- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
Kuzum çok saol sorma çok hasta oldum serum alıyorum şuan parol ve boş serum onlarda kızlara hep doğum durdurmak içinde verilmişti yani rahat bir iki hafta daha doğurmam heraldeA Asliyokfotokopisivar kuzum gecmiş olsun yeter artık ne zaman doğurucan hep grupa girince diyorum bu kız doğurmadımı hala
Ay hangisi daha zor, sulu mu susuz muYok bence alakası bile olmuyor. Hele ki suyun bosaldiktan sonra çekilen sancılar çok farklı. Suyum varken gelen 100 ile suyum yokken gelen 100 arasında abartısız 100 kat şiddet var diye düşünüyorum
Susuz tabiki. Kuru kuru sancı çekiyorsunAy hangisi daha zor, sulu mu susuz mu
canım benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin. sen de kızların da çok güçlü kendini üzme dua et her şey güzel olacak inşallahKızlar melisim kızım bugün küveze alındı dualarınızda Melise de yer verirseniz çok teşekkür ederim. Sarılık değeri kanda çok yükselmiş ışık tedavisi işe yaramayabilir kan transferi yapılacak kana yayılmış enzimlerini etkilemiş dedi dr küveze bıraktık bugün yine. Allahım yardımcımız olsun inşallahdr panik yapma diye baya telkin verdi sorun yok onun iyiliği için dedi bembeyaz olacak iyi olacak dedi öyle düşünüp yine kendimi toplayacağım rabbim güç versin inşallah.
Melis ilk eve gelendi di mi kuzum? Allah yardımcınız olsun, inşallah hemencik gelecek geri evineKızlar melisim kızım bugün küveze alındı dualarınızda Melise de yer verirseniz çok teşekkür ederim. Sarılık değeri kanda çok yükselmiş ışık tedavisi işe yaramayabilir kan transferi yapılacak kana yayılmış enzimlerini etkilemiş dedi dr küveze bıraktık bugün yine. Allahım yardımcımız olsun inşallahdr panik yapma diye baya telkin verdi sorun yok onun iyiliği için dedi bembeyaz olacak iyi olacak dedi öyle düşünüp yine kendimi toplayacağım rabbim güç versin inşallah.
Kuzum doktorun dediği gibi hepsi bebeğinin iyi olması için. Rabbim sana da kızına da dayanma gücü versin. en yakın zamanda bütün değerleri düzelmiş olarak gelcek kucağına Allah'ın izniyleKızlar melisim kızım bugün küveze alındı dualarınızda Melise de yer verirseniz çok teşekkür ederim. Sarılık değeri kanda çok yükselmiş ışık tedavisi işe yaramayabilir kan transferi yapılacak kana yayılmış enzimlerini etkilemiş dedi dr küveze bıraktık bugün yine. Allahım yardımcımız olsun inşallahdr panik yapma diye baya telkin verdi sorun yok onun iyiliği için dedi bembeyaz olacak iyi olacak dedi öyle düşünüp yine kendimi toplayacağım rabbim güç versin inşallah.
Amin inşallah kuzumMelis ilk eve gelendi di mi kuzum? Allah yardımcınız olsun, inşallah hemencik gelecek geri evine
Kendimi iyi olacak diye avutuyorum o kadar ağladım ki bırakırken şaşkın şaşkın bana bakıyordu kıyamam bensiz nasıl yapacak şimdi orada minik yavrumKuzum doktorun dediği gibi hepsi bebeğinin iyi olması için. Rabbim sana da kızına da dayanma gücü versin. en yakın zamanda bütün değerleri düzelmiş olarak gelcek kucağına Allah'ın izniylesen güçlü dur bebeklerinin sana ve gücüne ihtiyacı var
Çok çok gecmıs olsun canım inşallah melis bebıs hemen toparlar canım merak etme dua ederizKızlar melisim kızım bugün küveze alındı dualarınızda Melise de yer verirseniz çok teşekkür ederim. Sarılık değeri kanda çok yükselmiş ışık tedavisi işe yaramayabilir kan transferi yapılacak kana yayılmış enzimlerini etkilemiş dedi dr küveze bıraktık bugün yine. Allahım yardımcımız olsun inşallahdr panik yapma diye baya telkin verdi sorun yok onun iyiliği için dedi bembeyaz olacak iyi olacak dedi öyle düşünüp yine kendimi toplayacağım rabbim güç versin inşallah.
