2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Benimde öyle . Eşimle falan sanki artık hiç eskisi gibi olamıcaz, aramız hep kötü olcak gibi hissediyorum niye böyle ya 🥺
Canım bebek bakım sürecine eşimi de dahil et basitlerden başla gaz çıkarma biberon veriyorsan besleme gibi uyutma gibi ağladığında ilk bakan kişi gibi sonra yavaş yavaş dahil etmek istediğin kısımlara et bir anda yüklenme erkek bu bıkar sen anlamam der annesin der ilgilen der yavaş yavaş dahil et basit başla. Bebeğin baba ile de bağ kurması gerektiğini söyle benimsemedi için babayla da bebeği ten teması yaptır. Eşini teşvik et yaparsın edersin bakarsın halledersin de. Eşini de ihmal etme beklentileri duygularını arzularını söyle . Odaları ayırma ayrı yatsanız bile aynı oda da bulun eşinle. Sana anne sıfatından önce gala bir eş gözüyle baksın sen zaten anneliğini mükemmel yaparsın eşinin önce sana eşi olduğunu hissettirmesi senin duygu durumun için yeterli sen zaten harika bir annesin 🥰 eşinle bebek harici de sohbet et günün basıl geçti napıyırsun nasılsın gün içinde Okan olaylar bir dizi bir film hakkında bir haber hakkında konuşmak bile karı koca ilişkisi devamlılığını sağlar zaten bebek hakkında hep konuşursun merak etme. Bir de eşinden bahsederken babamız gibi ifadeleri bilinç altına işlene o senin kocan Eşin sende onun karısı eşisin o çizgiden ayrılma eşin ilayın babası sende ilayın annesinin sen de annemiz değildin eşinde babamız değil 🥰

+ ıkınma seansları kıpkırmızı olup karnını göbeğine kadar çekiyorlar ben artık dayanamadım hep gece uykularında oluyor yazık. Çocuk dr dan damla istedim gaz için onu verdi probiyotikli anne sütüne damlatıp biberonla veriyorum bugün işe yaradı şükür 🥲
Hangi marka kuzum bnde eczaneden aldim sab simplex diye bi damla ise yarar ins 🥹

Kuzum benimkiler 24 saat ilk doğumda aç bırakıldı enfeksiyon kontrolü solunum sıkıntısı nedeniyle beslemediler ciğer gelişmediyse boğulurkar diye ama 24 saat sonra 5 ml ile başladılar sonra 10 ml oldu sonra 30 sonra 50 ml de biri taburcu oldu diğeri hala 10 ml kalmıştı hatta 10 ml ememiyordu emme refleksi 15 günlükken hala yoktu sonda ile mideye tüp indirip öyle tüp ile besliyorlardı 18 günlükken bir anda 50 ml emmeye başlamış 20 günlükken taburcu oldu 70 ml ile . Yani git gide gelişecek endişe etme şuan yenidoğanın ihtiyacı minimum 30 ml
Çok sağ ol içimi rahatlattın canım benimkide sonda ile besleniyor , solunumu daha iyi enfeksiyonu da geçer inşallah ♡

Kızlar göğüs uçlarım çok yara lansinon hiç fayda etmedi ne yapmam lazım.

İnşallah 🤲🏻 benim hep aynı yerde hiç değiştirmedi, tam kapatmıyor aslında ama dr. hep kanla giricez doğuma dedikçe geriliyorum, kanım da düşük zaten, bu hafta ancak 10,4 olmuş hgb. Böyle değerlerle sezaryen olan var mı acaba
Canım ben 9 hgb ile girdim 6.5 ile çıktım 2 ünite kan takıldı bunun için endişe etme sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ❤

39+4 şu an canım ama diğer gebeliklerimde hem iri bebekti hem de 42 haftayı bulduk diğer doğumumda 9 cm le sezeryan oldum bebek kafasını sokamadı inmedi benim gücüm bitti bu sefer de böyle deneyelim diye ben istedim aslında bebek şu an bile 4 e yakın
Anladım canım maşallah :nazar: gönlüne göre bir doğum olur inşallah

35 de 2 cm dim canım sonra her hafta artarak devam etti egzersiz verdi alttan muayenede başına dokunuyorum sancı esnasında da inebilir doğum sırasında da dedi. Onları da yapıyorum 3 kere zar sıyırdı bana mısın demedi 😁 cumartesi çok az suni vericek biliyorsun ssvd de çok tercih edilmiyor o yüzden keşke kendi sancım gelse. İnşaallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza
Senin baya erken başlamış açılmaya maşallah 🧿😍 ilk doğum sezaryen olduğu için uzun sürüyor malesef kuzum suni sancı dan dikişler için çekiniyor genelde doktorlar senin kaç sene geçti üzerinden? Suni verseler bile çok düşük oranda veriyorlar zaten önce bebek nasıl tepki veriyor kalp atışında diye bakıyor ona göre gerekirse artıyor yada kesiyorlar bide aklında olsun kuzum rüptürü anlamanın en iyi yolu dikişlerin olduğu yerde cayır cayır yanma hissedersen yada tam tersi 0 his hiç bir şey hissetmiyorsan hemen doktoruna söyle. İnşallah biraz suni verdikten sonra kendi sancin başlar rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin 🤗❤️ bende Perşembe çatı muayenesi olucam ilk defa bakalım ne alemde assagilar 😅

Kızlar bu göbek düşmüş olayını nasıl anlayacağız benimki hiç çıkmadı ki insin 🥴
benim 3-4 gün oluyor düşeli normalde ağzıma girecek kadar sivriydi karnım şimdi göğsümden aşağısı bildiğin yokuş aşağı oldu hemen anlıyorsun zaten farklılığı nefes alışverişin bile değişiyor 😅

Hemoglobin mi hgb? Benimki de düşük 11.2 ☹️
Gayet iyi neden üzülüyorsun ki normal 12 olmalı
Doğum bu sonuçta normalde de sezaryendede kan gidecek illaki takviyeli alınacak çok takmayın bunları kizlarrr bazı Dr abartiyorlar fazlaca 8 v.s olursa korkun 10 - 11 hgb bunlar gayet normal 😊

• Beğen
Reactions: The
Ben de bugün ucundan kabul kopardım kanama oldu. Kabuk kabuk yara gibi aynı. Kuzum senin doğum tarihi belli oldu mu ?
Yok kuzum tahliller daha çıkmamış ne çıkmaz tahlilmiş, ama bugün ciddi bir bel ağrım var akşama çıkar sonuç dedi doktor. Sonuçlar iyi çıkarsa pazartesi beni tekrar görüp sezeryan günü verecek

X