkmış kan transfer etmemiz gerek dediler çok üzüldüm şimdi kokumu aldı orada beni arayacak nasıl olacak rabbim güç versin bana inşallah
Canım bilmediğim için soruyorum; beslenmesinde sıkıntı mı var o sebeple mi geride cıkıyor? Erken almaları bundan dolayı mı ? Bu arada 37 de normal bence erken de denmezKızlar şimdi çıktım preinatolojiden Baş çevresi 1 hafta, kaeın çevresi 10gün geride çıktı. Hala sınırlarımızda, şu an anormal bir durum yok ama haftaya da böyle olursa 37de doğurttururuz dedi. Zaten haftaya da 37 oluyoruz
Cnm son durumun nedır, kaçırdım ben. Bnım bebiş karın 3 hafta, kafa 1 hafta geri idi bılıyorsun. Takılma cnm bnce, bnım bebısım gayet saglıklı. Kılosu düşük bugun 2700 çıktı doktorda.kafa ve karın çevresi ölçümleri geri çıktı canım. Kilosu 2.5 su an insallah 3 kilo olana kadar durur. Kilo alımı da yavasladı 2 hafta önce gittğimde 500gr vardı iki kilo arasında. Yine 2 hafta sonra geldim ama 350gr falan almış ancak.