2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Amin kuzum amin, siz nasılsınız iki benimki hayat nasıl gidiyor kuzum
İyi kuzum çok şükür tek başıma bakıyorum çok daha iyiyim bin şükür rabbim dayanacak güç kuvvet veriyor takılıyoruz bebelerle akşam eşime paslıyorum gündüz uyuyorum onlar uyuyunca aynı anda her şeylerini yapıyorum rahat oluyor

Bizim kız havalandırmaya fırsat vermiyor daha değiştirirken işeyip sıçıyor 2 gün oldu eve geleli 3 kez batırdı beni
Ay evet sorma bende öyleydim bir gün havalandırmadın pişik olacaktı bepanthol sürdüm işte üstüme işeyip sıçmasın havalandırmayayım dedim demez olaydım

Valla sana maşallah Allahim nazarlardan korusun ben tek bebeyle sürünüyorum annemi gondericem nasil yapicam diye dusunuyorum

Kuzum çok güzel anlatmışsın cidden. Yavaş yavaş bebek bakımına dahil etmem lazım doğru diyorsun. Ben daha çok ev işlerine dahil ettim kendisini. Ayy bugün birlikte ilk defa YALNIZ başımıza ilayı yıkıcaz mesela . Çok heyecanlı

Hahah valla kasılma çayı başlattı bide ananas yedim ama bakalım işe yarayacak mı ananastan da nefret ediyorum çok zor yedim ben doğum başlatan şeylerin tadını neden sevmiyorum ya hurma da yiyemiyorum
Kasılma mi çayı başlattı, çay mi kasılmayi başlattı ben ananasi da hurmayı da çok severim ama en az iki hafta daha durmasını istediğim için hiçbir şey yapmayacağım

Ayy kesinlikle neyse benim pazartesi son artık annelik moduna geçiş yapıyorum
Yerinde olsam doğum için değil de artık zevkine gez toz ve yapmak istediklerini yap canım bak en azından günü belli. Güzelce temizliğini hallet, evini düzenle ne bileyim böyle gününün belli olması güzel bir şey aslında

Kızlar 35+5 teyim, bugün kontrole gittim, kafa 40+3 görünüyor dedi , suyu da çok artmış 120 ml olmuş dedi, fazla beklemez, erken gelir dedi,inşallah 37. Haftayı bitirince gelir , moralim bozuldu , bir de normal istiyordum ama sezaryen yapacam herhalde çünkü muhtemelen iri bebek olacak ,pcos olduğum için insülin direncim hep vardı ama şeker yüklemem temizdi, geçen ay suyu fazla diye diyet yap demişti dikkat etmeme rağmen daha da artmış suyu, benimki gibi başı 4 hafta önde gidipte doğum yapam var mı, sorun olmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…