İnşallah gerçekten batıl inanç ama saçınla yüzünü sil derler doğum esnasında sancı çekerken ama benim sezeryan olacak onu da deneyeceğim ama her gün güneş kremi sürüyorum artmaması için senin doğum şeklin nasıl olacak canım?Benim ağız çevremde oldu malesef leke inş gecer doğumdan sonra
Benim de yüzümde benek benek lekeler oluştu yanaklarda. Hatta ten rengim karardı benim. Güneş kremi yüzüme sürmedim kış diye üşendim hep ama benim diğer yerlerim de koyulaştı. Koltuk altım kendi kendine karardı. Göğüs ucu iyice koyulaştı etrafı benek benek lekelendi hep. Bacaklarımda da oldu benim. Burda daha önce de yazmıştım hatta. Sanırım bi ben bu kadar karardım lekelendim .Kızlar benim yüzümde koyulaşma olmuş gözlerime yakın yerlerde aranızda olan var mı sanırım dışarı çıkarken güneş kremi kullanmadım o yüzden oldu
Evet sancı pikken bakıyor açılmaya aklıma geldikçe kanım cekiliyoooİlla ki unutuluyor bunlar yoksa kimse cesaret edemezdimuayene nasıl oluyor açılmaya bakıyorlar heralde
TeşekkürlerGüzel anneler ve adayları dünya kadınlar gününüz kutlu olsunbugün doğum günüm sağolsun bebemin gaz sancılarıyla başladım güne olsun anası onun gazlı götünü yesin
Evet bunu bana annem söyledi doğum esnasında yap diye saçma geldi ama denicem aklıma gelirse o anİnşallah gerçekten batıl inanç ama saçınla yüzünü sil derler doğum esnasında sancı çekerken ama benim sezeryan olacak onu da deneyeceğim ama her gün güneş kremi sürüyorum artmaması için senin doğum şeklin nasıl olacak canım?
Kız deme deme tamam oldu bitti ne güzel sen kurtuldun bize dua etEvet sancı pikken bakıyor açılmaya aklıma geldikçe kanım cekiliyooo
Ah ah bir de sezaryen sonrası alttan kurcalayıp karnına bastırılmasını bir bilsenEvet sancı pikken bakıyor açılmaya aklıma geldikçe kanım cekiliyooo
İnşallah sizde bi an önce hayırlısıyla kurtulursunuzKız deme deme tamam oldu bitti ne güzel sen kurtuldun bize dua et
Aaaa iyi hatırlattın bana yapmadılar mı sanıyorsunAh ah bir de sezaryen sonrası alttan kurcalayıp karnına bastırılmasını bir bilsentüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe nasıl dayanmışım
Valla nerdeyse 5 aydır alt tarafla kurduğumuz bütün muhabbet bi açıklığıma bakılması bi de sezaryen sonrası kurcalanmam onlar da hoş değildiİnşallah sizde bi an önce hayırlısıyla kurtulursunuz
Aaaa iyi hatırlattın bana yapmadılar mı sanıyorsunhe gerçi karnımda dikiş yoktu sizin kadar acımamıştır tabiki ama bende kurcalandım ve 4 kere karnıma basıp içimi temizlediler
34+4 de gittiğimde benımde bu şekilde gerideydi dün tam 36+0dım tekrar gittim 10 gün içinde düzelmiş ölçüleri çok korkmuştum bende bol bol muz ceviz çilek hurma yoğurt birde nesguikli süt içtim ve bu şekilde düzeldi 10 gün boyunca giç bırakmadım bunları bir denemeni isterim seninle günümüz sanırım aynı zaten bir dene bakalımKızlar şimdi çıktım preinatolojiden Baş çevresi 1 hafta, kaeın çevresi 10gün geride çıktı. Hala sınırlarımızda, şu an anormal bir durum yok ama haftaya da böyle olursa 37de doğurttururuz dedi. Zaten haftaya da 37 oluyoruz
Yaaaa bu kadar olmaz, resmen seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben kumralım koltuk altım tertemizdi şimdi baya kararmışBenim de yüzümde benek benek lekeler oluştu yanaklarda. Hatta ten rengim karardı benim. Güneş kremi yüzüme sürmedim kış diye üşendim hep ama benim diğer yerlerim de koyulaştı. Koltuk altım kendi kendine karardı. Göğüs ucu iyice koyulaştı etrafı benek benek lekelendi hep. Bacaklarımda da oldu benim. Burda daha önce de yazmıştım hatta. Sanırım bi ben bu kadar karardım lekelendim .
