- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
Yok bacım bizimkiler yerini sevmiş ellemeyin diyorlar
Sudokrem almıştım kullanmak uygun olur mu dersinGözün aydın canımben ecowell aldım ama o zaman indirimdeyken kaptım birde ben her zaman kullanmıyorum ufak kızartı görünce çekiyorum
Bizim kız havalandırmaya fırsat vermiyor daha değiştirirken işeyip sıçıyor 2 gün oldu eve geleli 3 kez batırdı beniBepanthol canım ama her zaman değil kabarcık varsa pişik olabilecek gibiyse sürüyorum 1 güne geçiyor sürekli düzenli sürmüyorum onun yerine popoyu havanladırıyotum alt değişirken tabi sıçmakar işemeler hep o havalandırma anında oluyor dikkat et
İnşallah sonuçlar iyi çıkar kuzumYok kuzum tahliller daha çıkmamış ne çıkmaz tahlilmiş, ama bugün ciddi bir bel ağrım var akşama çıkar sonuç dedi doktor. Sonuçlar iyi çıkarsa pazartesi beni tekrar görüp sezeryan günü verecek
Anladım canım maşallahgönlüne göre bir doğum olur inşallah
Amin canım hepimiz için inşaallahAnladım canım maşallahgönlüne göre bir doğum olur inşallah
Benim 3 sene geçti üstünden, dediklerin aklımda olsun canım inşaallah sağ salim atlatırız. Ben o kadar alttan muayene oldum ki artık bir yerim acıyor sıyrılmaktanSenin baya erken başlamış açılmaya maşallahilk doğum sezaryen olduğu için uzun sürüyor malesef kuzum suni sancı dan dikişler için çekiniyor genelde doktorlar senin kaç sene geçti üzerinden? Suni verseler bile çok düşük oranda veriyorlar zaten önce bebek nasıl tepki veriyor kalp atışında diye bakıyor ona göre gerekirse artıyor yada kesiyorlar bide aklında olsun kuzum rüptürü anlamanın en iyi yolu dikişlerin olduğu yerde cayır cayır yanma hissedersen yada tam tersi 0 his hiç bir şey hissetmiyorsan hemen doktoruna söyle. İnşallah biraz suni verdikten sonra kendi sancin başlar rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin bende Perşembe çatı muayenesi olucam ilk defa bakalım ne alemde assagilar
Benimki kendisi gelmesin zaten artık . Doktor sağsalim alana kadar beklesin . Dün gece karar verdim. haftaya da doktoru göreyim sezaryen günü istiycem .
HahahaSonuna geldim ikeanin hiç kasilmadim bilesenin kız eşittir benim kız
Anladım canım sağlıkla kavuşalım inşallahKuzum kendi sancım baya var benim zaten direk sezeryan olucam
Yok maalesef haha ama ben pazartesi kavuşuyorum Allah nasip ederse
Aminn kuzum insallahBenim 3 sene geçti üstünden, dediklerin aklımda olsun canım inşaallah sağ salim atlatırız. Ben o kadar alttan muayene oldum ki artık bir yerim acıyor sıyrılmaktaninşaallah güzel geçer muayenen canım ama eminim güzeldir bebişler aslında bir şekilde yolunu buluyor sağlık olsun da
Zaten benimkinin suratından belli bir suratı var 5 karış yahu daha doğmadın bile ne bu sinirYok bacım bizimkiler yerini sevmiş ellemeyin diyorlar
Onu şubat grubunda gördüm canım bizim çocuk de bunu verdi numune dene evde bi dediHangi marka kuzum bnde eczaneden aldim sab simplex diye bi damla ise yarar ins
Yürürken zorlanıyorum ama kız altımda baskı var sen nasıl 3 milyon 750 milyon milyar adım attınHahahaakşamı bekle belki gelir kasılma
Geçer canım merak etmeÇok sağ ol içimi rahatlattın canım benimkide sonda ile besleniyor , solunumu daha iyi enfeksiyonu da geçer inşallah ♡
Ne sen sor ne de ben söyleyeyim hahaha çok zordu ve değmedi maalesefYürürken zorlanıyorum ama kız altımda baskı var sen nasıl 3 milyon 750 milyon milyar adım attın
Vallahi benim ki de öyle doktora diyorum ki hep neden mutsuz bu çocuk bildiğin kaşını çatıyorZaten benimkinin suratından belli bir suratı var 5 karış yahu daha doğmadın bile ne bu sinir
Gümüş kslkan köy canım varsa hiçbir şey sürmeKızlar göğüs uçlarım çok yara lansinon hiç fayda etmedi ne yapmam lazım.
Hahah tam totodan isirmalik bizim kızlarNe sen sor ne de ben söyleyeyim hahaha çok zordu ve değmedi maalesef