Sezaryen öncesi aç ve susuz olmaz şart yoksa yan etkileri olur anestezinin ve bu seni ve tüm ameliyat ekibi doktorunu anestezi dr uğraştırır. Ben acil sezaryan olmuştum yemek yemiştim su içmiştim ama anestezi dr ona göre ilaçlar uyguladı durumun farkındaydı ve sürekli başımda durup sorular sordu nasıl hissediyorsun diye. Dikiş ağrısı ve baş ağrısı için mutlaka sade sütsüz kahve iç derim yoksa baş ağrın kalıcı olur. Hasta yatağında dik şekilde yat , tamamen yatırma yatağını. Bol bol yürü su iç idrarını bekletme yap, kayısı hoşafı şekersiz iç. Gaz için.Sezeryan olan annelere sorum. Ben hastanede yatarken bir çok Sezeryan olacak hastalara aksam saat 8 den sonra bir sey yenilmicek. Hatta olabilidgnce az su icilecek diyorlardi. Buna uyanda var uymayip yemek yiyende var. Yarina kadar aç kalamam diye. Sizce hangisi dogru.
Ve kesinlikle bunu yapma ve ya kesin bunu yap dedigniz ne var. Vaktinz varsa rahatlatin beni. Yarin yatisim yapilacak. Pzrts sezeryanim olacak.
Ah kuzum ya kıyamam. İnşallah hemencecik geçecek canım onun sağlığı için bıraktın oraya.Kendimi iyi olacak diye avutuyorum o kadar ağladım ki bırakırken şaşkın şaşkın bana bakıyordu kıyamam bensiz nasıl yapacak şimdi orada minik yavrum
Canım herşey kızının sağlığı için. Allah dermansız dert vermesin yeterki. Bu da geçip gidecek Melis yuvasına sağlıklı şekilde gelecekKızlar melisim kızım bugün küveze alındı dualarınızda Melise de yer verirseniz çok teşekkür ederim. Sarılık değeri kanda çok yükselmiş ışık tedavisi işe yaramayabilir kan transferi yapılacak kana yayılmış enzimlerini etkilemiş dedi dr küveze bıraktık bugün yine. Allahım yardımcımız olsun inşallahdr panik yapma diye baya telkin verdi sorun yok onun iyiliği için dedi bembeyaz olacak iyi olacak dedi öyle düşünüp yine kendimi toplayacağım rabbim güç versin inşallah.
Neden pazartesi sabahtan değilde yarın yatış canımSezeryan olan annelere sorum. Ben hastanede yatarken bir çok Sezeryan olacak hastalara aksam saat 8 den sonra bir sey yenilmicek. Hatta olabilidgnce az su icilecek diyorlardi. Buna uyanda var uymayip yemek yiyende var. Yarina kadar aç kalamam diye. Sizce hangisi dogru.
Ve kesinlikle bunu yapma ve ya kesin bunu yap dedigniz ne var. Vaktinz varsa rahatlatin beni. Yarin yatisim yapilacak. Pzrts sezeryanim olacak.
Yani Dr dedigi gibi aç olmak daha iyi öylemi.Sezaryen öncesi aç ve susuz olmaz şart yoksa yan etkileri olur anestezinin ve bu seni ve tüm ameliyat ekibi doktorunu anestezi dr uğraştırır. Ben acil sezaryan olmuştum yemek yemiştim su içmiştim ama anestezi dr ona göre ilaçlar uyguladı durumun farkındaydı ve sürekli başımda durup sorular sordu nasıl hissediyorsun diye. Dikiş ağrısı ve baş ağrısı için mutlaka sade sütsüz kahve iç derim yoksa baş ağrın kalıcı olur. Hasta yatağında dik şekilde yat , tamamen yatırma yatağını. Bol bol yürü su iç idrarını bekletme yap, kayısı hoşafı şekersiz iç. Gaz için.
Doktor tanidigmz önceki günden hastayi hazirliyorlar galiba kan ornekleri vs vs galiba. Ben hastanede yatarken çogu sezeryan olacaklar oncesinden gelirlerdi. Pazar günude doktorun kendisi olmadigi için yarin gel dedi. Ztn orasi ikinci evim oldu resmen. Hamileligimin başindan beri 6 kere yattim çalisanlarda faln çok iyiler.Neden pazartesi sabahtan değilde yarın yatış canım
Anladım canım doktorun senin için iyi olanı yapacaktır zaten. Bende pazartesi sabah 7 de hastanede olacağım 8.45 te sezaryene alacaklar.Doktor tanidigmz önceki günden hastayi hazirliyorlar galiba kan ornekleri vs vs galiba. Ben hastanede yatarken çogu sezeryan olacaklar oncesinden gelirlerdi. Pazar günude doktorun kendisi olmadigi için yarin gel dedi. Ztn orasi ikinci evim oldu resmen. Hamileligimin başindan beri 6 kere yattim çalisanlarda faln çok iyiler.
kafa ve karın çevresi ölçümleri geri çıktı canım. Kilosu 2.5 su an insallah 3 kilo olana kadar durur. Kilo alımı da yavasladı 2 hafta önce gittğimde 500gr vardı iki kilo arasında. Yine 2 hafta sonra geldim ama 350gr falan almış ancak.İnş Bı skntı yoktur canım Dr neye gore gerı dedı gelısım olarak mı yoksa kılo olarak mı