Bende karardim ben sarişinim ama yuzumde benekler çıkti burnumun ustunde. Goz altlarim karardi. Koltuk alti vajina bolgesi karardi. Bacaklarda benekler oldu. Parmaklarim yamuldu. Gogus zaten yariya kadar karardiBenim de yüzümde benek benek lekeler oluştu yanaklarda. Hatta ten rengim karardı benim. Güneş kremi yüzüme sürmedim kış diye üşendim hep ama benim diğer yerlerim de koyulaştı. Koltuk altım kendi kendine karardı. Göğüs ucu iyice koyulaştı etrafı benek benek lekelendi hep. Bacaklarımda da oldu benim. Burda daha önce de yazmıştım hatta. Sanırım bi ben bu kadar karardım lekelendim .
Valla deli gibo sancı giriyor korkuyorum doğumu tetikleyecek diyeBir de hapşırınca ve öksürünce aşırı kasılmam ve ağrım oluyor , sizde de oluyor mu ?
Ayy aynen koltuk altı acayip canımı sıktı benim de canım. Doğumdan sonra geçer mi ki.acaba hormonlar normal düzeye gelinceYaaaa bu kadar olmaz, resmen seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben kumralım koltuk altım tertemizdi şimdi baya kararmışgöğüs ucum simsiyah ve kocaman oldu bacaklarımda yüzümde olmadı ama. Koltuk altım baya kötü ama
Saçlarım siyahtı ama beyaz tenliydim 2 ton kadar kararmış gibiyim beneklerim 5-6 ton vardırBende karardim ben sarişinim ama yuzumde benekler çıkti burnumun ustunde. Goz altlarim karardi. Koltuk alti vajina bolgesi karardi. Bacaklarda benekler oldu. Parmaklarim yamuldu. Gogus zaten yariya kadar karardioff çok çirkinleştim. Hani kiz bebişler annenin güzelligini alirlardi. Benimki oglan. Valla bu kadar degişime çok yakişikli bir erkek bekliyorum.
Canım zor muydu genel anesteziyoloji uyanmak falan.Ben de genel düşünüyorum.Kızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktıanne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum
Evet tatlım çıkış anını hiç ama hiç hissetmiyorsun.oyle saçma konuşmalar varmı yok omzunu hissettim falan diye. Ama hiç birşey hissetmiyorsun.bebek çıkınca sadece karnında boşluk.oluyor onu hissediyorsun o kadar.Ayyy maşallah. Sağlıkla büyüsün harika günleriniz olsun hep
Ben şeyi bir iki yerde daha okumuştum. Bebeğin çıktığı anı anlamıyorum diyenler vardı bu ne kadar doğru. Başı ve vücudu çıkarken hissedilmiyor mu gerçekten. Asıl zor olan ıkınma öncesinde çekilen sancılar mı yani.
Mandalinayi yıkayıp dörde bölüp kabuklarıyla kaynat aslı ben inanmamıştım ama gerçekten boğazıma çok iyi geldiÇok saol kuzum şimdi yaptım icicem çörek otu yağı da içtim bir tatlı kaşığı inşallah hemen iyi gelirçok teşekkür ederim
Canım bunu nasıl yapacağız. Bende yapayımMandalinayi yıkayıp dörde bölüp kabuklarıyla kaynat aslı ben inanmamıştım ama gerçekten boğazıma çok iyi geldi