Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu kv de demişti bana hasta olduğunda ama yapmamıştım. Kabuklarıyla ve içiyle beraber çay gibi mi kaynatın canımMandalinayi yıkayıp dörde bölüp kabuklarıyla kaynat aslı ben inanmamıştım ama gerçekten boğazıma çok iyi geldi
Saol kuzum hiç iyi hissetmiyorum eşim cumadan sonra hastaneye bir götürecekKuzum çok geçmiş olsun. Sarımsak bal limon kürü yapabilirsin. Dut almıştın muhakkak onu iç ve oğluna içir enfeksiyon için çok iyi geliyor.
Saol kuzum Allah razı olsun valla bal limon zencefil yap dedi ada cayi iç dedi yaptım ama hala iyi hissetmiyorum şimdi kayınvalidem tavuk suyu çorba yapıyor onu içicem sonra eşim cumadan çıkınca hasteneye götürecekOlumsuz düşünmemeye çalış kuzum. Allah verir gücünü. İnşallah sen toparlayınca gelir tabi ama gelirse de sen de bebek de sağlıkla çıkın doğumdan yeter ki vitaminlerini aksatma toparlanmana yardım eder. Bi de doktoruna ya da doulana söyle istersen onların belki vitamin takviyesi gibi bi önerisi olur bağışıklık için.
Evet ben bunu başka bir sayfada sormuştum herkes öyle söylüyor tek hissettiğin sancı diyor ben vajinadan çıkarken çok acı çekerim sanıyordum tam tersi orayı hissetmiyorsun sancının sadece yükseldiğini hissediyorsun dediler. Belfıtığı olanlar için normal doğumda belin çok ağrıyor muş bir arkadaşım söyledi o yüzden ileri düzey fıtığı olan çok da riske atmamalıEvet tatlım çıkış anını hiç ama hiç hissetmiyorsun.oyle saçma konuşmalar varmı yok omzunu hissettim falan diye. Ama hiç birşey hissetmiyorsun.bebek çıkınca sadece karnında boşluk.oluyor onu hissediyorsun o kadar.
Normal doğumda ki tek acı sancı anları sancı çekerken acilmalar oldukça bölge uyuşuyor muhtemelen ve doğum anininda hiçbir acı hissedilmiyor.
Kuzum ben zaten grip olmustum çok az bişey kalmıştı atlattım gözüyle bakıyordum oğlan atamadı hala tam olarak gündüz iyi ama gece öksürük tutuyor bilmiyorum ondan mı geçti tekrar bana çok öptüm onu hasta olunca kıyamıyorum sanırım yorulmamda tuz biber oldu uzerineKuzum sen belki de üşüttün dün . Havalar ısındı ama tam hastalancak zamanlar mevsim olarak
Aslinda bu dogru. Bebek iri olmadıkça esas olan sanci zaten bebegin başı çiktiktan sonra doktorlar başindan tutup çikariyorlar. O anki rahatlamayı anlatamam resmen yeniden doguyorsun. Butun çektigin acilar bir anda kesiliyor. Vajinadan çikarken acı olmuyor daha çok rahatlama oluyor. Afadersn Mesela şöyle dusun buyuk tuvaletini yaparken rahatlama oluyor ya onu çikarsan rahatlama olacagini biliyorsn. Aynen oyle.Evet ben bunu başka bir sayfada sormuştum herkes öyle söylüyor tek hissettiğin sancı diyor ben vajinadan çıkarken çok acı çekerim sanıyordum tam tersi orayı hissetmiyorsun sancının sadece yükseldiğini hissediyorsun dediler. Belfıtığı olanlar için normal doğumda belin çok ağrıyor muş bir arkadaşım söyledi o yüzden ileri düzey fıtığı olan çok da riske atmamalı
Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah@akgnss europh @sfk_busem @bencemahzuruyok @Hndtrgt Maryner @ae_ae
@Tikabasa @AyrisYigitbas @tospalak
Ayy kızlar çok tebrik ederim maşallah sizlere Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın
Eski mesajları okudum sizleri gördüm başka da gözümden kaçırdığım varsa sizleri de çok tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına
canım bende şaşırdım çünkü ben hep kendim hesaplıyordum 22.haftamdan beri karın çevresi zaten hep 1 hafta gerideydi kimse bi ley dememişti.Canım hiç kafana takacak bir şey yok bak görüyorsun gruptanda herkesin bebişinin kilosu farklı 2 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyor benimde öyle bu arada karın çevresi 2 haftaya yakın geride ama doktor olabilir dedi
Tecrübeli olan kimse yok mu acaba doğumdan sonra geçecek mi kalacak mı ben muhtemelen cildiyeye giderim doğumdan sonraBende karardim ben sarişinim ama yuzumde benekler çıkti burnumun ustunde. Goz altlarim karardi. Koltuk alti vajina bolgesi karardi. Bacaklarda benekler oldu. Parmaklarim yamuldu. Gogus zaten yariya kadar karardi off çok çirkinleştim. Hani kiz bebişler annenin güzelligini alirlardi. Benimki oglan. Valla bu kadar degişime çok yakişikli bir erkek bekliyorum.
