İyi kuzum çok şükür tek başıma bakıyorum çok daha iyiyim bin şükür rabbim dayanacak güç kuvvet veriyorAmin kuzum amin, siz nasılsınız iki benimki hayat nasıl gidiyor kuzum
Hahaha ay senin inşallah benimki kadar beklemez kız benziyorlar da bak ay sonlara geldikçe geçmiyor bir türlü hamilelikVallahi benim ki de öyle doktora diyorum ki hep neden mutsuz bu çocuk bildiğin kaşını çatıyor
Ay evet sorma bende öyleydim bir gün havalandırmadın pişik olacaktı bepanthol sürdüm işteBizim kız havalandırmaya fırsat vermiyor daha değiştirirken işeyip sıçıyor 2 gün oldu eve geleli 3 kez batırdı beni
Allah'tan kızAy evet sorma bende öyleydim bir gün havalandırmadın pişik olacaktı bepanthol sürdüm işteüstüme işeyip sıçmasın havalandırmayayım dedim demez olaydım
Benim doktor 41 hafta veriyorum senin kıza dediiii sövse daha az üzülürdümHahaha ay senin inşallah benimki kadar beklemez kız benziyorlar da bak ay sonlara geldikçe geçmiyor bir türlü hamilelik
Valla sana maşallah Allahim nazarlardan korusunİyi kuzum çok şükür tek başıma bakıyorum çok daha iyiyim bin şükür rabbim dayanacak güç kuvvet veriyortakılıyoruz bebelerle akşam eşime paslıyorum gündüz uyuyorum onlar uyuyunca aynı anda her şeylerini yapıyorum rahat oluyor
Bence senin doula bir hâl çaresi bulur sanaBenim doktor 41 hafta veriyorum senin kıza dediiii sövse daha az üzülürdüm
Ayy benimki gibi en azından umut vermedi kız öyle düşün ben 3 haftadır her gün doğuruyorumBenim doktor 41 hafta veriyorum senin kıza dediiii sövse daha az üzülürdüm
Kuzum çok güzel anlatmışsın cidden. Yavaş yavaş bebek bakımına dahil etmem lazım doğru diyorsun. Ben daha çok ev işlerine dahil ettim kendisini. Ayy bugün birlikte ilk defa YALNIZ başımıza ilayı yıkıcaz mesela . Çok heyecanlıCanım bebek bakım sürecine eşimi de dahil et basitlerden başla gaz çıkarma biberon veriyorsan besleme gibi uyutma gibi ağladığında ilk bakan kişi gibi sonra yavaş yavaş dahil etmek istediğin kısımlara et bir anda yüklenme erkek bu bıkar sen anlamam der annesin der ilgilen der yavaş yavaş dahil et basit başla. Bebeğin baba ile de bağ kurması gerektiğini söyle benimsemedi için babayla da bebeği ten teması yaptır. Eşini teşvik et yaparsın edersin bakarsın halledersin de. Eşini de ihmal etme beklentileri duygularını arzularını söyle . Odaları ayırma ayrı yatsanız bile aynı oda da bulun eşinle. Sana anne sıfatından önce gala bir eş gözüyle baksın sen zaten anneliğini mükemmel yaparsın eşinin önce sana eşi olduğunu hissettirmesi senin duygu durumun için yeterli sen zaten harika bir annesineşinle bebek harici de sohbet et günün basıl geçti napıyırsun nasılsın gün içinde Okan olaylar bir dizi bir film hakkında bir haber hakkında konuşmak bile karı koca ilişkisi devamlılığını sağlar zaten bebek hakkında hep konuşursun merak etme. Bir de eşinden bahsederken babamız gibi ifadeleri bilinç altına işlene o senin kocan Eşin sende onun karısı eşisin o çizgiden ayrılma eşin ilayın babası sende ilayın annesinin sen de annemiz değildin eşinde babamız değil
Hahah valla kasılma çayı başlattı bide ananas yedim ama bakalım işe yarayacak mı ananastan da nefret ediyorum çok zor yedimBence senin doula bir hâl çaresi bulur sana
Hahah dimi kız o daha zor sürekli gelecek diye beklemek ben en azından öyle bir umutta değilimAyy benimki gibi en azından umut vermedi kız öyle düşün ben 3 haftadır her gün doğuruyorum
Ayy kesinlikleHahah dimi kız o daha zor sürekli gelecek diye beklemek ben en azından öyle bir umutta değilim
Kasılma mi çayı başlattı, çay mi kasılmayi başlattıHahah valla kasılma çayı başlattı bide ananas yedim ama bakalım işe yarayacak mı ananastan da nefret ediyorum çok zor yedimben doğum başlatan şeylerin tadını neden sevmiyorum ya hurma da yiyemiyorum
Yerinde olsam doğum için değil de artık zevkine gez toz ve yapmak istediklerini yap canımAyy kesinlikleneyse benim pazartesi son artık annelik moduna geçiş yapıyorum
Napalım canları sağolsunAy evet sorma bende öyleydim bir gün havalandırmadın pişik olacaktı bepanthol sürdüm işteüstüme işeyip sıçmasın havalandırmayayım dedim demez olaydım
Gözün aydın canım gelmiş yavrun yanınızaBizim kız havalandırmaya fırsat vermiyor daha değiştirirken işeyip sıçıyor 2 gün oldu eve geleli 3 kez batırdı beni
Amin inşallahCanım ben 9 hgb ile girdim 6.5 ile çıktım 2 ünite kan takıldı bunun için endişe etme sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ❤