2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar annem buun evine dönecekti ben bu sabah bir agla bir agla gitme dedim hazir degilim sanirim tek kalmaya yetememezlik korkusu sardı beni

Saol kuzum Allah razı olsun valla bal limon zencefil yap dedi ada cayi iç dedi yaptım ama hala iyi hissetmiyorum şimdi kayınvalidem tavuk suyu çorba yapıyor onu içicem sonra eşim cumadan çıkınca hasteneye götürecek

Evet ben bunu başka bir sayfada sormuştum herkes öyle söylüyor tek hissettiğin sancı diyor ben vajinadan çıkarken çok acı çekerim sanıyordum tam tersi orayı hissetmiyorsun sancının sadece yükseldiğini hissediyorsun dediler. Belfıtığı olanlar için normal doğumda belin çok ağrıyor muş bir arkadaşım söyledi o yüzden ileri düzey fıtığı olan çok da riske atmamalı

Kuzum sen belki de üşüttün dün . Havalar ısındı ama tam hastalancak zamanlar mevsim olarak
Kuzum ben zaten grip olmustum çok az bişey kalmıştı atlattım gözüyle bakıyordum oğlan atamadı hala tam olarak gündüz iyi ama gece öksürük tutuyor bilmiyorum ondan mı geçti tekrar bana çok öptüm onu hasta olunca kıyamıyorum sanırım yorulmamda tuz biber oldu uzerine

Aslinda bu dogru. Bebek iri olmadıkça esas olan sanci zaten bebegin başı çiktiktan sonra doktorlar başindan tutup çikariyorlar. O anki rahatlamayı anlatamam resmen yeniden doguyorsun. Butun çektigin acilar bir anda kesiliyor. Vajinadan çikarken acı olmuyor daha çok rahatlama oluyor. Afadersn Mesela şöyle dusun buyuk tuvaletini yaparken rahatlama oluyor ya onu çikarsan rahatlama olacagini biliyorsn. Aynen oyle.

Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah

canım bende şaşırdım çünkü ben hep kendim hesaplıyordum 22.haftamdan beri karın çevresi zaten hep 1 hafta gerideydi kimse bi ley dememişti.

Tecrübeli olan kimse yok mu acaba doğumdan sonra geçecek mi kalacak mı ben muhtemelen cildiyeye giderim doğumdan sonra

Aynen bana da bu örneği vermişlerdi. İşte mesele öncesindeki sancıya katlanabilmekte. Nstde benim sancım 100 oldu 2kere, ikisini de az hissettim. Doğumda da 100olursa bu düzey mi hissedeceğim acaba onu da merak etmiyor değilim

Tecrübeli olan kimse yok mu acaba doğumdan sonra geçecek mi kalacak mı ben muhtemelen cildiyeye giderim doğumdan sonra
Tecrübe değil de duyduğuma söyleyim çoğu geçiyormuş diye biliyorum ama sen önlemini al doktora git geçmeyenler de oluyor bazı lekelerin. İşyerimde bir çok kadın gözümün önünde resmen lekelendi ama dikkat ettim doğum izninden döndüğünde daha güzel geldiler gözüme.

Yok bence alakası bile olmuyor. Hele ki suyun bosaldiktan sonra çekilen sancılar çok farklı. Suyum varken gelen 100 ile suyum yokken gelen 100 arasında abartısız 100 kat şiddet var diye düşünüyorum

Amin canım çok sağol . Doğum olunca artık başka bir evreye geçtik şükür inş sağlıkla doğar bebekleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…