Bunu bende merak ediyorumTecrübeli olan kimse yok mu acaba doğumdan sonra geçecek mi kalacak mı ben muhtemelen cildiyeye giderim doğumdan sonra
İnş Bı skntı yoktur canım Dr neye gore gerı dedı gelısım olarak mı yoksa kılo olarak mıkızlar ben yine perinatolojideyim...bebeğimin gelişimi 3 hafta geri...ağlamamak için tutuyorum kendimi
Aynen bana da bu örneği vermişlerdi. İşte mesele öncesindeki sancıya katlanabilmekte. Nstde benim sancım 100 oldu 2kere, ikisini de az hissettim. Doğumda da 100olursa bu düzey mi hissedeceğim acaba onu da merak etmiyor değilimAslinda bu dogru. Bebek iri olmadıkça esas olan sanci zaten bebegin başı çiktiktan sonra doktorlar başindan tutup çikariyorlar. O anki rahatlamayı anlatamam resmen yeniden doguyorsun. Butun çektigin acilar bir anda kesiliyor. Vajinadan çikarken acı olmuyor daha çok rahatlama oluyor. Afadersn Mesela şöyle dusun buyuk tuvaletini yaparken rahatlama oluyor ya onu çikarsan rahatlama olacagini biliyorsn. Aynen oyle.
Tecrübe değil de duyduğuma söyleyim çoğu geçiyormuş diye biliyorum ama sen önlemini al doktora git geçmeyenler de oluyor bazı lekelerin. İşyerimde bir çok kadın gözümün önünde resmen lekelendi ama dikkat ettim doğum izninden döndüğünde daha güzel geldiler gözüme.Tecrübeli olan kimse yok mu acaba doğumdan sonra geçecek mi kalacak mı ben muhtemelen cildiyeye giderim doğumdan sonra
Balım bir tane mandalinayi yıkayıp dörde bölüp çaydanlıkta kaynattim ben onun rengi çıkıyor suya sıcak sıcak içtim baya iyi geldi içtiğim gün öksürük kesildiCanım bunu nasıl yapacağız. Bende yapayım
Bunu kv de demişti bana hasta olduğunda ama yapmamıştım. Kabuklarıyla ve içiyle beraber çay gibi mi kaynatın canım
Yok bence alakası bile olmuyor. Hele ki suyun bosaldiktan sonra çekilen sancılar çok farklı. Suyum varken gelen 100 ile suyum yokken gelen 100 arasında abartısız 100 kat şiddet var diye düşünüyorumAynen bana da bu örneği vermişlerdi. İşte mesele öncesindeki sancıya katlanabilmekte. Nstde benim sancım 100 oldu 2kere, ikisini de az hissettim. Doğumda da 100olursa bu düzey mi hissedeceğim acaba onu da merak etmiyor değilim
Amin canım çok sağol . Doğum olunca artık başka bir evreye geçtik şükür inş sağlıkla doğar bebekleriniz@akgnss europh @sfk_busem @bencemahzuruyok @Hndtrgt Maryner @ae_ae
@Tikabasa @AyrisYigitbas @tospalak
Ayy kızlar çok tebrik ederim maşallah sizlere Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın
Eski mesajları okudum sizleri gördüm başka da gözümden kaçırdığım varsa sizleri de çok tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına