2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Allah'ım banada seninki gibi bir doğum nasip etsin inşallah ya hep böyle dua ediyorum

Kızlar bu göbek düşmüş olayını nasıl anlayacağız benimki hiç çıkmadı ki insin

Kaç haftalıksin canım, neden bu kadar müdahaleye ihtiyaç duydu doktorun?
39+4 şu an canım ama diğer gebeliklerimde hem iri bebekti hem de 42 haftayı bulduk diğer doğumumda 9 cm le sezeryan oldum bebek kafasını sokamadı inmedi benim gücüm bitti bu sefer de böyle deneyelim diye ben istedim aslında bebek şu an bile 4 e yakın

The kız nereye kayboldun resim attım dur özelden atam

Reactions: The
Rabbim buraya güzel doğum hikayeleri yazmayı nasip etsin .. tam 1 saattir yürüyorum hemde yokuşlu filan acayip yoruldum bakalım herhangi bir gelişme olacak mı

Canım Allahın izniyle hic birsey olmayacak plasenta hic yer degistirmedi mi daha
İnşallah benim hep aynı yerde hiç değiştirmedi, tam kapatmıyor aslında ama dr. hep kanla giricez doğuma dedikçe geriliyorum, kanım da düşük zaten, bu hafta ancak 10,4 olmuş hgb. Böyle değerlerle sezaryen olan var mı acaba

Allah yardımcınız olsun canım güzelce kavuş oğluna sağlıkla mutlulukla inşallah

Yaa ne güzel ay inşallah benim de öyle olur canım

Kızlsr bebelere pişik önlemek için ne kullanıyorsunuz ?
Bepanthol canım ama her zaman değil kabarcık varsa pişik olabilecek gibiyse sürüyorum 1 güne geçiyor sürekli düzenli sürmüyorum onun yerine popoyu havanladırıyotum alt değişirken tabi sıçmakar işemeler hep o havalandırma anında oluyor dikkat et

Evet ilk gaz sancımızı yaşadık Allahımm o ağladı benim içim gitti Rabbim ağrısinı acisını bana versin gaz sancisi durumlarinda neler yapiyorsunuz kizlar baslayan var mi
+ ıkınma seansları kıpkırmızı olup karnını göbeğine kadar çekiyorlar ben artık dayanamadım hep gece uykularında oluyor yazık. Çocuk dr dan damla istedim gaz için onu verdi probiyotikli anne sütüne damlatıp biberonla veriyorum bugün işe yaradı şükür

Evet canım, hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de artık gerisi nasip doktor 3200 gibi doğar dedi kilolu değil bebiş. Pazartesi son demesinin sebebi de maalesef suyu yoksa biraz daha zamanım olacaktı. Suni ile kesin açılma olur mu dedim ama net olur diyemem deneyelim dedi. O şekilde canım ben elimden geleni yaptım en azından sezeryan bile olsam normali denemiş olduğum için hiçbir pişmanlığım acabam vs olmayacak.

Sevm57 gaz için damla hariç bir de sıcak havlu yapıyorum havluyu ütüleyip kıyafetlerinin üstünden karınlarına koyup müslin battaniye üstlerine örtüyorum 15 dk havlu ısıtıp koyuyorum onda damla almadan önce işe yaramıştı masaj falan da yapıyorum tabi ana masajı beceremedim ben olmadı. Her yemeğine kimyon atıyorum . Her gün bir bardak rezene içiyorum onlarda iyi geldi. Bir de gaz en iyi olabildiğince bebek dik pozisyonda çıkıyor alttan ve üstten

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…